Ak si mal nehodu, chapem ze si zatrpkol. No ak ta nehoda bola pred tolkymi rokmi, tak si sa z toho uz mal mentalne pozbierat. Chapem ze by si si kvoli tomu vybral bezpecnejsie auto - kto nie, keby ze na to ma moznost?!?zoom napísal:ZoranICS: Nie ze sa brutalne nehanbim, ale dokonca to, co som napisal, je moj normalny pohlad na svet. Ja beznych ludi moc nemam rad. Odbornu pomoc sa v najblizsej dobe vyhladat nechystam. Pred mozno 10-15 rokmi som vsak mal uraz, ked som doslova padol na hlavu a prebral som sa, az ked prisla sanitka. Stravil som v nemocnici zopar dni na neurologii na pozorovani, podstupil som vysetrenie na CT a EEG. Nechali si ma tam, aby sa uistili, ze sa mi vlastne nic nestalo a nebudem mat trvale nasledky. Myslis, ze by to mohlo s tymto suvisiet?
Vyberat si z tvojich moznosti nebudem, lebo nedavaju zmysel. Havariu, ak budem mat [alebo ludia mne blizky], budem mat na tom, na com pojdem/pojdu a zrazim/zrazia sa s tym, s cim sa zrazim/zrazia. Dufam, ze sa mi/im to nestane - nic ine mi neostava.
Narazal som na to ze sa povazujes za viac ako "priemerny clovek". Toto je znamka chorej/nevysporiadanej mysle. Nepisem to preto, aby som ta urazal, nie je to moj umysel, ba, pisem to preto aby som ti pomohol.
Ten na tom 530i, na tom accorde a ten ktory ti sposobil tu nehodu pred x rokmi mali velmi pravdepodobne podobny pohlad na "priemerneho cloveka" ako ty momentalne. Je spravne ze si sa vdaka nim pripojil k ich taboru? Skus sa nad tym zamysliet.
Nechcem tu zniet ako nejaky osvieteny veriaci - nie som, som uplne bezny realista. Mam sice krestansku vychovu, no som realista. Jedina vec v ktoru verim, je takzvana karma, ktorej pritomnost sa mi pocas mojho zivota velakrat potvrdila. Prave vdaka tomu si o nikom nic zle nemyslim [teda, snazim - ani ja nie som svatec], nikomu nic zle neprajem, okrem Rezesovej, ktora dufam zhnije v madarskom vazeni a dufam ze ju tam ciganky budu znasilnovat klucom od hevera kazdy den tych 10 rokov co tam stravi - lebo si to zasluzi. Ak niekto spravi nieco zle, verim ze sa mu to vrati, tak ako sa mne vratilo vsetko zle co som kedy spravil. Nema vyznam zatrpknut - ovplyvnuje to ciny a nie v dobrom smere.
Naozaj, nic v zlom. Prajem aby si sa dusevne dostal o5 na tu uroven, kde si bol pred nehodou, kde by mal byt kazdy "priemerny clovek". Vsetci sme priemerny ludia, nikto z nas nie je lepsi ani horsi.