motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
ani 980ti nemal dovod a bol cenou tam kde bol,... s výkonom titana
7nm tu fakt nebude budúceho roku. Možno spravia ešte zase nejaký hrubý refresh pascalu ala refresh maxwellu na pascal, lebo výkonom tu fakt nič okolo nieje. Ale Voltu už vidím ako úplne čisto novú architektúru.
Naposledy upravil/-a Leon v St 28. Sep, 2016, 17:34, upravené celkom 1 krát.
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
jaj hej, toto som si poplietol ,... jasne, že 800 sú bludy, veď tu je 1080. Ja už som skor vyplňoval medzeru medzi Titan XP a 1080 a tam je cenovka 1000. Ale myslel som na cenovkovu medzeru ešte maxwellu
takže 1000e by som veril, nehovorím že to tak bude ale bolo by to v súčastnej situácii logické, dalšia vec je výťažnosť čipu,
osobne neverím že TXP predávajú ako zlatý poklad len tak, ale skorej preto že ich je málo
takže si dajú zaplatiť aj Ti
a ako som vravel DDR5 na Ti ťažko
ono by to mohlo byť aj logické ale na 320b mem zbernici...presne 10GB
na 384 sa dáva 10GB veľmi zle aj preto má 1060 pri 192b 3 alebo 6GB
poprípade vid 660 alebo 970
tiez si myslim,ze to maju nachystane , releasnu to ako 1060tku, pred oznamenim "dostupnosti" vegy... (samozrejme kym to amd naskladni - ako rx480 co bola dostupnost vyse mesiaca a pol hadam, tak nvidia vypreda 1080Ti )
Titan X sa zjavne predava velmi dobre, takze nie je dovod ponukat podobny vykon za nizsie peniaze a teda nizsi zisk.
Konkurencia zatial tiez nie je takze je to uplne logicke.
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p