Star Citizen

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Re: Star Citizen

Príspevok od používateľa loleqboleq »

ono v poslednom rade mne vývoj SC pripomína myšlienku DayZ SA... preto tá frustrácia a nechuť do niečoho takého ísť (aktuálne znovu niečo podobné je u mňa s H1Z1), jednoducho človek už nemá náladu vyhadzovať peniaze ( starter(aurora, že?) si aj ja pamätám za 20 ečky, h1z1 za 9€v zľavách a podobne), i keď nie toľko za hru, ktorú neuvidí v normálnom stave a vždy (a zase) bude len testerom ale ľudia idú do toho (a často ignorujú práve ten fakt, že nebudú) s tým, že si zahrajú ..a príde sklamanie

rovnako by som nemal chuť dávať nejakej veľmi spoľahlivej spoločnosti, ktorá by mi sľúbila politiku daj 1€, dostaneš 2€ a tým pádom veľa zábavy, lebo sa môže jednoducho stať to, že sa tá doba, kedy dostanem tie 2 ečky pretiahne na roky rokúce a nedočkám sa - väčšina tých hier, ktoré si získali obľubu sú stále po rokoch v EA stave

a na tie packy za 1000+€ som už úplne zabudol :laugh:

ja to vidím tak, že vydržím (ak človek má čas a chce si niečo zahrať, tak možnosti sú stále nekonečné) a kúpim si nakoniec nejakú AiO edíciu za 40$ aj s galaktickou mapou a laserovou puškou k tomu
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Erazer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00

Príspevok od používateľa Erazer »

:D veď v pohode...btw neviem ako ty, ale ja som DayZ tiež kúpil tuším za 17€ v early a aj keď to ešte nieje hotové tak som sa v tom bavil neskutočné hodiny. :-D ale to už ideme offtopic
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:GalaxyS21,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37

Príspevok od používateľa paranoid.asian »

uz je to splitnute
samozrejme, ze som to nekupil este. ani tu verziu, co som sem linkoval, a teraz uz neexistuje pejci.

co sa teraz teda oplati kupit?
Spoiler: ukázať
::: ...
Erazer
Používateľ
Používateľ

Tak zalezi ci chces single aj multi dohromady alebo len jedno z nich. Komplet teraz stoji 65€ a su tam na vyber tusim Aurora MR a Mustang Alpha. To je najlacnejsia varianta ak chces aj sp aj mp. Drahsie by som zatial nekupoval... Vzdy mozes tu zakladnu lod upgradovat na lepsiu lod ak uznas za vhodne. Skoda no mohol si 20€ usetrit :(
PC: Ryzen7 7800X3D, ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, G.SKILL 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5,ASUS TUF RTX 4070, Kingston KC3000 2TB, Corsair RM850x, Jonsbo D41,Noctua NH-U12A Chromax Black, 7xNF-A12x25 black
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ

hej, skoda. neviem preco som bol v tom, ze sa to ma udiat 18teho. ani ziadna akcia, nic. len som si nasiel newsleter v outlooku v nedelu vecer :wallbash:
ale, nebol som nejak presvedceny na 100% to kupit aj tak, i ked namotany som bol solidne.
planujem upgrade na 5820k, a verim ze potom to bude hratelne uplne bez problemov.
aj ked ty tvrdis, ze by to malo ficat ok aj na 2500k. mna to nepresvedcilo. glitche, divny gameplay zasekavajuci sa (hej hej, pretazene servre a v podstate beta stale), ale i tak.

a neni tam teraz nejaka taka moznost, ze kupit pack s nejakym boostom? tak ako bola ta aurora s raketkami?
co som sa dozvedel, ze ked kupim teraz sp alebo mp tak to druhe sa bude dat dokupit, za 15e (co je prijatelnejsie, ako davat za druhu cast dalsich 50e)

z coho pozostavaju tie upgrady o ktorych pises?
Erazer
Používateľ
Používateľ

Nj akcia bola len pre existujucich backerov kde sa dala aurora kupit tusim o 5€ lacnejsie.
Toto je pre-alpha a nie beta :D

Upgrade lodi sa robi tu: https://robertsspaceindustries.com/pledge/ship-upgrades

V skratke to funguje takto: ked si teraz kupis zakladny balicek s tou Aurorou MR, prihlasis sa na web RSI a pojdes na ten link vyssie tak v jednom policku sa ukaze lod ktoru vlastnis v ramci herneho balicka. V druhom okne kliknes a vyberies lod na ktoru chces upgradovat.

