Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
pekne akurat neviem, co maju vsetci s tymi ciernymi ladvinkami, mozno este tak na ciernom aute, ale inak ja to moc ee
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ak mas servis zadarmo a v autorizovanom tak je to ok. lebo aj mne sused na zahrade vie vyklepat plechy a to nazvem servis.Mimiik napísal:Co som si precital par prispevkov tak vidim, ze par z vas sa asi vyzna, chcem si do konca roka- na zimu kupit prve auto. Pravdepodobne peugeot, chcem najlepsie 207 ktoru mi maju vo Wagon tradingu- v Peugeote v PP pozhanat do konca roka, comu by som sa mal vyhnut? Peugeot preto, lebo tam servis mam pravdepodobne zadarmo a diely za nakupne ceny, ak sa nepodari do konca roka im nieco pozhanat, tak som rozmyslal o A3 rv. cca 2004+. Budem rad za kazdu radu
Dik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Pani, Len tu a len pre Vas si dam LPG do CviRika
Papek,
Da sa cez honda forum objednat hriadel aj z USDM/JDM motora? Ci len EDM veci? Potreboval by som 13310-PZX-A00 Pojde sa na 2.2l
Papek,
Da sa cez honda forum objednat hriadel aj z USDM/JDM motora? Ci len EDM veci? Potreboval by som 13310-PZX-A00 Pojde sa na 2.2l
Tazko povedat, ja som potreboval nejake drobnosti pre USDM Integru ale nakoniec sme nasli alternativy z EU modelov. Skus sa spytat na dostupnost v niektorej Honde, ak to vedia zohnat oni, tak ti to vedia objednat aj na Hondaclube.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Poznam cloveka z KE co ma F22C1 (USDM S2000), je to kluka z toho motora, skusim sa opytat v Honde ci to vedia zohnat. Poznate niekto niekoho kto vyvazuje klukove hriadele? Optimalne z KE samozrejme
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Nie mam na mysli normalny servis v Peugeote v PP.
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
milujem ked si ludia polepia a potuzuju auta spojlermi napismi a podobne pri bmw M,audi S ,merc amg a pritom su to chudobne socialky oproti originalu,neviem preco ludia maju potrebu robit z komara somara , bud na to origo M bmw mam,alebo si nekupim 520d a budem tam lepit narazniky a podobne.....
uprimne vam to nepride trosku trapne? v poslednej dobe to vidim dost casto tak ma to nuti nad tym premyslat,ci ti ludia maju potom lepsi pocit z toho na com sa vozia,alebo su nevyrovnani ,no neviem ,osobne by som faky a podobne nechcel nenosil a nepouzival lebo sa hanbim ,ale to som ja
p.s. Inak od dnes som MGR prava uz podavam prihlasku na judr:)
uprimne vam to nepride trosku trapne? v poslednej dobe to vidim dost casto tak ma to nuti nad tym premyslat,ci ti ludia maju potom lepsi pocit z toho na com sa vozia,alebo su nevyrovnani ,no neviem ,osobne by som faky a podobne nechcel nenosil a nepouzival lebo sa hanbim ,ale to som ja
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Coby trapne, coolove je to. Ja som si tak vytuzil zakladnu S120... zohnal som stitok GLS a bol som frajer.
Budem su musiet zohnat nalepku "Mugen RR" a "i-VTEC! DO YOU?" aby som mal este kus viac vykonu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
blahozelam. kupis si dalsie auto?quicky napísal: p.s. Inak od dnes som MGR prava uz podavam prihlasku na judr:)
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
dalsie nie vzdy tak max jedno,milionar nie som ale je pravda ,ze akurat riesim nejaku vymenu
mal som si merc E220cdi prerobit na E55 amg
mal som si merc E220cdi prerobit na E55 amg
ok takze mam obyčajného lancera a ak si vzhľad auta prispôsobím evu(časom 2 vyfuky,možno difúzor,predný spojler,posun SPZ na bok) tak som defakto socka a blb?
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
...BMW Z4...
btw. známy má tiež Grande Punto a má ho spravené "ala" Abarth a nevyzerá to vôbec sockársky ani zle. vymenené znaky, polep po stranách, výfuky.. človek zistí, že to nie je Abarth až na križovatke, možno ani tam nie..
btw. známy má tiež Grande Punto a má ho spravené "ala" Abarth a nevyzerá to vôbec sockársky ani zle. vymenené znaky, polep po stranách, výfuky.. človek zistí, že to nie je Abarth až na križovatke, možno ani tam nie..
presne si vystihol to, čo si ja myslím o lpgčkároch, bravoquicky napísal:milujem ked si ludia polepia a potuzuju auta spojlermi napismi a podobne pri bmw M,audi S ,merc amg a pritom su to chudobne socialky oproti originalu,neviem preco ludia maju potrebu robit z komara somara , bud na to origo M bmw mam,alebo si nekupim 520d a budem tam lepit narazniky a podobne.....
.
Ja na tych M packetoch a pod veciach nevidim nic zle, urcite je to lepsie ako kadejake laminatove somariny a stale to vyzera seriovo. Skor tie nalepky typu type-r, M, RS a pod su uz zhovadilost, hlavne ked si to niekto nacapi na dost slabsie auto.