Všeobecná diskusia

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.

Objektívna zodpovednosť je...

pozitívny krok k bezpečnosti cestnej premávky.
71
42%
hlúposť.
99
58%

Celkom hlasov: 170

Používateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Re: Všeobecná diskusia

Príspevok od používateľa Papek »

pekne :good: akurat neviem, co maju vsetci s tymi ciernymi ladvinkami, mozno este tak na ciernom aute, ale inak ja to moc ee
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

Mimiik napísal:Co som si precital par prispevkov tak vidim, ze par z vas sa asi vyzna, chcem si do konca roka- na zimu kupit prve auto. Pravdepodobne peugeot, chcem najlepsie 207 ktoru mi maju vo Wagon tradingu- v Peugeote v PP pozhanat do konca roka, comu by som sa mal vyhnut? Peugeot preto, lebo tam servis mam pravdepodobne zadarmo a diely za nakupne ceny, ak sa nepodari do konca roka im nieco pozhanat, tak som rozmyslal o A3 rv. cca 2004+. Budem rad za kazdu radu

Dik
ak mas servis zadarmo a v autorizovanom tak je to ok. lebo aj mne sused na zahrade vie vyklepat plechy a to nazvem servis.
hry- ps5
doma-HP probook
ZoranICS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 18. Jún, 2008, 18:51

Príspevok od používateľa ZoranICS »

Pani, Len tu a len pre Vas si dam LPG do CviRika :D

Papek,
Da sa cez honda forum objednat hriadel aj z USDM/JDM motora? Ci len EDM veci? Potreboval by som 13310-PZX-A00 :red: Pojde sa na 2.2l
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Tazko povedat, ja som potreboval nejake drobnosti pre USDM Integru ale nakoniec sme nasli alternativy z EU modelov. Skus sa spytat na dostupnost v niektorej Honde, ak to vedia zohnat oni, tak ti to vedia objednat aj na Hondaclube.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ZoranICS
Používateľ
Používateľ

Poznam cloveka z KE co ma F22C1 (USDM S2000), je to kluka z toho motora, skusim sa opytat v Honde ci to vedia zohnat. Poznate niekto niekoho kto vyvazuje klukove hriadele? Optimalne z KE samozrejme :D
Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07

Príspevok od používateľa Mimiik »

Nie mam na mysli normalny servis v Peugeote v PP. :facepalm:
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

milujem ked si ludia polepia a potuzuju auta spojlermi napismi a podobne pri bmw M,audi S ,merc amg a pritom su to chudobne socialky oproti originalu,neviem preco ludia maju potrebu robit z komara somara , bud na to origo M bmw mam,alebo si nekupim 520d a budem tam lepit narazniky a podobne.....

uprimne vam to nepride trosku trapne? :facepalm: v poslednej dobe to vidim dost casto tak ma to nuti nad tym premyslat,ci ti ludia maju potom lepsi pocit z toho na com sa vozia,alebo su nevyrovnani ,no neviem ,osobne by som faky a podobne nechcel nenosil a nepouzival lebo sa hanbim ,ale to som ja :D

p.s. Inak od dnes som MGR prava :rofl: uz podavam prihlasku na judr:)
mirjak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa mirjak »

Coby trapne, coolove je to. Ja som si tak vytuzil zakladnu S120... zohnal som stitok GLS a bol som frajer.
ZoranICS
Používateľ
Používateľ

Budem su musiet zohnat nalepku "Mugen RR" a "i-VTEC! DO YOU?" aby som mal este kus viac vykonu :P
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

quicky napísal: p.s. Inak od dnes som MGR prava :rofl: uz podavam prihlasku na judr:)
blahozelam. kupis si dalsie auto? :hysterical:
hry- ps5
doma-HP probook
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

dalsie nie :D vzdy tak max jedno,milionar nie som :D ale je pravda ,ze akurat riesim nejaku vymenu :hysterical:

mal som si merc E220cdi prerobit na E55 amg yahooo :red:
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12

Príspevok od používateľa hawkeye »

ok takze mam obyčajného lancera a ak si vzhľad auta prispôsobím evu(časom 2 vyfuky,možno difúzor,predný spojler,posun SPZ na bok) tak som defakto socka a blb?
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02
Bamma_boy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33

Príspevok od používateľa Bamma_boy »

...BMW Z4...

btw. známy má tiež Grande Punto a má ho spravené "ala" Abarth a nevyzerá to vôbec sockársky ani zle. vymenené znaky, polep po stranách, výfuky.. človek zistí, že to nie je Abarth až na križovatke, možno ani tam nie.. :rolleyes:
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

quicky napísal:milujem ked si ludia polepia a potuzuju auta spojlermi napismi a podobne pri bmw M,audi S ,merc amg a pritom su to chudobne socialky oproti originalu,neviem preco ludia maju potrebu robit z komara somara , bud na to origo M bmw mam,alebo si nekupim 520d a budem tam lepit narazniky a podobne.....

uprimne vam to nepride trosku trapne? :facepalm: v poslednej dobe to vidim dost casto tak ma to nuti nad tym premyslat,ci ti ludia maju potom lepsi pocit z toho na com sa vozia,alebo su nevyrovnani ,no neviem ,osobne by som faky a podobne nechcel nenosil a nepouzival lebo sa hanbim ,ale to som ja :D

p.s. Inak od dnes som MGR prava :rofl: uz podavam prihlasku na judr:)
presne si vystihol to, čo si ja myslím o lpgčkároch, bravo :good:

.
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Ja na tych M packetoch a pod veciach nevidim nic zle, urcite je to lepsie ako kadejake laminatove somariny a stale to vyzera seriovo. Skor tie nalepky typu type-r, M, RS a pod su uz zhovadilost, hlavne ked si to niekto nacapi na dost slabsie auto.

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"