no tak si predstavte, že tú "chybnú" 280x Top mi na alze pobočke bez problémov prebrali, dokonca aj na 14 deň od kúpi a tiež síce spomenuli, že na to nemám nárok, keď to bolo na ICO kupované, ale aj tak zobrali a vystavili dobropis..

neviem, každý na tú alzu šomre, ja som tentoraz obišiel najlepšie ako som mohol a ako som ani nedúfal, išiel som tam naozaj s malou dušičkou..
na debilnej asus linke, nie tej slovenskej, lebo číslo nefunguje, ale na českej mi ich "odborník" na slovo vzatý povedal, že darmo, že mám 91 stupňov pri hraní sa a darmo, že hlučnosť je nehorázne vysoká, asus ako spoločnosť negarantuje prevádzkové vlastnosti karty a pokiaľ funguje bez artefaktov a bez vypínania, reštartovania, tak takéto vlastnosti sú v poriadku..
mantáci šmatlaví, v podstate je pravda, že žiadne prevádzkové vlastnosti negarantujú, ale na moju otázku, že veď sa to správa horšie ako referenčné chladenie len zastonal a odrapkal znovu frázu, že negarantujú, že tá karta bude nehlučná..
Našťastie, alza mi ju vzala neštandardne naspäť, takže mám po starostiach..
každopádne s Asusom som dokonca života naozaj skončil, 3 vadné grafiky a jeden vadný notebook s tromi rôznymi závady ktoré sa prejavili hneď po kúpe ako fakt stačilo!