No, vidíš, začínam mať pocit, že na tom čo to bude
Teraz ma to až napadlo, že ja ak si správne pamätám, tak som pôvodne tuším zaškrtol pošta/dobierka... ale čo mi prišiel mail v pondelok, či kedy, ten o expedovaní objednávky, kde je celá faktúra, tak tam už mám UPS (tak isto ako na papierovej faktúre), tak mi to nedošlo, že aj v tom by mohol byť zmätok... zaplatil som to a neriešim, čo už s nimi
Tak im radšej rovno napíš, že po 1. si si predsa objednal UPS, tak prečo je to na pošte (aspoň informatívne) a hlavne po 2., čo máš potom robiť keď to (podotýkam hneď na pošte) rozbalíš a bude to tam ako sa obávaš zle zabalené

Predsa len, je to ich chyba a to by mali na svoje náklady potom napraviť.
Malý hint, ak to pôjde fakt cez tú poštu, tak pred tým, než balík vyplatíš/prevezmeš, popros poštárku, nech ti ho odváži

.
KK200 o dĺžke 100mm váži +/- 446g (odvážené obe a rozdiel medzi nimi je 0,2g), takže 120mm dĺžka bude mať tak +/-535g
K76 o dĺžke 100mm váži +/- 232g
A moje zabalenie (kartón + bublinky) je okolo 200g
Takže predpokladám, že u teba by to mohlo byť podobné. A ak tam bude to "takmer polkilo" lietať, tak je jasné, aký je problém a rovno to ani nemusíš preberať a pani Husárovej (alebo kto riešil tvoju objednávku, ale tipujem ona) zavolaj, že máš určite zle objednávku a čo ďalej