Vyskovo nastavitelny stol
Re: Vyskovo nastavitelny stol
https://eshop.nabytkar.sk/zbozi/789840
- bez toho kabloveho chranica...
je to VO, ale ked napises na nabytkar@nabytkar.sk objednavku tak vedia predat
cca300e bez dane
- bez toho kabloveho chranica...
je to VO, ale ked napises na nabytkar@nabytkar.sk objednavku tak vedia predat
cca300e bez dane
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Preboha, ten montážny návod.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Idem pozriet Rodulf do Ikea v pondelok/utorok, tak dam referencie s priamym porovnanim na Bekant. Co som zatial cital, tak sa top-doska na Rodulfe dokaze poskriabat ako nic, ale pri tej cene a 10 rocnej zaruke mozem top dosku hocikedy vymenit. Som zvedavy. Cenovy rozdiel je dost velky, 150-200 EUR podla konfigu oproti Bekantu.
Pozeral som aj Alza Ergo stoly, ale kedze nie je moznost sa na ne pozriet, objednavat ich nebudem.
Pozeral som aj Alza Ergo stoly, ale kedze nie je moznost sa na ne pozriet, objednavat ich nebudem.
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Pozor, Ikea predavala ( predava?) dute stolove dosky vyplnene kartonom!
Odporucam sa zamerathlavne na stabilitu pri vysunuti, tam su rozdiely dost velke ( vzhladom na cenu). Ostatne ficurky su vam nanic, ked sa bojite, ze rozlejete caj pri pisani na klavesnici
Co tam su za motory? Ja som na moj modulus sadol ( 100kg) a ma to pekne dvihlo hore ale motory bosch uz trosku plakali
Odporucam sa zamerathlavne na stabilitu pri vysunuti, tam su rozdiely dost velke ( vzhladom na cenu). Ostatne ficurky su vam nanic, ked sa bojite, ze rozlejete caj pri pisani na klavesnici
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Tak rodulf doma, doviezol kamoš z Prahy. Akurát skladať budeme až v utorok. Podnoz vyzerá masívne aspoň podľa váhy. Dosku som neotváral, prerabame podkrovie a nie je miesto pre ďalší stôl do prenesenia nábytku.
Neplánujem využívať stôl ako výťah resp. Vysokozdvižný vozík. Doska stola je pre mňa ako bonus. Viem si zohnať inú resp masív v podstate zadarmo naša fi má drevovyrobu...
scream napísal: ↑Št 17. Dec, 2020, 17:14 Pozor, Ikea predavala ( predava?) dute stolove dosky vyplnene kartonom!
Co tam su za motory? Ja som na moj modulus sadol ( 100kg) a ma to pekne dvihlo hore ale motory bosch uz trosku plakali
Neplánujem využívať stôl ako výťah resp. Vysokozdvižný vozík. Doska stola je pre mňa ako bonus. Viem si zohnať inú resp masív v podstate zadarmo naša fi má drevovyrobu...
moje projektore cca 100"
P1: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=916
P2: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=975
P3: Optoma hd 141
P4: Wiewsonic led 4k
P1: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=916
P2: http://www.ritzy.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=975
P3: Optoma hd 141
P4: Wiewsonic led 4k
- scream
- Pokročilý používateľ
Neviem ako teraz ale tie dosky Ikea boli stale za priplatok....Vzdy sa dala objednat aj podnoz bez dosky. Ono ked na stol nalozis comp drziaky a 2 vacsie monitory, a kopirku, tak si na vahe mensieho cloveka
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Nechcelo sa mi cakat na tu ikeu. Tak som sa inspiroval a siel som do toho modulusu. Snad to je dostatocne stabilne. Verim tomu viac ako rodulfu/idasenu/alze.
- scream
- Pokročilý používateľ
pisal som niekde, ze hobis je na tom lepsie so stabilitou ale zas stoji 800E... Idasen som zvazoval ale vyslo by to cenovo rovnako s menej kvalitnou doskou a myslim, ze tam bol slabsi motor...
Za tu cenu som s modulusom spokojny, dole sa to ani nepohne a hore sice nejaka vola je ale kavu si nerozlejem. No a tie motory bosch potesia...ak sa pokazi, tak sa najskor bude dat objednat nahradny diel. Za aku cenu si objednal aky variant?
Za tu cenu som s modulusom spokojny, dole sa to ani nepohne a hore sice nejaka vola je ale kavu si nerozlejem. No a tie motory bosch potesia...ak sa pokazi, tak sa najskor bude dat objednat nahradny diel. Za aku cenu si objednal aky variant?
XBOX series X
XBOX series X
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
800 uz je na mna dost. 540 som platil(bola tam zlava 5% ci kolko). Doska 120x80(dub/strieborne nohy) - potreboval som ho vtesnat do priestoru a kedze bednu nebudem mat na stole a je pre mna ergonomickejsie pouzivat len 1 monitor namiesto 2, tak myslim ze mi bude sirka stacit. Ale z toho co som v tejto teme cital vyzera ze je popularnejsie mat stol 160. To sa mi zda zbytocne velke, clovek ma len na stole bordel
- scream
- Pokročilý používateľ
Ja som mal za tu cenu 180cm, bola vacsia zlava... a potom ho zlavnili este viac, kym bol na ceste tak som im napisal a este mi dali dalsiu zlavu az sa trosku obabrali
pokial len jeden monitor a nic ine na stole tak 120 je okej... moj 180cm mam na dlzku komplet zapratany... bedna, notebook, druhy monitor, lampicka tlaciaren...
pokial len jeden monitor a nic ine na stole tak 120 je okej... moj 180cm mam na dlzku komplet zapratany... bedna, notebook, druhy monitor, lampicka tlaciaren...
XBOX series X
XBOX series X
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Alza stol mam poskladany, je pevny, silny, paci sa mi.
Mohol som sa menej snazit pri skrutkovani dosky k noham, nedal som tam prvotne tie gumene podlozky a siel pekne na doraz, mam hore na obocho stranach vypuklinky ako sa skrutky tlacili von Co uz....
Cakal som ze nebude taky rozdiel v posuve hore dole so mnou a na prazdno, ale ide to, no nebudemho uz druhy x trapit
Mohol som sa menej snazit pri skrutkovani dosky k noham, nedal som tam prvotne tie gumene podlozky a siel pekne na doraz, mam hore na obocho stranach vypuklinky ako sa skrutky tlacili von Co uz....
Cakal som ze nebude taky rozdiel v posuve hore dole so mnou a na prazdno, ale ide to, no nebudemho uz druhy x trapit
Co hovorite na tento stol?
https://www.novynabytok.sk/pisaci-stol- ... ny-1018759
- Je cena adekvatna?
https://www.novynabytok.sk/pisaci-stol- ... ny-1018759
- Je cena adekvatna?
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Viem, že je tam už doska ale za čistú kľuku? Ja by som za to nedokázal dať ani tých "akciových" 369€.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Manualny by som mozno za 100e kupil.
Za 360e kupis v alze, ET1. Je to prebalena cina len s SK manualom (kupil som, aj kamos).
Pripadne som videl na amazone podobne pod 300e...
Za 360e kupis v alze, ET1. Je to prebalena cina len s SK manualom (kupil som, aj kamos).
Pripadne som videl na amazone podobne pod 300e...
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Nenasiel som na alze ET1 iba ET2 a ten nema dosku. Hladam komplet stol.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.