O2 LTE pri 800MHz pásme s 100GB FUP? Really? Ten ich FUP 500GB je až pri 1800+MHz, čiže väčšinou len veľké mestá. A kto si tam bude dávať LTE?
Nešírte tu polopravdy.
Ak ti išla linka na 15Mbit a zrazu o 5 rokov len na 5, to je nejaký bullshit nie? Čo znamená "viac sa neda" ? Je to len o tom chcieť/nechcieť danú situáciu riešiť.
Ja mám Orange 4 roky, nie že by som teraz orange zastával, áno tie ich globálne výpadky a "kauzy" ma serú, ale do Telekomu nemám ako prejsť, ale je zčista jedno či Orange/Telekom z pohľadu kvality linky. Iné je to, že Orange používa svoje server, trasy, a DNS (ktoré si môže každý zmeniť)
Radšej nech je globálny problém, a je v snahe to čo najrýchlejšie riešiť, ako byť odkázaný na nejaké LTE, ano LTE technológia je sama o sebe super, ale tiež si treba uvedomiť to že daná BTS má tiež nejakú kapacitu, a keď ti to ide teraz slávnych 50Mbit, tak ti to o 1/2 roka môže ísť v špičké pár Mbit s pingom takým, že by si skákal za 2Mbit DSL

.
To s tým prenosom, nerozumiem tomu, už len to že smerom od TElekomu k inému providerovi to je možné a opačne nie? Veď to nedáva vôbec logiku pretože infraštruktúru vlastní sám Telekom, dafuq? Rozumie tomu niekto že PREČO?