Všeobecná diskusia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
Poviem im narovinu, ze chcem u nich kupit nove auto a toto predat, tak nech to poriadne opravia alebo maju po ksefte, hotovo.
A ked uz o to ide, ja nemam problem sa tam pohadat aj ked sa po tyzdni/mesiaci stane to iste, budem sa dozadovat opatovneho opravenia mimo zarucnej doby z dovodu nekorektnej predchadzajucej opravy. Kazdopadne dufam, ze vsetko dopadne v poriadku a nebude problem.
A ked uz o to ide, ja nemam problem sa tam pohadat aj ked sa po tyzdni/mesiaci stane to iste, budem sa dozadovat opatovneho opravenia mimo zarucnej doby z dovodu nekorektnej predchadzajucej opravy. Kazdopadne dufam, ze vsetko dopadne v poriadku a nebude problem.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
im to je srdecne jedno, oni si servisne ukony nasledne fakturuju u vyrobcu/dovozcuGeralt napísal:, ak si kupoval auto z druhej ruky a teda priamo na tebe nemali ryzu z predaja, ja mam viac nez len dobre skusenosti, no napr. kosicka honda vraj nieje vôbec taka v pohode ako ludia v presove, takze asi zalezi naozaj od toho kde su aky ludia) tak sa ti môze stat, ze vyresetuju ECU a chyba sa objavi do cca mesiaca opäť
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
hawkeye napísal:podla mna si pracu zaplatis...komplet zadara v zaruke to ma snad len audi, bmw, merc a spol
Ehm...audi ne
.
audi ne? mne na A1tke menili rozvody v zaruke --> neplatil som nic... na ttcku mi menili kompresor v zaruke tiez to bolo gratis
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Prečo tomu hovoríte kontrolka výfukového systému? Mne ten piktogram vždy pripomínal prevodovku a nazývam ju skrátka kontrolkou motora, však napríklad mne to signalizuje úplne všetko... ...ešte aj to, že sa pokazilo relé na spínanie klimatizácie....Wizik napísal:Do p.ce, uz aj do japonskych aut montuju kurvitka ?
Dnes mi zacala svietit kontrolka poruchy vyfukoveho systemu.
Samozrejme, ze mi konci zaruka tusim bud zajtra alebo v utorok, neviem presne.
Co to moze byt? Motor sa chova uplne normalne, nic sa nedeje, len to proste svieti. Lambda, katalyzator ?
Dufam, ze mi to vezmu v ramci zaruky, inak tam urcite necham nekrestanske peniaze.
Rozvody v záruke? :O To prečo? Čo sa stalo ?embe napísal:audi ne? mne na A1tke menili rozvody v zaruke --> neplatil som nic... na ttcku mi menili kompresor v zaruke tiez to bolo gratis
tfsi a.k.a tsi "zazrak" klasika zvolavacka na retaz... (to bola uz 3tia v poradi za posledne 2. roky - najprv bol neaky problem so softom + turbo (lopatky..)podlozka.. dalsia zvolavacia bola na dolepenie folie pod 3tie dvere..+ tam dali silikonove dorazy ... no a posledne tento bonus - rozvody--> retaz - polo, golf, fabia, ibiza, leon, a1... ta retaz vydrzi tak 20tis... dost sa pisalo o 1.2 a tiez koncern 1.8...plus menia aj napinak - davaju tam neaku japonsku.. povodna z vyroby bola china... som myslel ze mna sa to chvalabohu netyka (1.4) ale je to jedno...najviac vymien bolo u 1.2jek - 63 aj 77kv.. vraj v tych mensich obsahoch aspon "huci" (take to rapcanie - selest pri studenych startoch.. u 1.4 a 1.8 rovno rupne..hlavne tych co su v kombo s dsg...) ale aspon som teda nemusel nic platit... viem ze medved, bmw to maju tiez tak... zarucny a pozarucny ak si priplatis je zadara... (rozsirenie zaruky je neakych 600 e u audi.. na dalsich 60tis.km resp. 2 roky)
blbost....hawkeye napísal:podla mna si pracu zaplatis...komplet zadara v zaruke to ma snad len audi, bmw, merc a spol
RMA je RMA..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
posobnost zaruky a podobne ,je u kazdeho predajcu samozrejme uplne ina,nehovoriac a o podmienkach kedy za kolko v akom rozsahu atd ja milujem ked si niekto kupi nove auto s tym ze ma zaruku, pritom konkretna znacka ma zaruku na prevodovku+motor a rocne nabeha 10tis km, to uz by fakt musel mat zly kus aby za 4r/40t km zodral prevodovku alebo motor,pricom uz len kupou auta noveho pri vyjdeni z predajne ma 20perc dole na cene ,za co keby kupil jazdenku ju zoservisuje xyzkrat za tie prachy
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nieco take som chcel povedat, ale nechcelo sa mi to pisat
kazdopadne honda bude mat urcite relativne normalne podmienky, to hlavne renaulty a peugeoty a podobne vykvety automobiloveho inzinierstva maju take extra super zaruky...
kazdopadne honda bude mat urcite relativne normalne podmienky, to hlavne renaulty a peugeoty a podobne vykvety automobiloveho inzinierstva maju take extra super zaruky...
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
keby som nebol sam strateny v ba,tak to tiez nepisem
-
- Pokročilý používateľ
dobre si 25ty v poradi uz dnes radsej mi porad kde v ruzinove/na blizku ,je umyvaren kde si ho mozem vywapkovat
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
sice v ruzinove byvam, ale nemam sajnu ci tu vobec nieco je rozumne
viem jedine ze pri/v omnia motors (honda) bola rucna autoumyvaren celkom dobra...
viem jedine ze pri/v omnia motors (honda) bola rucna autoumyvaren celkom dobra...
Steam: michalsveto
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Undertaker : Tak sa to vola v knizke co je ku autu, tak som to tak nazval aj ja. Hlavne nech to opravia a nie len resetuju ECU a o tyzden mi to zasvieti znova.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !