Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia
a to som ho pochopil len ja ze nikoho tu neurazal ale uplne ine veci pisal ako vy. tunning auta nemyslel ako to pisete vy
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Pockat, pockat, takze BMWcka s M packetom su stock len maju tie znaky vsade? Ja myslel, ze su aspon trocha ine, napr. ako O RS.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
M-packet je len druh vybavy (narazniky, podovozok, interier -volant, sedane atd)... take nieco ako je v skodovke sportline napr.
M1, M3, M5, M6, X5 M, X6 M, Z3 M , Z4 M su uz top verzie znacky ako napr. octa RS
M1, M3, M5, M6, X5 M, X6 M, Z3 M , Z4 M su uz top verzie znacky ako napr. octa RS
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
No, takze ak aj podvozok, zmeni sa spravanie auta k lepsiemu, nie ke to len kozmeticke... Či?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
snake bravo ked si nevazis svoje love a rad ich darujes statu potom si pre mna hrdina
okrem ineho som nikoho neurazal ale hovoril o domacom tuzingu laminatovych naraznikoch ala skoda 120 s quad pipes a pod... vobec nie o origo mpacket sline a pod... mam pocit ze sem ked clovek nieco napise tak si kazdy druhy hlada sposob ako to prekrutit a flamovat... a mam z4 coupe 3.0si 2008. takze ziadny 20liter s lpg lebo to by som bol velky pan z dediny a uz s nikym by som sa tu nerozpraval -dufam,ze si to zas niekto po svojom vylozi
okrem ineho som nikoho neurazal ale hovoril o domacom tuzingu laminatovych naraznikoch ala skoda 120 s quad pipes a pod... vobec nie o origo mpacket sline a pod... mam pocit ze sem ked clovek nieco napise tak si kazdy druhy hlada sposob ako to prekrutit a flamovat... a mam z4 coupe 3.0si 2008. takze ziadny 20liter s lpg lebo to by som bol velky pan z dediny a uz s nikym by som sa tu nerozpraval -dufam,ze si to zas niekto po svojom vylozi
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Bamma_boy napísal:Takú arkádovku akou je Shift2 nehrávam, ale na Forze3 mám s takým istým Civicom 8'29" , čo bude zrejme herný rozdiel, alebo niečo podobné Ja už tam nemám kde tých 43s nahnať..ZoranICS napísal:Ked uz sa spominalo Nordschleife Kto ma Shift 2? mozme si dat online preteky aspon budem vediet ako som na tom. s 295 konikovym Civicom (bez turba) tam mam 7'46", mam sa ale este kde zlepsovat
ja som skusal Forzu 4, s 244k honda mugen za 9:41
skusim si ho vylepsit na 295k, popripade evo za kolko to dam...
kludne dajte zoznam trati a auto na akom skusit a mozme porovnat aj ked 3 rozdielne hry...
Spoiler: ukázať
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
zajtra sem niečo hodím, musím preniesť xbox do izby.. btw. po výplate mám zajednanú Forzu 4, tak potom skúsim porovnať, či tam dám lepší čas.
EDIT: Rozkaz šéfe!
EDIT: Rozkaz šéfe!
Naposledy upravil/-a Bamma_boy v St 29. Aug, 2012, 21:37, upravené celkom 1 krát.
Chlapci čo keby ste si spravili tému v hrách a tam pokračovali v diskusií?
Vďaka.
Vďaka.
.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ten predok sa mi moc nepaci ale inak to vyzera velmi dobre.
Mam zaludnu otazku. Viete o aute, do ktoreho sa dovnutra zmestia dvaja ludia, dva bicykle (26) s odmontovanym prednym kolesom (v kritickom pripade aj zadnym) a nejaka mensia batozina?
Mam zaludnu otazku. Viete o aute, do ktoreho sa dovnutra zmestia dvaja ludia, dva bicykle (26) s odmontovanym prednym kolesom (v kritickom pripade aj zadnym) a nejaka mensia batozina?
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
5er BMW E60, + ešte ostane dosť miesta, ale to si počuť asi nechcel..
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
no ta E60 v kombi verzii to je skoro ako pohrebak A do sedanu by to voslo asi tiez.
Problem BMW 5 E60 je trosku cena. Starsie rocniky sa daju este za cenu aku by som si mohol po nejakom zarobku dovolit, no kto vie v akom su stave. A potom tie provozne naklady, poistky (vzhladom na motory asi dost), atd...
Problem BMW 5 E60 je trosku cena. Starsie rocniky sa daju este za cenu aku by som si mohol po nejakom zarobku dovolit, no kto vie v akom su stave. A potom tie provozne naklady, poistky (vzhladom na motory asi dost), atd...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Fobia/Octavia combi po sklopení sedadiel by to dala
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
keby spravili chromovanu celu mriezku chladica, tak by to vyzerala dost luxusne (asi nechali priestor pre facelift)hawkeye napísal:nice-> http://auto.sme.sk/c/6514109/mazda-ukaz ... erier.html