TV 55"
Re: TV 55"
Tak mozes prinajhorsom vyskusat a vratit ak sa ti to chce absolvovat.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
brat ma 50/60Hz panak HZ980 a spoko
za 690 radsej nez lcd
a ak sa do 14dni daco objavi v bazari, tak vratis
dunar - co ty na tie oledy co ludia predavaju po rokoch este s foliou vzadu? ja sa toho bojim ako cert kriza, koli chladeniu
za 690 radsej nez lcd
a ak sa do 14dni daco objavi v bazari, tak vratis
dunar - co ty na tie oledy co ludia predavaju po rokoch este s foliou vzadu? ja sa toho bojim ako cert kriza, koli chladeniu
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Hej len Panak a Metz je sakra rozdiel. Na obraz nema podstatny vplyv panel, podsvietenie atd. ale obrazovy procesor a obvody. A tam sa to proste neda porovnať. Tym netvrdim, že by to malo zly obraz, alebo že by s tym človek nemohol byt spokojny, ale je to proste rozdiel.
Neviem čo na to. Zaleži kus od kusu ako to bolo použivane.
Neviem čo na to. Zaleži kus od kusu ako to bolo použivane.
Dnes som mal doma jazdený 55OLED754/12 s novou doskou ale bol vypaleny v pravom hornom rohu a v strede mal taky pas. Rovno som ho vratil a budem pozerat nieco nove pripadne max do roka lebo po tejto skusenosti uz nebudem moc jazdenym oledom verit
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
Ja som raz videl zľavnený vystavený OLED s otrasným burn-in, omnoho horším ako ukážky na RTINGS, zľava slabých 200€ oproti fungl novému... nechápem človeka čo by ten odpad zobral. Možno za 100€ alebo zadarmo. Zase na mojom ročnom jazdenom žiadny burn-in nie je, vyzerá prakticky ako nový. Nie je jazdený ako jazdený.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
borci pre mamu neaky 55"-60" max . mama ma 70r. aby siel skylink,netflix hbo disney. pozera tak z 2m . je nieco schopnejsie od tcl635? dik cim lacnejsie tym lepsie. teraz ma oravu lcd a skylink setobox ale tv sem tam praska a mama sa boji ze sa odpali neako
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Ak to ma byt za co najmenej penazi a fungovat tie veci co pises, tak asi lepsie ako TCL nevymyslis.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
v planeu maju 50e zlavicku tak vaham tcl p735 za 349e, hisense A6k za 379e, alebo philips pus7608 za 379e, cize tcl?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Ano, stale plati TCL.
- Lord Anakin
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Apr, 2008, 14:00
Pani 50tka do 500€ ?
Pozerám po tých TLC ale TCL 50C644 čo som čítal recenzie tak dosť nadávali že má pomalé reakcie , páči sa mi predĺžená záruka na alze ... Tam som pozeral aj nižší model 638 ale okrem toho že je lacnejší a má nižšiu spotrebu som toho veľa nenašiel ...
Musí to byť 50tka aj keď sa mi to nepáči
Máte nejaké odporúčania ? Ďakujem
Pozerám po tých TLC ale TCL 50C644 čo som čítal recenzie tak dosť nadávali že má pomalé reakcie , páči sa mi predĺžená záruka na alze ... Tam som pozeral aj nižší model 638 ale okrem toho že je lacnejší a má nižšiu spotrebu som toho veľa nenašiel ...
Musí to byť 50tka aj keď sa mi to nepáči
Máte nejaké odporúčania ? Ďakujem
638 je predchodca 644. Pomalsie reakcie ma v tejto cene skoro vsetko. Lacny TV = menej vykonny HW = pomalsie reakcie.
Predlzena zaruka u TCL je vec vyrobcu a nie alzy.
Sice nieco nad limit, ale Samsung QE50Q60C tiez nie je marny. Nehovoriac o Philipse 50PUS8518. Ten uz ma P5 procak, to je spicka v spracovani obrazu.
Predlzena zaruka u TCL je vec vyrobcu a nie alzy.
Sice nieco nad limit, ale Samsung QE50Q60C tiez nie je marny. Nehovoriac o Philipse 50PUS8518. Ten uz ma P5 procak, to je spicka v spracovani obrazu.
- Lord Anakin
- Používateľ
dakujem , pozeral som Philips 50PUS8518 ale ten ma linux OS co sa mi nie celkom paci, ak by bola poziadavka na google TV ktory by to bol ?
50PUS8518 ma google TV.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
A kebyze si priplatis na 88x8 seriu (namiesto 85x8), tak ziskas aj 100/120 Hz a 10-bit panel (namiesto 60 Hz a 8-bit) a k tomu 4x10W repro na TV (oproti 2x10W). Zvysok je rovnaky - CPU, obrazovy procesor P5, RAM, FreeSync, atd. Rozdiel je teda v stojane, kde 88x8 ma klasicku nohu a 85x8 zase tycinky. V modernych TV chces aspon ten procesor dobry, aby ti nesekali vsetky tie aplikacie na streamovanie a tato generacia Philipsu ma Pentonic 1000, co je fajn.
Stoji samozrejme viac ako tvoj limit, ale aj tu 88x8 dokazes kupit za nejakych 650,-€, co bude tak o 100,-€ viac nez 85x8. Ci je to len o tolko viac alebo az o tolko viac zavisi od teba. Ja na to pozeram tak, ze kvoli 100 euram potom 5 rokov pozerat na horsiu telku, to skor nie. Kazdopadne Ambilight forever.
Stoji samozrejme viac ako tvoj limit, ale aj tu 88x8 dokazes kupit za nejakych 650,-€, co bude tak o 100,-€ viac nez 85x8. Ci je to len o tolko viac alebo az o tolko viac zavisi od teba. Ja na to pozeram tak, ze kvoli 100 euram potom 5 rokov pozerat na horsiu telku, to skor nie. Kazdopadne Ambilight forever.
- Lord Anakin
- Používateľ
Nieje to pre mňa ale do rodiny, ja som si doprial na Dunarove rady keď si matne pamätám a mám doma OLED od Philipsu ... Som spokojný ... Ambilight mám rád , nepoužívam vkuse a chýba mi mierne aj spodná strana ale inak som veľmi spokojný ...
Možno trošku ma hnevalo ostavanie "fľakov" v obraze okolo log ale resetol som nastavenia lebo som musel a v defaulte to nerobí len zas je to taký prepaleny obraz ... Ale to je na inú debatu
Naspäť k téme ... Už ta 85 séria je mimo rozpočet , a pozerá po sa TCL za 370 eur
Ono je to také že ja by som 50tku nechcel v dnešnej dobe a pozeral by som po paneli s 100/120Hz aj keď sa občas pýtam či všetky tie vymoženosti viem oceniť
Možno trošku ma hnevalo ostavanie "fľakov" v obraze okolo log ale resetol som nastavenia lebo som musel a v defaulte to nerobí len zas je to taký prepaleny obraz ... Ale to je na inú debatu
Naspäť k téme ... Už ta 85 séria je mimo rozpočet , a pozerá po sa TCL za 370 eur
Ono je to také že ja by som 50tku nechcel v dnešnej dobe a pozeral by som po paneli s 100/120Hz aj keď sa občas pýtam či všetky tie vymoženosti viem oceniť