Všeobecná diskusia
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Re: Všeobecná diskusia
kamarát má htp, krstná má htp, krstný má htp.... a nie a nie sa im tie autá "pototo"
asi budú mať nejakú super špecial edišn
asi budú mať nejakú super špecial edišn
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 11:26
vsak ide o to jak s tym HTP jazdis ked s tym jazdis jak s firemnym ze to tlacis co to da tak moc nevydrzi hocijake a ked s tym oni jazdia stylom ze maju HTP a nerutia sa na 1.2l 160km/h po dialnici
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
To je dobrý názov doteraz som poznal len Hudba Troch PiestovPapek napísal:Hromada Technických Problémů
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Len tu su asi vsetci zavodnici, ktori to nechapu
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
zavodnik hore dole, ale sory ked to auto zozere na dialnici viac jak felicia tak to neni normalne. (aj ked idem 140 tak cez 8 to moc nejde, tak preco by malo podstatne novsie auto zrat pri takejto beznej rychlosti viac. dobre, nebudem tu riesit vyssie rychlosti, ale toto je normalna dialnicna rychlost... (v poldku dokonca je taka MPR, u nas len 130 ale tak kedze tacho byva poddimenzovane tak 140 sa da u nas beztrestne jazdit
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Urcite lepsie nez trojvalcovi bojovnici ma cestach co si o sebe myslia ze su neohrozitelni
.
-
- Čierna listina bazáru
HTPčko nie je na jazdu po dialnici, resp. skor by som povedal,ze pre vikendovych vodicov. Jasne, keby som potreboval auto na dialnicu, tak si nekupim HTP. Ale ked viem,ze 3-4 x do tyzdna s tym autom vyjdem do mesta/po okrsku, tak nemam co riesit.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Keby mam HTP s klímou tak si dám červený vypínač na volant ktorím by som vypínal klímu pri predbiehaní a slúžilo by mi to ako niektorým bláznom dusík
Ako motor v malom aute pre jednu dve osoby do mesta je to dobre ale keď tam sadnú 3-4 osoby s pivným mozoľom na pupku a máš stým isť do kopca tak to je za trest a nehovoriac o tom čo to zožere keď to ide nad 100km/h
Ako motor v malom aute pre jednu dve osoby do mesta je to dobre ale keď tam sadnú 3-4 osoby s pivným mozoľom na pupku a máš stým isť do kopca tak to je za trest a nehovoriac o tom čo to zožere keď to ide nad 100km/h
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
-
- Čierna listina bazáru
Presne viem o com hovoris!
Ano, ja ako student jazdim sam, pripadne s holkou (mesto a mimomesto,cize nad 100 sa moc casto nedostanem).
Spotrebou nic lepsie asi v tej cene nebude, tak isto na diely, a tak isto sa to nekazi, ked vies,ako s tym jazdit
Ano, ja ako student jazdim sam, pripadne s holkou (mesto a mimomesto,cize nad 100 sa moc casto nedostanem).
Spotrebou nic lepsie asi v tej cene nebude, tak isto na diely, a tak isto sa to nekazi, ked vies,ako s tym jazdit
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
A koľko ti to, pán kolega študent, zožerie?
Ako to meriaš tú spotrebu?
Ako dlho to auto máš?
Čo si na ňom už pomenil?
Ako to meriaš tú spotrebu?
Ako dlho to auto máš?
Čo si na ňom už pomenil?
-
- Čierna listina bazáru
rok a pol. Spotrebu VACSINOU iba cez pocitac. Ked chodim holku odviest, 45km mimo mesta, tak 5-5.5
V meste zalezi od aut... 5.5-8
Okrem klasickej udrzby(olej,..) som menil len cievku. (ak neratam veci,ktore som menil pri kupe vozidla)
V meste zalezi od aut... 5.5-8
Okrem klasickej udrzby(olej,..) som menil len cievku. (ak neratam veci,ktore som menil pri kupe vozidla)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
hmm, čo jááá viem...
Ja palubák nemám, takže tankujem vždy len do plna a spotrebu si rátam....
Moje trasy sú zo 65% mesto, ostatok mimo obce sú trasy do 10km. Nemám teda ako zmerať, kedy to koľko žerie, ale priemer takto minutej nádrže býva podľa štýlu jazdy a podľa okolitých podmienok (premávka, počasie, štýl jazdy, ...) od 6,78 (historické minimum) po 8,67 (historické maximum, tejto spotrebe ale dopomohla minulá zima, kedy som zo Žiliny do Kysuckého Nového Mesta a v zápätí naspäť išiel 5 hodín ).
Motor 1.6i, 106 koní, auto váži ~1050kg, takže sa s tým jazdí slušne.
Motoricky som spokojný, za rok a 3 mesiace čo ho mám som na pohybovom ústrojenstve nemenil nič, akurát teraz posledné týždne riešim ten divný hukot. Nerátam kravinky, ako vzduchový a palivový filter (oba po 2× už menené, ale dokopy ma stoja do 7€), 1× olej, 1× chladiaca kvapalina a potom úplné kravinky ako stierače, hrdzavé skrtuky, žiarovka v stropnom svetle v interiéri, žiarovky v svetlometoch a tak...)
Ja palubák nemám, takže tankujem vždy len do plna a spotrebu si rátam....
Moje trasy sú zo 65% mesto, ostatok mimo obce sú trasy do 10km. Nemám teda ako zmerať, kedy to koľko žerie, ale priemer takto minutej nádrže býva podľa štýlu jazdy a podľa okolitých podmienok (premávka, počasie, štýl jazdy, ...) od 6,78 (historické minimum) po 8,67 (historické maximum, tejto spotrebe ale dopomohla minulá zima, kedy som zo Žiliny do Kysuckého Nového Mesta a v zápätí naspäť išiel 5 hodín ).
Motor 1.6i, 106 koní, auto váži ~1050kg, takže sa s tým jazdí slušne.
Motoricky som spokojný, za rok a 3 mesiace čo ho mám som na pohybovom ústrojenstve nemenil nič, akurát teraz posledné týždne riešim ten divný hukot. Nerátam kravinky, ako vzduchový a palivový filter (oba po 2× už menené, ale dokopy ma stoja do 7€), 1× olej, 1× chladiaca kvapalina a potom úplné kravinky ako stierače, hrdzavé skrtuky, žiarovka v stropnom svetle v interiéri, žiarovky v svetlometoch a tak...)
Ta 1.2HTP je srot, o tom skoda reci. Fabiu nikdy..
Viem si do mesta predstavit aj daleko lepsie, mensie a hlavne ovladatelnsie a obratnejsie auta. Osobne je moj favorit Suzuki Swift Sport.
Pripadne klasika 1,2VVT.
Viem si do mesta predstavit aj daleko lepsie, mensie a hlavne ovladatelnsie a obratnejsie auta. Osobne je moj favorit Suzuki Swift Sport.
Pripadne klasika 1,2VVT.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
na takom swistovi obcas jazdim kamos ma noveho 1.3 benzin tusim ta spotreba 4l sa mi fakt paci