raz ked mi sla nejaka kozmetika z juznej korey tak to zastavili poslal som mail a potom to prislo klasicky postou ale vnutro bolo otvorene a prelepene paskou colnej spravyloleqboleq napísal: Pi 08. Dec, 2017, 09:58 A bol v liste aj popis, o aký tovar išlo? Keď ti ten mikroskop nakoniec prišiel, bolo to nejako ochytané a podobne?
veď keď im pošleš objednávku a výpis z účtu tak konečné sumy by mali byť rovnaké, objednávka (4 produkty) = platba za 4 produkty, tam by som problém nevidel /alebo to nejako nechápem/poi napísal: Pi 08. Dec, 2017, 15:05 Dobrý deň. Nevie mi niekto poradiť. Prišlo mi colné konanie. Idem to riešiť cez email. Viem, že je potrebné im poslať výpis z objednávky a výpis z účtu. Problém mám z výpisom z účtu, lebo som objednával 4 produkty v istej sume a na výpise z účtu nemám rozdelené tieto sumy ale sú všetky spolu v istej sume. Nesedí mi suma z objednávky z výpisom z účtu. Do augusta rozdeľovali na jednotlivé položky a od septembra je len jedna suma. Čo mám robiť?
Lol? Tak ak tá objednávka a platba sú previazané len na to, čo je v rámci tej objednávky, tak tie sumy musia sedieť, no nie?poi napísal: Pi 08. Dec, 2017, 21:55 Je tu taký problém, že som kúpil 3 produkty napr. 1 za 30€, 2 za 5€, 3 za 4€. Spolu som zaplatil 39€. Len teraz nemám na výpise z účtu samostatne jednotlivé položky napr. za 30,5,4€ ale mám len jednu položku na výpise za 39€. A teraz mám výpis z objednávky za 30€ a na výpise z účtu je 39€