EVGA- Bios je ich ,poprípade podpora MSI, treba napísať mail a informovať sa.
Originál bios grafickej karty by som nemenil len kôli tomu že som ho našiel niekde na fóre nieje to základná doska,
Case: RAVEN RV01-MB: ASUS RAMPAGE V EXTREME,CPU: Intel Core i7-5960X,RAM :Corsair 16GB KIT DDR4 2666MHz CL16,,PSU:Corsair AX1200 Digital ,VGA: 2x ASUS STRIX-GTX970 sli.
Skus si stiahnut najnovsiu betu MSI Afterburneru a pozri kolko voltov ti pusta do jadra (v nastaveniach si zaskrtni policko unlock voltage control aby ti to zobrazovalo). Popripade trosku pridaj volty (o jeden dielik) a pretestuj.
No vieš, ja sa moc nevyznám. Skúsim dnes niečo povystrájať s tým software-om ako si napísal. Potom napíšem koľko mi to kam púšt alebo urobím screen a hodím ho sem. Ja totiž neviem koľko by tam malo byť, tak radšej nech sa na to pozrú skúsenejšie oči ako tie moje.
Diky moc
Monitor : Samsung SyncMaster SA350 23" FullHD ; Case : Thermaltake Strike MX ; Procesor : Intel Core i5 2500 3,30GHz 6MB ; Motherboard : Intel DH67VR ; Grafická karta : aktuálne žiadna :-) ; SSD : OCZ Agility III 60GB ; HDD : WD Caviar Black 1 TB ; Zdroj : Fortron Black Power 750W 85+
tak dneska som stiahol ten novy after burner betu , hned ako default mi hodilo zakladne parametre ako ma 950 atd , no hral som asi 20 min bf3 a padol mi , pozrel som teploty tak gpu bolo 85 max vri bolo 75 max ale memory bolo 105 , ake mate vy teploty pamete ?
a ako zystim pri tejto bete kolko mam voltage ? lebo mi pise ze 0
V nastaveniach afterburneru zaskrtni policko unlock voltage control a mala by sa ti zviditelnit polozka core voltage (opakujem to tu uz X-ti krat ). Teploty su vyssie, ale to sa da z casti vyriesit (ako u inych) prepastovanim.
Ak mas hawkaca, tak mas uz na nom ten supis-pupis novy bios?
Hmm on to asi mysli tak ze ma tu verziu kde neukazuje volty ale len mV ktore su pridane... cize v default ma 0... GPU-z ti ukaze kolko mas na default ale kartu maj pod zatazou aspon video si pusti... a uz podla toho budes pridavat v afterburnery ak mas 1025 tak pridavat mozes do +75 mV
Zdravím páni,
včera som stiahol Passmark Performance Test. Urobilo mi to testy všetkých komponentov v PC. Jednoznačne, pri testovaní grafiky mi grafika píska. Googlil som a zistil som, že u NVidie je celkom normálne, že pískajú cievky na grafických kartách.
Neviete niekto čo s tým ?
Monitor : Samsung SyncMaster SA350 23" FullHD ; Case : Thermaltake Strike MX ; Procesor : Intel Core i5 2500 3,30GHz 6MB ; Motherboard : Intel DH67VR ; Grafická karta : aktuálne žiadna :-) ; SSD : OCZ Agility III 60GB ; HDD : WD Caviar Black 1 TB ; Zdroj : Fortron Black Power 750W 85+
Aha,takže myslíš, že mi to ani neuznajú ako reklamáciu ?
A čo myslíte, že spôsobuje to reštartovanie PC ? Žeby predsa len zdroj ? Ak je pískanie pri výkone normálne, tak fine, ale prečo to reštartovanie ? Nesúvisí to ?
trochu veľa otázok...ja viem