Biela technika
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Re: Biela technika (pracka + susicka)
To je problem... Po prvom zasahu som nic nedostal a ten z druheho neviem najst.
Dnes skusim zavolat do alzy.
Dnes skusim zavolat do alzy.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
hadam ze servis by mohol mat tiez zaznam, ak zasah nasledne fakturovali dodavatelovi
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Nakoniec som objednal https://www.datart.sk/umyvacka-riadu-wh ... nerez.html
Po zlavovom kode 362€, asi good.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Dec, 2017, 20:31
caute, odchadza nam pracka, tak pomaly pozeram, co kupit - 2v1 so susickou vobec nie je podmienka, je teraz nieco zaujimave? okolo 300-400€? dik
So sušičkou aj tak ťažko najdeš niečo rozumne. Len nejake uplne zakladne Candy a Beko.
Najake Samsungy maš okolo 400€. Napr. WW80T554DAW/S7 je teraz za dobru cenu.
Najake Samsungy maš okolo 400€. Napr. WW80T554DAW/S7 je teraz za dobru cenu.
-
- Nový používateľ
Praveze som to myslel, ze bez susicky, napisal som to ako hotentot sorry
Ja som to pochopil, vidim že pišeš, že to nie je podmienka. Ja len konštatujem, že so sušičkou toho za ten rozpočet aj tak veľa nie je, tak z toho aj tak nič.
-
- Nový používateľ
Na alze je za 412€.
-
- Nový používateľ
ja tam vidim 489€, nemas tam ceny bez dane nahodou?
Dunar asi mysli model WW80T554DAE/S7 - teda DAE na konci, nie DAW. Na ten sa da uplatnit vianocna zlava a vtedy vychadza cena 412. Rozdiel by mal byt iba vo farbe krytu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Ano, pardon. Chybička se vloudila. Tak ako piše Papek.
-
- Nový používateľ
aha jasne, dakujem za tip chalani
Tie s teplovzdusnou susickou su zbytocna investicia. Nemaju filter, zmolkuje to, na najvyssom stupni susenia nicia pradlo, atd... A zere to. Sice taku mam, ale obcas mi to treba, koli pracovnym handram ked nestiham ani domov chodit.
Ani neviem ci je nieco s filtrom ?!
Inak ked som pri pracovnych handrach. Bubny s mikrootvormi su na "monterky" nevhodne, tak pozor na to. Vacsie ciastocky trebars stavebnych zmesi, blata, ale aj zaschnuty bordel z varenia-pecenia (cesto hlavne) sa nie vzdy stihne rozpustit a ostava to v bubne. Potom to treba pracne este docistovat aby to neskoncilo na dalsej varke prania. Spolahlivo to potom nici jemne pradlo.
Co sa tyka inteligencie a vahovej triedy praciek, niekedy je menej viac. Od poslednej 10rocnej whirlpoolky som nemal ani jednu z 5 ci 6 praciek taku, ktora by sa neroztancovala pri odstredovani hrubej XL bundy, paplona, deky alebo velkej tazkej osusky. A to aj napriek zdlhavemu "vyvazovaniu" pradla, kde cas pri odstredovani zamrzne aj na 10 minut. Rada dat tam 2 rovnake kusy pre lepsie vyvazenie uz ani z daleka nesplna vahovy limit, a 10kg pracku v tomto zivote zatial neplanujem.
Tolko z mojich skusenosti po cca 50 praniach (konkretne na haierke so susickou. Samozrejme vsemoznych praciek som mal uz asi 10, a vyse 20 rokov skusenosti s nimi)
Ani neviem ci je nieco s filtrom ?!
Inak ked som pri pracovnych handrach. Bubny s mikrootvormi su na "monterky" nevhodne, tak pozor na to. Vacsie ciastocky trebars stavebnych zmesi, blata, ale aj zaschnuty bordel z varenia-pecenia (cesto hlavne) sa nie vzdy stihne rozpustit a ostava to v bubne. Potom to treba pracne este docistovat aby to neskoncilo na dalsej varke prania. Spolahlivo to potom nici jemne pradlo.
Co sa tyka inteligencie a vahovej triedy praciek, niekedy je menej viac. Od poslednej 10rocnej whirlpoolky som nemal ani jednu z 5 ci 6 praciek taku, ktora by sa neroztancovala pri odstredovani hrubej XL bundy, paplona, deky alebo velkej tazkej osusky. A to aj napriek zdlhavemu "vyvazovaniu" pradla, kde cas pri odstredovani zamrzne aj na 10 minut. Rada dat tam 2 rovnake kusy pre lepsie vyvazenie uz ani z daleka nesplna vahovy limit, a 10kg pracku v tomto zivote zatial neplanujem.
Tolko z mojich skusenosti po cca 50 praniach (konkretne na haierke so susickou. Samozrejme vsemoznych praciek som mal uz asi 10, a vyse 20 rokov skusenosti s nimi)
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Pokracovanie sagy s mojou prackou Haier.
V decembri treti servisny zasah. Veduci, ze objedna novu hadicu a celu tu sachtu na detergent.
V piatok 13. pani volala kam mi moze poslat servisny list. Ze s tym mam ist na predajnu a daju mi novy kus (dakujem neprosim) alebo vratia peniaze.
Teraz otazocka. Ako mam dostat tu pracku naspet do alzy. Kurieri ma limituju rozmermy a hmotnostou a pochybujem ze mi v alze vratia aj prepravne naklady. :/
Ako nahradu som vybral LG F28V9GW2W. Horsie ako haier to byt nemoze...snad
V decembri treti servisny zasah. Veduci, ze objedna novu hadicu a celu tu sachtu na detergent.
V piatok 13. pani volala kam mi moze poslat servisny list. Ze s tym mam ist na predajnu a daju mi novy kus (dakujem neprosim) alebo vratia peniaze.
Teraz otazocka. Ako mam dostat tu pracku naspet do alzy. Kurieri ma limituju rozmermy a hmotnostou a pochybujem ze mi v alze vratia aj prepravne naklady. :/
Ako nahradu som vybral LG F28V9GW2W. Horsie ako haier to byt nemoze...snad
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200