pan Petr, 43 let, živnostník, CZ (súhlas so zverejnením udelený 30.11.2007)
Ďakujem za vynikajúci program. Odhadujem, že jeho obstaraním som ušetril niekoľko tisíc korún za upgrade existujúceho počítača. Ostatne 684 nájdených a odstránených chýb hovorí za všetko...
jak sa moze nehat niekto hentak oklamat . nech si stiahne CCleaner - ma to zadarmo a to iste. "648 poblemov" omg ved to su len v registroch nejake nepuzivane cesty k aplikaciam atd... a dam 20 € za nieco co mozem mat zadarmo.
B: > Hang on.. frame 2 is coming up.. yup still looks good.
mesto v Kansase - Topeka sa premenovalo docasne na google tusim kvoli tej ich gigabitovej sieti aby to zrealizovali tam, a na prveho aprila si zase google zmenil nazov na Topeka
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .