Všeobecná diskusia

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.

Objektívna zodpovednosť je...

pozitívny krok k bezpečnosti cestnej premávky.
71
42%
hlúposť.
99
58%

Celkom hlasov: 170

Používateľov profilový obrázok
landrower
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45

Re: Všeobecná diskusia

Príspevok od používateľa landrower »

s poistovnou vzdy ide o to na koho natrafis.
ked bracho drbol moje auto, dezen 2.5mm mali tie gumy a vek asi 5-6r :) a nik to neriesil, proste len vycislil skodu a dal papiere a este nieco dohodol so servisom kam to slo. ale boli pripady aj take kde fakt vsetky kraviny kontrolovali. a samozrejme zalezi od toho aku mas zmluvu aj ;)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
CPU Intel Core i5 4670K + CM Seidon 120XL +2x Corsair Quiet SP120
MB MSI Z87M-G43
RAM Corsair XMS3 2x4GB DDR3
VGA Gigabyte N660OC-2GD GTX660 + Accelero Mono Plus
HDDs Crucial MX200 250GB 7mm, Seagate Brracuda ST1000DM003 1TB
CASE Bitfenix Prodigy M
PSU Single sleeved Corsair HX650 + Corsair AF120 LED blue Fan
External HDDs Samsung 750GB + Fantec fanbox FB-35US2 black, Seagate Expansion Desktop 2TB
FANs Corsair AF120 Blue LED
RPM regulation Scythe Kaze Master PRO 5,25" panel
Peripheral
Display 2x Philips 24M1N3200ZA Gaming 24" (IPS)
Audio Behringer MS16
Keyboard Asus TUF Gaming K1
Mouse Asus TUF Gaming M4
Notebook Lenovo IdeaPad B5400 (i3 4000M @2.4GHz, HD graphics 4600, 8GB RAM, 15.6")
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

Co? Ako ze na koho natrafis? Zakon definuje hlbku dezenu a dovi dopo. Pokial to nemas vyslovene v zmluve, moze ti poistovna fukat ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

dnes bolo na markze v spravach ako dali kamery na jednu krizovatku a 500 reatrdov za den ju porusilo :D :hysterical:, pri takom tempe bude mat policia na nove radary a testery proti drogam cupi dup
hry- ps5
doma-HP probook
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12

Príspevok od používateľa hawkeye »

dnes som absolvoval 400km z Sered - Praha na letnych...na vysocine som mal stiahnutu prdel...-1 az 0 na boku cesty sneh...nastastie cesty boli suche..stvrtok ked som odchadzal bolo 12st
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Príspevok od používateľa lezgy »

je dobre mat na zadnej naprave vecsi dezen aby sa v zakrutach nenahanala za prednou...hrozi neskorsi smyk,
ci je to lepsie je subjektivny pocit
treba jazdit tak aby smyk nebolo treba
poniektorym xxxxx to nevysvetlis

samozrejme ak mam 4gumy a 2 maju iny dezen tak urcite ja osobne dam lepsie gumy na hnacu napravu, v mojom pripade na predok
predok taha, predok brzdi,
Naposledy upravil/-a lezgy v Ne 28. Okt, 2012, 21:32, upravené celkom 1 krát.
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

a kolko ju neporusilo? 100? to potom retard je ten co tu krizovatku osadzal znackami...

z fleku ti viem vymenovat par uplne drbnutych rieseni, ci uz v GA lebo BA...

GA napr vyjazd sladkovicovo na senec/sered, ypsilonkova krizovatka, dolava stopka, doprava iba daj prednost v jazde, rozhlad jak hovado...mozes hadat ktorou stranou a kam chodim

BA mlynska dolina, zjazd zo slavicieho udolia, raz za cas si tie senzory zmyslia, ze vsetok kov co nasli v okoli krizovatky je plast a smer dolava netreba pustat, kolona je az po websupport niekedy...

Uz sa tu prestante hrat na svatuskarov a podporovat nazor ze ten kto ide o 10kmph viac je samovrah a k***t, denne vidim tolko chujov co dostanu kvoli svojmu dodrziavaniu predpisov niekoho do problemov (napajace na obchvat, ked nejakeho sedlaka ego to nevydrzi ze niekto ide v lavom pruhu a zazipsovat sa), samozrejme debilko to nevydrzi tak sa vystrci aby ho nikto neobehol, lebo pravy priebezny pruh je ten jediny spravny...

.
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

to mi skor zavana tvojou netrpezlivostou a nervozitou za volantom ked pred sebou mas pomaly iduce auto.

tu krizovtku fotili ako sli na cervenu a ked bola cervena auta boli v strede krizovatky. to je podla teba normalne? ;)

obchvaty su robene samo od seba debilne ked nemas pripajaci pruh a v Presove vela krat natrafim na krizovtky bez znaciek atd. zajtra idem pocase snezenia na vychod od PO tak som zvedavy na cesty :cool:
hry- ps5
doma-HP probook
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

Ano, predstav si ze som, som velmi agresivny ked pred sebou v nedelu vidim idiota s VK ECV v lavom pruhu, lebo je prazdnejsi, ja nemozem za to ze on je posraty a nevie sa normalne chovat na ceste, a uz som si povedal ze budem chuj a vyblikavat ich...

