Všeobecná diskusia
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Všeobecná diskusia
Mozno skor ludia z okolia BA - mate skusenosti s "Driving Camp Pachfurth"? Mam moznost ist tam na 1dnovu akciu v style skola smyku (na vlastnych autach) Bol tam niekto?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no kamos bol na urade ako nezamestnany a preplatili mu, teraz nastupil na vysku a mam pocit ze nejaka firma musela povedat uradu ze ho s tym vodicakom zamestna. tak mu to dali ako skolenie. ale neviem presne, len co spominal, ze ma zadara vodicak bo viem ze nemaju doma vela prachov.landrower napísal:zeby stat nieco zaplatil? to vidim prvy krat
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mirjak ja som bol len na slovakia ringu a bola to skorej zabava ako realne "naucenie sa"
po pol hodinovej jazde v mojom vlastnictve som vystupil s usmevom ktory trva aj hodinu po jazde
update : po dvoch hodinach vozenia ,pekne kludne domov 60kou ,mi usmev posrala macka, som rad,ze trpela a zobral som jej 7zivotov naraz ci kolko ich ma ... sti lizatko jej dobru vrazilo...takze som hned auto ohnom pokrstil,niekto mi dopraje
po pol hodinovej jazde v mojom vlastnictve som vystupil s usmevom ktory trva aj hodinu po jazde
update : po dvoch hodinach vozenia ,pekne kludne domov 60kou ,mi usmev posrala macka, som rad,ze trpela a zobral som jej 7zivotov naraz ci kolko ich ma ... sti lizatko jej dobru vrazilo...takze som hned auto ohnom pokrstil,niekto mi dopraje
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
kks ludom riadne drbe, na parkovisku pred bilou , tescom a neviem kde este nevedia chodim normalne ani vystupovat, furt musia poobijat auto.. uz nevim ci foliu dat na auto alebo cele streknut plasticdipom....
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
tam by som aj ja rad, ale poziciat nejake to autickoquicky napísal:mirjak ja som bol len na slovakia ringu a bola to skorej zabava ako realne "naucenie sa"
Spoiler: ukázať
som si bol zajazdit na A5, S5 a S7 v Kosiciach, dost dobre su tie S-tronik prevodovky, od S7 som cakal orgazmus, ale najviac ma oslovila S5, krasny zvuk, super zrychlenie, v dynamickom rezime sa dalo po mokrych okreskach jazdit az do 180, bez nejakeho vyrazneho rizika vysekania sa mimo cestu... S7 sa mi pacila hlavne kvôli pohodliu v interiery a dizajnu, ci uz zvonku, alebo z vnutra, aj ked vykon bol super, no az na "vzdychnutie" tych dvoch turbo duchadiel, ked som dal nohu z plynu, tam o nejakom motoristickom zazitku velmi rec nebola, skôr taka rychla, dynamicka limuzina by som povedal, pri S5 bola krasny zvuk pri preradeni, take zarapcanie z vyfuku, taktiez podradovat bola radost... nebol som velky fanusik Audi, ale po tej jazde som vcelku zmenil nazor, mat tak 60k na vyhodenie, tak S5 beriem okamzite
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
za 60k by som sa inde pozeral ako po skvelom 4.2FSI tak audi su celkovo tak robene skorej userfriendly,aj ked nie si pretekar tak sa viest na tom "Vyblaznit" vskutku bezpecne a kde si to bol jazdit? bola nejaka akcia audi ci klasika?
To zase nie, vacsinou fakt dodrzujem, ved i spotreba rastie ... ale tych 110km/h mimo obce sa da ist ..
Neraz sa stane, ze trafim na curaka co ide pri obiehani zavodit alebo ma ide obehnut pri 130tke a takmer sposobi nehodu..
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
myslim ze ak tu aj nejaki boli, su nadobro zvalcovaniSnake napísal:moralisti - 3,2,1, idete!
nj, 110 sa vecsinou da po okreskach, na lepsom aute jak je to moje si trufam aj viac niekedy, ked je volna cesta
a to iste mesto, proste su useky kde sa da a nevidim problem a idem si tych 80
ale horsie je natrafit na curaka co sa rozhodne ze jeho nikto neprebehne, a j*bne sa ti pred auto povedzme v 40-50 ked ty ides takych 90...
jedneho pekneho dna ked budem mat dost na nove auto a niekto mi toto spravi tak donho prasknem ten moj srot nech sa aj pototo...
Steam: michalsveto
citanicko na spanie o tych vasich vysnivanych HTPckach Hromada Technických Problémů
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
To som cital A napriek tomu by som to auto ako student nemenil.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.