OLED tv a monitory
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: OLED tv a monitory
Vyskusam to nazivo, sustredim sa na zobrazenie textu.
Skoda inakze philips uz nema v tejto velkosti oled, ambilight mi pride ako perfektna vec ku PC.
Skoda inakze philips uz nema v tejto velkosti oled, ambilight mi pride ako perfektna vec ku PC.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Presne tak, nech nám pofotia foťákom ten text, ktorý sa normálne, že nedá čítať.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
oponovať kludne môžete , že ten text je otras na tom nič nezmeníte
ved nikto nepíše že sa nedá čítať
teraz čumím do takého nepodareného prenosného LCD a má 100x lepší text ako ten môj oled
to že obraz je na olede zase aj 1000x lepší je vec iná
ved nikto nepíše že sa nedá čítať
teraz čumím do takého nepodareného prenosného LCD a má 100x lepší text ako ten môj oled
to že obraz je na olede zase aj 1000x lepší je vec iná
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
viewtopic.php?p=1585553#p1585553
Nie je to sice oled, takze len pre predstavu velkosti a vzdialenosti
Dost je to ale skreslene a vypada to mensie.. v reale to je predomnou obrovske.. tiez som prechadzal z 24"
Rozmyslal som nad tym ale ked ten text je hujovy tak ma to celkom prechadza. To je celkom podstatna vec a toho textu je vela.
A mna celkom nezaujima ze “sak neni to take zle”.. som zvyknuty na dokonaly text aj obraz.
.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ale skusil by som, min niekde u kamaráta/známeho
ja som to prekusol
aj ked si nad oledom nehoním je to asik to naj čo dnes vieš ako monitor/tv mať
ta posledná veta je super len nič také neni dneska leda by si mal zázračný monitor ktorý nikto iný nemá na svete
ja som to prekusol
aj ked si nad oledom nehoním je to asik to naj čo dnes vieš ako monitor/tv mať
ta posledná veta je super len nič také neni dneska leda by si mal zázračný monitor ktorý nikto iný nemá na svete
Som si nejak zvykol na apple displeje v poslednej dobe a aj na jemne PPI.
A po skuske s VA panelom za bezmala 5 stoviek by som to nechcel ani v kalkulacke. Nechapem ako to niekto moze obhajovat.
AW3423DW vyzera zaujimavo, ale 1440 riadkov nie je pre mna.
A po skuske s VA panelom za bezmala 5 stoviek by som to nechcel ani v kalkulacke. Nechapem ako to niekto moze obhajovat.
AW3423DW vyzera zaujimavo, ale 1440 riadkov nie je pre mna.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
este furt ma Apple tie displeje superligotave ktore sa absolutne nedaju pouzivat v kancelarii ked je denne svetlo ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
ja uz aj hravam acc v hdr, posobi to viac 3d
sdr uz necem
sdr uz necem
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Dajú sa objednať za príplatok aj jemne matnejšie.
Pc: Ryzen 5 7600 + Noctua U12A, Gigabyte B650M GAMING X AX, Kingston FURY 32 GB KIT DDR5 6 000 MHz CL32 Renegade, Nvidia RTX 4080 Super FE, SSD Samsung 960 EVO 1TB, Inter-Tech IM-1 Pocket + Asus LOKI 1000W + Gigabyte M28U, Win 11, CZC Trickstster, Keychron Q1Pro, FiiO E07K Andes + BOSE QC35 / Shure SRH 840 / Philips Fidelio X2HR / Sennheiser IE 80 + Qnap 251 - 8G
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
- Andre
- TV & Audio expert
nove modely v marci, takze asi az vtedy
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Aktualizujem toto stanovisko. Programy, hry, ktore ked "nevedia" HDR, vypadaju so zapnutym HDR vo wine 10 trochu vyblednute (anglicky nazov je washed out), alebo akoby ste vyprali farby. Dost to vidiet hlavne v hrach. Neviem ako to je vo win 11. Podla mna je teda lepsie fungovat bez HDR (win) a to zapnut len ked vieme, ze idem kukat HDR obsah. (alt+win+B) Trochu blbe je, ze aby som identifikoval hdr obsah napr na youtube, alebo na netflixe, musim mat zapnute hdr vo wine. Na yt sa vtedy objavi tam, kde si vyberat rozlisenie aj HDR a rovnako aj v netflix app zrazu vidite v popise ze je tam HDR. tldr:win ma na kkt riesene hdr zda saZoltan Balaton napísal: ↑So 31. Dec, 2022, 15:39 HDR obrázky?
Vypínať to je ..... Skôr to treba zapnúť a znížiť ten "HDR" posuvnik čo je pre SDR na minimum. Resp. na nejaku rozumnu hodnotu.
Fajn by bolo, keby win sam detekoval hdr content a prepol rezim. Co sa ale nedeje.
To ci ked zapnem v hre HDR, zapnem aj vo wine som neskusal, ale tusim niekto pisal, ze to tak nejde, ale kludne ma opravte.
A ešte keď náhodou používaš Mozillu, tak sa na teba YT vyprdne a HDR neponúkne ani keď ho máš vo Win zapnuté. Asi chce Google nasilu donútiť ľudí používať ich Chrome.
- Andre
- TV & Audio expert
ja dodam jednu srandu s win10, ze ak pouzivate icm profil pre sdr, tak pri zapnuti hdr cez alt+win+B ostane aktivny a ku... to farby
akonahle zobrazite menu "obrazovka"(kde sa hdr prepina rucnu) sa to same opravi
skoda ze nie je skratka na toto menu, pripol som si ho aspon na rychli pristup
mne sa inak paci assetto corsa competizione v menu je sdr a v hre sa pekne prepne telka na hdr, netreba vo wine
skoda ze tak vlc nefunguje
akonahle zobrazite menu "obrazovka"(kde sa hdr prepina rucnu) sa to same opravi
skoda ze nie je skratka na toto menu, pripol som si ho aspon na rychli pristup
mne sa inak paci assetto corsa competizione v menu je sdr a v hre sa pekne prepne telka na hdr, netreba vo wine
skoda ze tak vlc nefunguje