Obité dvere z parkoviska - ako bojovať proti ľudskej ľahostajnosti?
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: Obité dvere z parkoviska - ako bojovať proti ľudskej ľahostajnosti?
Dnes rano cakam na autobusovej zastavke a pozeram, ako panko s octaviou III parkuje medzi 2 auta. Asi na treti krat sa mu to viac-menej podarilo, pricom pri poslednom pokuse takmer lizol naraznikom spolujazdcove dvere na vedla odstavenom aute. Nasledne pri vystupovani z auta otvoril dvere takou silou, ze vedla stojace auto nemalo sancu. Samozrejme ani naznak nejakeho zaujmu, ci nieco neposkodil. Proste odkracal, akoby sa nic nestalo. Toto nikdy nepochopim.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Uz zacala tortura s poistovnou.. bol som tam, ta mi dala karticku, ze si mam vybavit obhliadku.
A potom prist naspat.
Skoda je akurat nahlasena na infolinke. Som zvedavy na obhliadku.
Riesili ci to mam dat z PZP alebo z mojej havarijnej.
Tak som to dal z PZP. Ved len lakovanie moze kludne stat cez 300€.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja mam ten ochranny prvok na vsetkych dverach..a dvere vypadaju neobite
Mno ono s tým ochranným prvkom... Nie každé dvere sú rovnako tvarované a pri "dotyku" sa môže ten kontaktný bod pohybovať auto od auta... takže toto tiež nie je riešenie. Ale samozrejme lepšie ako nič.
Tak moja historka zo včera: Išiel som večer do Kaufu, zaparkoval som dosť ďaleko od vchodu.
Vraciam sa k autu a zrazu týpek ktorý zastavil o pár metrov ešte ďalej odomňa, pri vyberaní nákupu z košíka, pozerá a na SUVečku oškretý kufor asi 2x10cm šikmá čiara, ale v takej výške že nechápem ako sa to niektorému dementovi podarilo. Smutné, chalanovi zostali len oči pre plač, videl som že pozeral či niekde nie sú kamery, ale nikde nič. úprimne... bolo mi ho ľuto a jediné čo ma napadlo..."to hovno nepadá len na mňa".
Tak moja historka zo včera: Išiel som večer do Kaufu, zaparkoval som dosť ďaleko od vchodu.
Vraciam sa k autu a zrazu týpek ktorý zastavil o pár metrov ešte ďalej odomňa, pri vyberaní nákupu z košíka, pozerá a na SUVečku oškretý kufor asi 2x10cm šikmá čiara, ale v takej výške že nechápem ako sa to niektorému dementovi podarilo. Smutné, chalanovi zostali len oči pre plač, videl som že pozeral či niekde nie sú kamery, ale nikde nič. úprimne... bolo mi ho ľuto a jediné čo ma napadlo..."to hovno nepadá len na mňa".
mne by to prd pomohlo pri dizajne bocnej steny mojho auta.. Kaper pise uplne presne, mne by nepomohlo ani keby si cele auto oblepim molitanom Tiez mam odrete na totalne iracionalnom mieste, nastastie len na plastovom narazniku tak som to ani neriesil.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja som dost konzerva parkovac a napr v BB v ESC parkujem na tom novom a uplne pod kopcom vzadu..ak tam v strede uvidite ciernu oktu tak som to urcite ja je tam miesta habadur skoro vzdy
rovnako aj inde si vzdy najdem co najlepsie miesto,kludne aj dalej
blbe ale je u nas zaparkovat pri hlavnej nemocnici..tam sa parkuje snad v kilometrovom okruhu na kazdom volnom mieste aj nemieste..tam sa stala uz aj mne nehoda..zadny naraznik zo strany suchnuty..ale to zrejme niekto nevie soferovat a pri vychadzani z parkovacieho miesta sa oskrel autom o moje
ak by som bol uz velmi haklivy na toto,tak si kupim ten citoren c3 alebo c4 kaktus
broslo ake mas auto ?
rovnako aj inde si vzdy najdem co najlepsie miesto,kludne aj dalej
blbe ale je u nas zaparkovat pri hlavnej nemocnici..tam sa parkuje snad v kilometrovom okruhu na kazdom volnom mieste aj nemieste..tam sa stala uz aj mne nehoda..zadny naraznik zo strany suchnuty..ale to zrejme niekto nevie soferovat a pri vychadzani z parkovacieho miesta sa oskrel autom o moje
ak by som bol uz velmi haklivy na toto,tak si kupim ten citoren c3 alebo c4 kaktus
broslo ake mas auto ?
ja som parkoval kde parkuje ta modra dacia logan
https://www.google.sk/maps/@48.7195539, ... 312!8i6656
Kde parkuje strieborna oktavia uz je zakaz zastavenia.
miesta na otocenia kamionu a stejne to do mna nacuval
Prvy krat co ma suchli, tak som parkoval kde je ten cierny focus a suchol ma asi tamten kde je ta cierna fabia.