Priklad: do policka FROM som dal auroru MR a do policka TO auroru LN - vysledna cena za upgrade je 10,92€

Este pre zhrnutie, game package (napriklad tento https://robertsspaceindustries.com/pled ... n-42-Combo) obsahuje:
1.hangar Selfland
2.nejake 2 digital manualy
3.1000 UEC
4. Download SQ-42
5. Download SC
6. Free poistku na 3 mesiace
7. Loď AURORA MR -----------> no a ked ides upgradovat lod tak po upgrade sa meni iba tato polozka...ostatne ti ostava.

Ale je tu moznost keby si chcel. Walltar, komunitny leader na star-citizen.cz ma na predaj 1x MR a 2x LN s LTI ! ano vypada to riskantne posielat peniaze cudzej osobe ale je overeny a pomohol tak celej komunite...ja som cez neho preplachol lode na LTI za cca 500€

Asi 2 dni dozadu niekomu predaval balicek a spokojnost. Pisal som mu a toto ma k dispo ak by si chcel...za tu cenu nemas co riesit je v tom aj MP aj SP aj dozivotny insurance na lod aj v pripade ze ju upgradnes... (uz velmi tazke dnes zohnat a mas to za povodnu cenu nic naviac)

Tu je screenshot balicku: http://i.imgur.com/T4x70Hz.jpg

Ak chces mozme to vecer prebrat na discorde a v pripade zaujmu sa tam mozes s walltarom rovno dohodnut a spravit transfer

PS: dufam ze niesi jeden z mojich referralistov lebo som asi touto ponukou o teba prisiel :D :D :D ale neva lepsie ti pomoct neviem toto je fakt dobra ponuka...mam aj ja LTI ale iba samostatnu auroru nie cely GP tak preto Walltar...on ich mal asi 8ks...
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ

cize, typek predava este sp/mp dokopy za povodnu cenu (50€), s rozdielom oproti oficialnemu predaju, 65€ kde rozdiel v tychto dvoch balikoch je v iba insurance? 3 mesiace z webu a unho dozivotna?
k comu vlastne sluzi to poistnenie?
+ aby som tomu rozumel, jediny rozdiel medzi tymi lodami je ta insurance? inak su uplne rovnake?

tie updaty lodi, teda asi len zrejme, za rl peniaze. chapem.

tomu ps nerozumiem ^^ ucet som si vytvaral cez ten tvoj link co mas v popise, lebo klasickou cestou z hlavnej stranky webu som sa k tomu nedokazal preklikat :) ergo, bolo to rychlejsie -.-
Erazer
Používateľ
Používateľ

S referralom sa netrap :D platny referral dostavam iba ak niekto zakupi nieco v hodnote nad 45 USD myslim....co ty ak vyuzijes tu ponuku nebude lebo ten balicek s tou aurorou je kupeny uz davno walltarom a on ho ma na ucte ale to je uplne fuk. Cize by to prebehlo nasledovne > Ty posles 50€ walltarovi a on ti giftne na tvoj ucet ten GP s aurorou LN. Pozor po novom sa da giftovat iba 1x a to ti giftne walltar cize ty uz nebudes moct...ale naco ze ? (keby si chcel ten GP nahodou predat uz ho musis predat s celym uctom)
Pozor on ponuka za 50€ uz tu LN...cize vyhody su: SP+MP, LTI (zaruka) a vyssi model Aurory LN (to je ta co si sem linkoval s raketami)

Kebyze kupujes sam tak v skratke zaplatis toto:
65€ SP+MP, Aurora MR, poistenie 3 mesiace + 10,92€ Upgrade na LN auroru = 75,92€ tusim

U neho to mas za 50€ vsetko + ako bonus (celkom mily) je to LTI
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ

ponuka je to, samozrejme velmi lakava :)
*thinkin`*
Erazer
Používateľ
Používateľ

V poho mas cas...keby nieco bolo treba vysvetlit kludne dojdi na ten discord ak chces... ked budem doma poslem invite do SS
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ

ok, posli.
vecer sa tu stavim ak budem stihat.

dak.
Erazer
Používateľ
Používateľ

Reportáž BBC ohľadom Star Citizen:
EDIT: GOSH Ďakujem loleq :good:
Naposledy upravil/-a Erazer v Ut 16. Feb, 2016, 21:33, upravené celkom 10 krát.
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

musíš zobrať kód videa (to za watch=) a hodiť aj youtube tag (v ponuke v editore príspevku ako posledná možnosť)
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ

je normalne, ked si zmenim heslo do uctu cez web, ze sa klient dokaze stale prihlasit do hry?
wut?
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