Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
v spinacke naisto neni problem, s dvoma roznymi (jedna nova) to stale to iste robi hentake nake cidlo ci co, o tom nic neviem ale mozno je tam cosi take, zistim
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
toto máš nové? http://img.skoda-virt.cz/forum_upload/2 ... -55_21.jpg
ak áno, tak problém bude asi len v káblovaní... zaoxydovanie a podobne
ak áno, tak problém bude asi len v káblovaní... zaoxydovanie a podobne
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
hej, presne to mam nove (a to co tam bolo tiez malo len asi 2-3 roky)
Steam: michalsveto
no toto ked som dnes videl, som nemohol tu nedat, ten arab co za zvuky tam vydava??? (inak aj ten typek s typ uzlom na hlave co nasleduje za nim je zabity, som myslel, ze hodi nakoniec tycku)
inak toto som veeelmi chcel vidiet
inak toto som veeelmi chcel vidiet
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
lambo ma vychytany launch control ,mnamka cista
Nebol si to ty čo sa cca rok so mnou dozadu hádal a pritom nevedel ani čo LC je?
.
K tej registracnej dani sa mi dostala jedna zaujimava veta. Co je na tom pravdy?
Btw S2000 a vsetkych dvojmiestnych aut sa to netyka. Aspon zatial.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Ake auto by ste mi poradili do 4k, kazdy den s nim budem jazdit 40 km tam,40s5, mimo mesta 90km/h ? Potrebujem co najnizsiu spotrebu a samozrejme kazivost
Moji favoriti:
Fabia 1.9 SDI/TDI
Passat 1.9 tdi, mozno este golf tdi,kedze pasat asi kvoli vahe bude mat spotrebu vyssiu, aj ked zase da sa zohnat 6kvalt...len ci do tej ceny.
Moji favoriti:
Fabia 1.9 SDI/TDI
Passat 1.9 tdi, mozno este golf tdi,kedze pasat asi kvoli vahe bude mat spotrebu vyssiu, aj ked zase da sa zohnat 6kvalt...len ci do tej ceny.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
podla mojho nazoru je to Bull$hit, kedze nikde nieje povedane, ze to ma ist na 2-3-4-5-6-7 miestne autaPapek napísal:K tej registracnej dani sa mi dostala jedna zaujimava veta. Co je na tom pravdy?Btw S2000 a vsetkych dvojmiestnych aut sa to netyka. Aspon zatial.
viem ze sa do toho opreli ludia majuci dodavky, ze im to predrazi nakup auticok na rozvoz rohlikov, a tak pecivo pojde hore ... na co je slovak haklivy, a strany sa tomu brania, ale pochybujem, ze zaviedli upravu, ktora danu povinnost odvadzania dane z novo-registrovaneho vozidla na slovensku obchadza ...
asi fakt treba pozriet ten zakon/vyhlasku
lava, prava, lava, prava ...
neviem sa dopracovat k tomu zakonu, inak by som sa nepytal
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
yno - bmw e46 318d alebo 320d po facelifte, priblizne 2004 rok, ma uz 6kvalt, spotreba niekde na urovni 5litrov
popripade potom pozeraj schopny benzin s peknym krutakom a plyn do neho.
popripade potom pozeraj schopny benzin s peknym krutakom a plyn do neho.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
http://www.nrsr.sk/web/Dynamic/Download ... cID=368302Papek napísal:neviem sa dopracovat k tomu zakonu, inak by som sa nepytal
Takze dodavky do 3 miest na sedenie su oslobodene.b) Prvý zápis držiteľa motorového vozidla kategórie L, M1 a N1, okrem kategórie N1 s najviac tromi miestami na sedenie, do evidencie vozidiel v Slovenskej republike aj s vykonaním úprav v dokladoch vrátane vydania týchto dokladov, ak je výkon motora
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Radsej by som nieco so spotrebou 4-5, nizkou poistkou a lacnymi dielmi. BMW bolo v nasej rodine, sice 2001 320d,ale spotreba tam bola 6-7, to si mozem rovno nechat HTP, kde jazdim za 5,5 mimo mesta.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
King z ceskeho Hondaclubu bol pri testovani novej Hondy Civic WTCC na Slovakiaringu
Takze podla vsetkeho bude mat novy Civic Type-R 1.6 Turbo, ktore by mohlo tocit aspon tolko co verzia pre WTCC:
"Kvůli regulím nesmí točit více než 8500 otáček, ale na tohle naši inženýři nejsou zvyklí, takže motor zvládne mnohem víc."
Takze podla vsetkeho bude mat novy Civic Type-R 1.6 Turbo, ktore by mohlo tocit aspon tolko co verzia pre WTCC:
"Kvůli regulím nesmí točit více než 8500 otáček, ale na tohle naši inženýři nejsou zvyklí, takže motor zvládne mnohem víc."