To som uznal za nevhodne miesto.. ale vidis.. imho, ani nemam kde zaparkovat aby ma nesuchli..
https://www.google.sk/maps/@48.7195539, ... 312!8i6656
Kde parkuje strieborna oktavia uz je zakaz zastavenia.
miesta na otocenia kamionu a stejne to do mna nacuval
Prvy krat co ma suchli, tak som parkoval kde je ten cierny focus a suchol ma asi tamten kde je ta cierna fabia.
To som uznal za nevhodne miesto.. ale vidis.. imho, ani nemam kde zaparkovat aby ma nesuchli..
Broslo ma Ibizu (2016) ak sa nemýlim?
Ja mám tiež tiež, ak niekoho zaujíma ako vyzerá bočná stena novej Ibizy 2018/2018, tak sa pozrite:
Ja mám tiež tiež, ak niekoho zaujíma ako vyzerá bočná stena novej Ibizy 2018/2018, tak sa pozrite:
Ibizu FR 2017 ale je to 6J karosarska verzia este.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... Cnster.jpg tato fotka uplne presne demonstruje, preco by mi nepomohlo nic. Na tej bocnej linke mam uz dve ostré jeby od dverí. Vizuálne to vyzerá ako keby tam dopadol meteorit
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... Cnster.jpg tato fotka uplne presne demonstruje, preco by mi nepomohlo nic. Na tej bocnej linke mam uz dve ostré jeby od dverí. Vizuálne to vyzerá ako keby tam dopadol meteorit
Tak ja tiez nemam prilis kam tu listu nalepit.. mam tam prilis vela kriviek.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
to je zas moda robit take hrany vsade..nieco na sposob iphne ze to epkne vypada,ale realne..
ty si dobrý ajfón ... že pekný xDDD
Per tie hrany su tam neni pre srandu kralikov ale pre zosilnenie pevnosti ocelových plátov. Potom nemusia byt také hrubé a ťažké = auto "ajfonovymi hranami" bude lacnejsie, lahsie, tuhsie + aerodynamika
kolega ma toto auto
a kupil si nanho "original" listy a vyzera dobre.
a kupil si nanho "original" listy a vyzera dobre.
Najlepšiu ochrannú lištu proti obúchaniu dverami mal môj starý Accent, presne vo výške dverí nech sú akokoľvek vyrezané:
Mal som tam kopec oderov od dverí často až na biely základný lak (kebyže mám social edition s nelakovanou čiernou plastovou lištou tak ani to nie), ale priamo na dverách nič
Ale na to čo mi nejaký dobrák spravil teraz nedávno na Peugeot 301 by mi nič nepomohlo (iba ak by som mal Pickup), niekto si asi niečo odložil na môj kufor takže som mal pošúchané po vrchu veku kufra a zostalo tam kopec nie hlbokých, ale predsa viditeľných rýh v laku. Keď budem pri aute dám foto. Ešte viac ma to sere preto lebo nedávno mi menili kufor za úplne nový kvôli havárke (zozadu jedna ženská nedobrzdila) a do mesiaca toto...
Mal som tam kopec oderov od dverí často až na biely základný lak (kebyže mám social edition s nelakovanou čiernou plastovou lištou tak ani to nie), ale priamo na dverách nič
Ale na to čo mi nejaký dobrák spravil teraz nedávno na Peugeot 301 by mi nič nepomohlo (iba ak by som mal Pickup), niekto si asi niečo odložil na môj kufor takže som mal pošúchané po vrchu veku kufra a zostalo tam kopec nie hlbokých, ale predsa viditeľných rýh v laku. Keď budem pri aute dám foto. Ešte viac ma to sere preto lebo nedávno mi menili kufor za úplne nový kvôli havárke (zozadu jedna ženská nedobrzdila) a do mesiaca toto...
Spoiler: ukázať