tak co pride pretaktovanie na nieco cim vytreme kocura rusom abo treba new konto
kua konecne som sa naucil icq cislo

nechcem byť zlý, ale...jararak napísal:cely problem s tym prihlasenim je ze banda ruskych hackerov capla z icq databazu a zacali menit hesla a emaily, som jeden zo "stastlivcov" ktory im podlahli, taaaze kto ma nejaky napad alebo nejaky free tool brute-force hladanie hesla, kludne nech sa prihlasi.
Precitaj si poriadne pravidla fora a hlave pravidla postovania. Zatial to mas bez trestu ...kLemOo napísal:Icq je uboha lama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neviem ako tebe, ja som offline, mam zmenene heslo a mail cize neviem ako by si si chcel zmenit teraz heslo aj ty pokial sa ti jedna o ten isty pripadAgent0019 napísal:inac este k tomu heknutiu hesiel, oni to stiahli a potom sa odpojili alebo su na to napichnuty stale s tym ze ked si zmenim heslo tak na mna nemaju? Napadlo ma to ze si zmenim heslo a potom maju povtakoch
Kód: Vybrať všetko
1 (12:35:52 9/12/2008)
=============================
Systovzpra
Verze ICQ 5.1 ji nenpodporova. Stne si zdarma autorizovanou verzi ICQ z oficinwebovstrky.
System Message
ICQ version 5.1 is no longer supported. Download a free authorized ICQ version from ICQ's official website.