Všeobecná diskusia II
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Všeobecná diskusia II
Shiro, sak mas google, ne? Napr. tu https://www.motortrend.com/features/get ... tech-work/
Ja mám xenon, tam máš šošovku, široký a vysoký lúč svetla, do toho vložená sada cloniek. Tie vysekavaju časť lúča podľa tohto, kde sa nachádza cudzie auto pred tebou (kamera+ real time image processing). Pri ledkach máš zmapované, ktorá ledka kde v poli svieti a identickým procesom ich vypínas (nepotrebuješ mechanicku clonu).
Ja mám xenon, tam máš šošovku, široký a vysoký lúč svetla, do toho vložená sada cloniek. Tie vysekavaju časť lúča podľa tohto, kde sa nachádza cudzie auto pred tebou (kamera+ real time image processing). Pri ledkach máš zmapované, ktorá ledka kde v poli svieti a identickým procesom ich vypínas (nepotrebuješ mechanicku clonu).
FVE 12.45 kWp V/Z
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Ešte že nemám močovinu ale nejakú toxickú sračku čo vydrží 120 000 km
Ale srať tam na nejaké AdBlue, skutočne zlá správa je že sa obmedzuje výroba HNOJÍV na minimum. Ako chápem že ceny plynu sú vysoké, ale hnojivo treba aj ak bude drahé, však jesť treba či chceme alebo nie
Ale srať tam na nejaké AdBlue, skutočne zlá správa je že sa obmedzuje výroba HNOJÍV na minimum. Ako chápem že ceny plynu sú vysoké, ale hnojivo treba aj ak bude drahé, však jesť treba či chceme alebo nie
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
hajde utok na pumpy zasobit sa šťankou - kolko vam vydrzia tie tragace na plnu napln AdBlú ? Daju aspon 10.000km ?
lebo to neni ze adblú potrebujes 3x za tyzden...
lebo to neni ze adblú potrebujes 3x za tyzden...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
zalezi aku tazku nohu mas a ci to tankujes do plna, ja davam len 10l bandasku ked to pipne cca pri 2000-2500 dojazde kvoli tomu aby som to neprelial a neriesil vycerpanie a reset ultrazvuku, nemam to odmerane ale zvyknem tak leto/zima dolievat co moze byt hadam 8-9k
To pise kolko dotankovat, minule som daval 12. Myslim ze ziadny kanister nebudem kupovat za 15 eur, ale necham si to doliat v autorizovaku. Verim ze budu mat nejaky kvalitny batch.
Vydrzi to tusim 10-12 tisic alebo tak.
Vydrzi to tusim 10-12 tisic alebo tak.
.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
nie kazdemu to pise min max, mne dokonca to vypise az ked treba doliat, neviem priebezny stav v nadrzi
niekto to tankuje na pumpe co sa vyslovene neodporuca a potom vyplakavaju po facebookoch ze im hlasi zavadu
vydrzi to podla toho kolko motor aktualne zerie nove uz vstrekuju 2x
niekto to tankuje na pumpe co sa vyslovene neodporuca a potom vyplakavaju po facebookoch ze im hlasi zavadu
vydrzi to podla toho kolko motor aktualne zerie nove uz vstrekuju 2x
furt tankujem adblue na pumpe a nebol problem
kamarat robi v autopozicovni kde maju par desiatok aut, tankuju adblue na pumpe a bez problemov...
kamarat robi v autopozicovni kde maju par desiatok aut, tankuju adblue na pumpe a bez problemov...
no rychlo tu mocovinu nakupit, lebo cena leti pekne nahor
ak jej bude nedostatok, nezostane euro6 dizlakom nic ine, len pouzit mocovinu vlastnu
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Ja mam euro6 iba s DPF. Ale srat na osobne auta, mocovinu bude treba nakladakom.
FVE 12.45 kWp V/Z
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
a autobusom. a pan dnes na tlacovke dobre vravel ze ked nebudu hnojiva tak uroda bude biedna dalsi rok. adblue inac maju v kauflande. aspon v PO ked som dobre videl
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ved to, ze to sposobi 100 dalsich problemov. kamiony, busy, hnojiva...
a to vsetko kvoli jednemu pipisovi, ktory sa rano zobudil a povedal si, ze zdrazi plyn o 50c, obrazne povedane. jedna vec ovplyvni 100 dalsich.
a pritom postavili novy nordstream...tak preco je nedostatok plynu za normane ceny?
a to vsetko kvoli jednemu pipisovi, ktory sa rano zobudil a povedal si, ze zdrazi plyn o 50c, obrazne povedane. jedna vec ovplyvni 100 dalsich.
a pritom postavili novy nordstream...tak preco je nedostatok plynu za normane ceny?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB