Rozmýšľam že vezmem na one X predsa len to budem môcť potom posunúť ďalej.
RTX2060S/2070 to dáva skoro stable na 60 FPS.M1ch4l napísal: Pi 25. Sep, 2020, 22:59 Za mna zatial dobre. Zavody som po par pokusoch dal, ale su relativne tazke.
Performance nic extra, v 1440p skoro max. detaily mi to obcas klesne pod 60fps. Grafika obcas dost trpi tym, ze nie su nacitane full-detail modely.
Duch originalu je podla mna dost dobre zachovany. Myslim si, ze to mohli potiahnut aj trochu dalej od originalu. Co mi chyba je to ako v originale fungovalo kradutie aut od Bertoneho. Tuto si zoberies fotku z nastenky, a potom to auto musis najst. To dost "zjednodusili".
Nejake hlbsie dojmy az neskor. Celkovo zatial fajn, ale asi sa dalo spravit aj viac.
2700X+2060S a mávam od 57-60 FPS v 1440pM1ch4l napísal: So 26. Sep, 2020, 13:35 hej, ale je to len "skoro stable". Pri pohlade na tu grafiku by som asi cakal lepsi vykon. Obcas pozorujem mierny zasek, to moze teoreticky byt aj CPU, ale nepozeral som na vytazenie.
vlani som s nim nahodou pil na jednej akcii.... kebyze sa nejedna o hry nie je az taky namysleny ako sa zda.. prave naopak, da si aj povedat...Broslowski napísal: Ne 27. Sep, 2020, 13:01 Akoze je to mafia 1 v 3jkovom engine - nepadam ani na rit z toho ake je to nadherne lebo, nie jeale je to fajn
keby nikdy nehram original asi by som ani kriveho slova nepovedal. Zatial som vsak len na zaciatku - tak uvidime. Kazdopadne vavra sa uz vyzvracal na FB a dobre sa na nom smejem
Ten clovek presiel z intelektuala na vecne pindajuceho rednecka ktory len vsetko a kazdeho posiela do Pecka a vsetko co nie je podla neho je vyslovene spatne. Skoda ho - vyzera to ze ho zozrali socialne siete ....