Akcie/Zľavy/Výpredaje
Re: Akcie/zľavy/výpredaje
Pekne sa zachovali Ten pocit,keď keď mám v košíku veci za 53,60€ a platím 18,60€. Tomu hovorím Black Friday. Škoda že som tých objednávok nevytvoril viac
Wtf? To ide použiť viac kupónov naraz?
Áno. Pri objednávke, kde zadávaš tie kódy, je napísané, že v prípade viacerých kódov ich stačí oddeliť medzerou alebo čiarkou.
Dobre, teraz som to skúšal. Nech zadávam akokoľvek stále vypíše "Použite, prosím, menej zľavových poukazov." Medzery, čiarky, čiarky s medzerou. Ani po jednom ich neberie viac, tak neviem...
co som skusal tak kody idu pouzit len na veci priamo z mall-u - je tam popis "Tovar od predajcu MALL"
Spoiler: ukázať
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
napodobne
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Neviete niekto podľa akého kľúča uznávali/rušili objednávky?
Či každú desiatu, či uznali len na smeti alebo ako?
Toto je od nich neserióznosť!
Buď uznám všetko, alebo nič.
Či každú desiatu, či uznali len na smeti alebo ako?
Toto je od nich neserióznosť!
Buď uznám všetko, alebo nič.
Kravina, mne zrušili objednávku s TPLink a DLink, ASUS som nemal žiadnu. Ale srandisti sú, včera mi zrušili objednávku, dnes mi k nej poslali daňový doklad
Škoda že som spravil iba jednu objednávku na všetko...
Škoda že som spravil iba jednu objednávku na všetko...
Spoiler: ukázať
Ako sa vam podarilo vopchat viacero kuponov?
Stiv, ty tam mas 10 kuponov ci kolko, to si tolko poloziek objednal, lebo da sa uplatnit len jeden kupon na jednu polozku, nie? Ci zas nejake triky na to mame?
Stiv, ty tam mas 10 kuponov ci kolko, to si tolko poloziek objednal, lebo da sa uplatnit len jeden kupon na jednu polozku, nie? Ci zas nejake triky na to mame?
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
Finta ala mall.sk - koľko položiek v objednávke toľko povolí kupónov.