Ved prave to je to, ze nakupujem tam hlavne tovar z kategorii kokocinky a tovar o ktorého existencii som do toho momentu nemal ani šajnu alebo nieco co neviem u nas zohnat (napr teraz mi dosiel fan Scythe 80x80x10 u nás som našiel iba nejaký Akasa s dost zlymi reckami). Drahsie elektro (30+) sa bojim bo aj par lacnejsich veci nedopadlo najlepsie. To si kupim "lokalne" aj kvoli zaruke, lahsej vymene. Teraz som hladal punch tool na lan kable (Krone LSA) a v EU skladoch nic....
Skoda mo uvidime ako sa to cele vyvinie. Nemam problem pockat si, vyplnit formular ci zaplatit DPH a CLO ale bojim sa toho 4€ poplatku za spracovanie.... Este si viem predstavit keby ten system fungoval stylom ze: " 5-6 zachytenych zasielok spracovat v jednom konani a za to dat tie + 4€ OK znesiem stale sa to oplati ale nie za kazdu zvlast......
Mimo toho, v poslednej dobe (2x sa mi to stalo za poslednich par dni) mi zacali chodit maily z Ali ze zasielka bola dorucena ale nic nedoslo. Prva dosla par dni neskor druha zatial nie. A aj na Ali sa to tvari ako by som potvrdil dorucenie zasielky....
A dalsia vec: Ked som zrusil dispute na naliehanie predajcu, ktory slubil ze mi zaplati za 3 dni a stale nic da sa tym nieco este robit alebo uz peniaze nedostanem spat?
/S tou dorucenou zasielkou to vyzera dost divne....
wtf.jpg
Mala ist do Novych Zamkov a bola ulozena na poste a vydana v rovnakej minute....v Kokošovciach
Dufam ze ten chladic niekomu bude dobre sluzit.....

Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.