Mining (pools, software, hardware)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Mining (pools, software, hardware)
by si mal byt redaktor bo si bars ši-ko-vny !!
Za desať minut a uplne jak veliky Pán !!!!
Za desať minut a uplne jak veliky Pán !!!!
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
sluchaj, a teraz som sa stratil tie pamate na 580tke by mali ist default na "7000MHz", nie ?
Kolko to bezi teraz ? Nejako som s tym mojim vypoctom z hlavy dostal zase len 7000MHz, pritom som videl na internete ze vedia ramky pretaktovat na 8000MHz. Alebo tych 1750MHz co si pisal bolo GPUcko ? To mi prislo sialene vela lebo tie som videl len v okoli 1400-1450MHz a koniec.
[ Asus rx580 strix pretoceny vyrobcom na 1411MHz GPU, pamate 8Gbps alebo 8000MHz neviem ako sa to spravne oznacuje ]
No nejaky som dopleteny, zeby este zbytkove Ouzo ?
a dovolte hlupucku otazku jak prváčika - az teraz kukam ze su tam RPM na fany, ked budem mat vlastne karty niekedy o dva tyzdne a ked im budem robit zle, velmi rad by som vypalil fany aby silno chladili. Nemusia ist naplno, ked 85% rpm bude znamenat o tri stupne vyssiu teplotu nepojdem na 100% aby som im trosku zachranil zivotnost... proste rozumny kompromis chladenie/teplota. Absolutne ma nezaujima hluk, masiny budu v inom meste a hucat mozu kolko chcu. Asi modifikaciou biosu ide nastavit nejake minimalne RPM pri akejkolvek teplote, ze ?
Kolko to bezi teraz ? Nejako som s tym mojim vypoctom z hlavy dostal zase len 7000MHz, pritom som videl na internete ze vedia ramky pretaktovat na 8000MHz. Alebo tych 1750MHz co si pisal bolo GPUcko ? To mi prislo sialene vela lebo tie som videl len v okoli 1400-1450MHz a koniec.
[ Asus rx580 strix pretoceny vyrobcom na 1411MHz GPU, pamate 8Gbps alebo 8000MHz neviem ako sa to spravne oznacuje ]
No nejaky som dopleteny, zeby este zbytkove Ouzo ?
a dovolte hlupucku otazku jak prváčika - az teraz kukam ze su tam RPM na fany, ked budem mat vlastne karty niekedy o dva tyzdne a ked im budem robit zle, velmi rad by som vypalil fany aby silno chladili. Nemusia ist naplno, ked 85% rpm bude znamenat o tri stupne vyssiu teplotu nepojdem na 100% aby som im trosku zachranil zivotnost... proste rozumny kompromis chladenie/teplota. Absolutne ma nezaujima hluk, masiny budu v inom meste a hucat mozu kolko chcu. Asi modifikaciou biosu ide nastavit nejake minimalne RPM pri akejkolvek teplote, ze ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Ide to pretočiť na 1500+/8400 záleží od karty. Spotreba je nehorázna. Hľadáš pomer medzi výkonom a odberom.
1200-1250/1300 je max na jadre pri rozumnej spotrebe.
Pamäte počítaš dobre *4= efektívne.
One click timing patch ti upravuje časovanie až z 1500 MHz. Predtým z 1750 alebo 1600, v poslednej verzii mala zmena.
Keď si das default na 1500 pamäte máš mizernú spotrebu. Pretaktovanie na 2250MHz funguje (už som to overil) avšak za cenu nárastu spotreby cca 30W! Ro je nárast 20%! Avšak výkon vzrastie o 3-7%.
Sweet spot na pamäte mi príde 1750(Elpida) a 2150(Hynix)
EDIT: ide ale nemam odskusane
1200-1250/1300 je max na jadre pri rozumnej spotrebe.
Pamäte počítaš dobre *4= efektívne.
One click timing patch ti upravuje časovanie až z 1500 MHz. Predtým z 1750 alebo 1600, v poslednej verzii mala zmena.
Keď si das default na 1500 pamäte máš mizernú spotrebu. Pretaktovanie na 2250MHz funguje (už som to overil) avšak za cenu nárastu spotreby cca 30W! Ro je nárast 20%! Avšak výkon vzrastie o 3-7%.
Sweet spot na pamäte mi príde 1750(Elpida) a 2150(Hynix)
EDIT: ide ale nemam odskusane
Spoiler: ukázať
CageJ, prečo? Myslíš všeobecne, alebo iba pre AMD karty? Ja ťažím s 1080 Ti (zatiaľ iba s jednou - plán je minig rig s 4x 1080 Ti) a mám cez NiceHash zárobok cca 6 €/deň. Je niečo lepšie kde sa dá zarobiť viac?
Uz tu aj niekto vytiahol z nicehash peniaze ci sa iba tazi?
.
Posielal som si BTC z NicheHash na Coinbase - teraz tam nie sú žiadne poplatky za prevod. Už len čakám na lepší kurz
Info tu: https://www.nicehash.com/news/227
Info tu: https://www.nicehash.com/news/227
Ahaa tak to som nevedel ked to je zadarmo tak to vypraznim wallet nechcel som ist na Coinbase ale skusim tam ide tiez predaj na EUR a SEPA na ucet ?
Presne tak a poplatky sú celkom nízke. Nad $200 je to 1,49% za prevod BTC na € a 0,15 € poplatok za sepa.
Myslite ze mi vyplatia unpaid balance z nejakej penazenky na nicehash wallet?
Ako tie podmienky ze 0.1 vytazit na vyplatenie to je sranda celkom. Najskor ludom ojyebu peniaze a teraz daju withdraw na external wallets min 1400 eur.
Svoje karty tam zrejme nedam lebo jedneho dna vstanem a budem podvedeny treti krat. Bude minimum payout 1BTC.
Ako tie podmienky ze 0.1 vytazit na vyplatenie to je sranda celkom. Najskor ludom ojyebu peniaze a teraz daju withdraw na external wallets min 1400 eur.
Svoje karty tam zrejme nedam lebo jedneho dna vstanem a budem podvedeny treti krat. Bude minimum payout 1BTC.
Naposledy upravil/-a stiv v Po 01. Jan, 2018, 23:13, upravené celkom 2 krát.
.
Ja mam Bittrex a tam asi 2000 USD s 6×1060 mining.
BIOSy poslem ak chce niekto alebo editnem.
Mne to v skunku vychadza 13.5€ s dvoma Ti. Skunk nejak nevytazuje karty ako ZEC, kedze zdroj ide pasivne.
skunk
skunk
.
1080 Ticko dava pekne to je fakt ale vezmi si jeho cenu .. Mna stali 4 karty 1200€ + 300 zvysok.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
molnart --> K viewtopic.php?p=1401417#p1401417
Od rana som sa prepol na electroneum.ovh. Hashrate je u mna stabilnejsi. Na eupool.electroneum.com dost kolisal. Uvidim, ako to bude realne s vyplatami. Idem zhruba 300 H/s.
Od rana som sa prepol na electroneum.ovh. Hashrate je u mna stabilnejsi. Na eupool.electroneum.com dost kolisal. Uvidim, ako to bude realne s vyplatami. Idem zhruba 300 H/s.
Ja som skusal aj simplemining... easy sprava a tak, ale odber pri dual-miningu nenormalny