s tym co si si navrhool ten CPU MB COOLER si na tej istej cene ako ta i5ka ktora ma podstatne mensiu spotrebu, duplom pri taktovani toho FXka... tiez som riesil to ci kupit na hry fx 6300 alebo ist do najlacnejsej i5ky... lenze ked beries ze k AMD musis kupit 2x tak drahu dosku + chladic... si na tej istej cene kde i5ka je podstatne pohodlnejsia bez taktovania a vykonnejsia co sa tyka hier, neviem ako je to pri uplne mega pretaktovani ale nemyslim si ze budes trhat rekordy taktovania ale tu uz sme zas v inej cenovej relacii kedze drahsia doska drahsie chladenie a ta spotreba
takze aj tak ti kamarat poradil nieco v cene co nema vyznam kupovat ak to mas urcene primarne na hry
k fx procaku rozhodne netreba dvakrat taku drahu dosku ako k locknutemu intelu to zas už neprehanajme ...
aj ked je pravda že k i5 s uzamknutym nasobičom stači teoreticky box chladič a o nejakych 10e lacnejšia doska dajme tomu ...
takže to sme v podstate na tom istom už cenovo vzate ...
fx6300 + doska + dobry chladič cca 200e : intel i5 + 55/60e doska + box chladič = tiež plus minus 200e
čo majú všetci s tým BF4...
aj tak bez premiumu (všetky dlc) ti to je na dve veci a oplatí sa až po pol roku nejaká deluxe edition (základná+všetky datadisky)
mne by to určite nestálo za ten "úžasný" kód na BF4...sa chcú fajne zbaviť tých sapphiriek podľa mňa, lebo ich nikto nekupuje
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
tie karty sú určite neni zlou voľbou , aspoň to teda nemôžme povedať po takej kratkej dobe čo sú na trhu ešte ťažko povedať ktorá bude mať viac nevýhod . ale keby kupujem grafiku tak asusku a BF4 kód by u mňa určite zavažil , aj keĎ by som ho nehral ako singleplayer ale ako multy je to určite jedna znaj akcií .