Novy PC-Vypne z dovodu prehriatia

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
denoo9
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 12. Mar, 2012, 20:58

Re: Novy PC BUILD - vypne po 30 sekundach

Príspevok od používateľa denoo9 »

Podla mna čerpadlo funguje, okrem vetrakov tam počujem aj také vrnenie brnenie..
Možno že ta pasta sa spiekla alebo čo ked to bolo nad 99 par sekund. Rozoberame to a ideme kuknut na pastu,
a zrejme dame stockovy.

//este help, mam benq xl2420t a HDMI kabel, pojde mi monitor normalne ked ho zapojim do doskoveho portu?
Používateľov profilový obrázok
denoo9
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 12. Mar, 2012, 20:58

Re: Novy PC BUILD - vypne po 30 sekundach

Príspevok od používateľa denoo9 »

Takže, pasta bola len rozmazana tak sme to tam dali znova, dotiahli sme skrutky iba rukou, odznova sme zapojili všetky kabliky v spravnom poradi presne podla navodu, a znova to iste.
Potom som odpojil kable od hornych ventilatorov a chcel som zistit že či ten H100I ide ako samostatny. Zakryl som dolny
zdroj tričkom aby som nepočul zvuk z dola, a počul som jemne vrčanie h100i, aj svietil ale teplota tak isto išla hore ako keby boli zapate tie horne vetraky.

//edit teraz som skusil premackat tie trubky a potom som pocul prietok vody, ktory bol velmi tichy..
po druhom mackani uz neni ziadny prietok pocut.

/edit, dali sme tam stockovy intel, a robi sa to ISTE. :(
EDIT: UZ TO IDE!!!
18:55:
Hurá... :dance: Takže, myslel som si že ten digital display na doske znazornuje stupne a usvedčilo ma ešte aj to, že vždicky to zastalo tak na čisle 71 alebo 99 a vtedy vyplo - a ono su to vysvetlivky činnosti PC, všetky tie čisla su v GUIDE a znazornuju posledne operacie PC. I LOLD. :D Takže, čislo 71 znazornovalo niečo s RAMKAMI, dal som ich preč, Skusil zapnut. Išiel normalne.. KU*** s ramkami s nimi vždy boli problemy.. :D
Tak som ich dal naspak, stiskol som MEMTEST button na doske, ramky sa skompatibilovali a všetko fachči jak ma,
s intelovym chladičom je to 29 stupnov a teraz idem davat naspak h100i, well FUCK a ja som si myslel že CPU je v pitchi. Dakujem všetkym dik dik moc !!! :)

Návrat na "Hardware všeobecne"