.
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

keby len blikat :hysterical: jak na mna zjape zena ked ich vytrubujem na fabii by si neveril. :good:
no ono niektory zabudaju ze len v meste moze ist v lavom kedykovek. ja stale tvrdim ze soferovat cez vikend je stale na nervy kvoli ludom co idu do tesca oprasit auto z garaze.

dnes som zazil experta co isiel mimo obce 100 a v dedine 40. a asi 3 dediny som to vydrzal, co narobis. obehnes a nadychnes sa parkkrat. cloveka nezmenis. a nie to este slovaka
hry- ps5
doma-HP probook
undertaker007
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31

Príspevok od používateľa undertaker007 »

stefan.koval napísal:dnes bolo na markze v spravach ako dali kamery na jednu krizovatku a 500 reatrdov za den ju porusilo :D :hysterical:, pri takom tempe bude mat policia na nove radary a testery proti drogam cupi dup
Je to trošku ináč, ako píšeš....
...tú kameru tam nedali, je (resp. sú) tu už vééééľmi dlho, hádam aj rok, ibaže to polícia doteraz nemôže používať, takže si len robia štatistily :D
A zčasti reagujem aj na Snake-a: je to proste len na frekventovanej križovatke. Nie je debilno navrhnutá, nie je zlý výhľad, všetko v pohode...
Bývam blízko pri jednej z týchto kamier a že okolo nej prejdem aj tri krát do dňa.
Tie kamery sú v Žiline a sú dve:
  1. na Veľkom diely cestou dolu z kopca v smere Solinky -> Vlčince. Kamery sú dve, jedna hore pri parkovisku na lesopark, druhá dole pri Fakulte riadenia a informatiky. Je to úsekové meranie. Teda hore načíta auto, dole načíta auto, z času, za ktorý medzi kamerami prejde vyráta rýchlosť.Problém je v tom, že hore pred lesoparkom je 40 a 90% šoférov ide 50, lebo si myslia, že parkovisko Univerzity je križovatka. Ich problém
  2. ďaľšie kamery sú na križovatke na červenej armáde. Tu sa detekuje všetko možné: svetlá, prejazd na červenú, rýchlosť a neviem čo ešte. Vraj tých prejazdov na červenú je veľmi veľa (nechápem...)
landrower
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Snake napísal:...
BA mlynska dolina, zjazd zo slavicieho udolia, raz za cas si tie senzory zmyslia, ze vsetok kov co nasli v okoli krizovatky je plast a smer dolava netreba pustat, kolona je az po websupport niekedy...

Uz sa tu prestante hrat na svatuskarov a podporovat nazor ze ten kto ide o 10kmph viac je samovrah a k***t, denne vidim tolko chujov co dostanu kvoli svojmu dodrziavaniu predpisov niekoho do problemov (napajace na obchvat, ked nejakeho sedlaka ego to nevydrzi ze niekto ide v lavom pruhu a zazipsovat sa), samozrejme debilko to nevydrzi tak sa vystrci aby ho nikto neobehol, lebo pravy priebezny pruh je ten jediny spravny...
ta krizovatka je drbnute spravena, denne tade chodim.... nehovoriac o tom ze ked ides z gruntov doprava smer petrzalka na obchvat, tak tam ani pruhy nejsu naznacene a kolkokrat sa ko**tko rozhodne ist stredom...

a k tomu radeniu sa... denne obchvat, polku krat v spickach, idem sa po*ebat nad dementnostou ludi casto. proste ked sa kazdy druhy zaradi do lava tak sa nikto moc nezdrzi a nevznikne taka kolona, ja automaticky to ale davam dolava lebo blbci si myslia ze je lepsie stat kilometer za prijazdom a blokovat ine krizovatky porad jak keby sa normalne hore zipsovali. a podom najlepsi su vidlaci co sa tak budu tlacit aby sa tam clovek ani bohovi nedostal...

ale minule uplne opacny extrem, nebolo tolko aut tak som ostal vpravo, a zlava dodavka s DS znackami, zacne sa radit rovno do mna dement. nie pomalicky, ze mi naznacuje ze ho mam pustit, proste to mrdol doprava jak keby mu to tam patrilo. naky cigan este k tomu za volantom. som myslel ze ho na mieste odpracem z tohto sveta.... este na mna kuka ze co nanho trubim ... no comment
MB MSI Z87M-G43
CASE Bitfenix Prodigy M
External HDDs Samsung 750GB + Fantec fanbox FB-35US2 black, Seagate Expansion Desktop 2TB
Peripheral
Audio Behringer MS16
Mouse Asus TUF Gaming M4
Notebook Lenovo IdeaPad B5400 (i3 4000M @2.4GHz, HD graphics 4600, 8GB RAM, 15.6")
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

tak uz nam nasnezilo a ja musim jeden silentblok vymenit :E a som bez garaze :facepalm:
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
landrower
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

uf, esteze som prezuval uz :)
MB MSI Z87M-G43
CASE Bitfenix Prodigy M
Peripheral
Audio Behringer MS16
Mouse Asus TUF Gaming M4
yNo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20

Príspevok od používateľa yNo »

Esteze jazdim cely rok na zimnych :laugh:
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

ja vzdy prezuvam az po prvom snehu, ale zatial sa mi nechce, drzi sa to iba na aute
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"