Vonku bude iba radiator ... Pumpa bude v skrinke a pumpa nie je zrovna super ticha ( ked budu € chcem ju vymenit za D5 ) , keby ze ju mam mimo skrinky, robila by hluk ...
Takze pumpu chcem dat do vnutra skrinky, aby som ju nepocul, preto to chcem co najtichsie ...
S tym co hovoris moc nesuhlasim

Je rozdiel mat intake fan napr na 500ot v predu v beznej skrinke ktora ma predok deravy a intake fan v skrinke ako R4 a podobne, ktora ma v predu odhlucnene dvierka ...
Sam som mal doma R4 a bol to pekny rozdiel, stacilo ze som dvierka otvoril a ten inteka fan bolo pocut, tak ako aj pri beznej skrinke ktora ma deravy predok ( mal som HAF 932 ) ... Ked sa dvierka zavreli, bolo ticho ...
A to sa tykalo len predku, nehovorim este o vrchu skrinky . Cez vrch skrinky, nedajboze ked ma niekto hore fan ako outtake, tak cez vrch skrinky ide najvacsi hluk ...
Po tejto skusenosti , nechcem uz inu skrinku ako je R4 a podobne . Cize vrch zavrety s odhlucnenou penou a predok s odhlucenymi dvierkami ... Taka skrina bude vzdy tichsia ako skrinka ktora je v predu a hore derava, aj ked ma clovek tiche fany
Co sa tyka zdroju , budem pouzivat moj HX 650W, podarilo sa ho opravit, aspon teda zatial funguje , mam v nom Penetrator AP123 na cca 800ot , to je relativne hlucne , ale zatial musi stacit ... Rad by som ho ale vymenil za plne pasivny , to je ale hudba buducnosti ...