Nevravim ze je moje riesenie nejake bezchybne, ale odmietam domov chodit nervny kvoli ludom ktorych ani nepoznam. Ja ho obehnem, pozriem sa na vzdialujuce sa blikajuce dialkove svetla a uz to nie je moj problem

hejze, skusenost pred roka ci dvoch, plna dialnica na D1 pristavny - gagarinova, ale hybeme sa cca 100. Zrazu v lavom uplne zastaneme, ja ubrzdim, za mnou ubrzdi, za nim totalka. samozrejme posunul toho zamnou az do mna, ale kedze som mal tazne, tak ziadna skoda. Ale z hodinoveho vyletu "na otocku" do IKEA boli dve hodinky v 30tich stupnoch na odbocke pri Darexezoom napísal: St 03. Júl, 2024, 02:21 Naopak, ja sa snazim vyhybat tlaceniu sa na niekoho, lebo ten debil moze (aj naschval) dupnut na brzdu a havarka zozadu je moja chyba. Pripadny kamerovy zaznam vie pomerne lahko obhajit (na vozovke bol had, idealne uzovka, lebo je zakonom chranena, medzicasom sa odplazila). A cele toto nas opat vrati k tomu mojmu "nechcem zavadzat" a bolo by mi extra blbe, ze som obmedzil 1000 dalsich ludi na ceste. Toto ma vie uplne rozcarovat niekedy v piatok poobede, ked vsetci "bratislavcania" idu domov a zrazu najvacsie ultra-kolony, lebo niekto na obchvate/dialnici smerom von z BA urobil havariu. V lete, za bieleho a sucheho dna, na rovnej ceste bez semaforov, krizovatiek a prechodov. To nikdy nedokazem pochopit a normalne by som za to rozdaval priamo umerne tresty ako za rychlost (cim viac ludi obmedzil v zmysle ze musia cakat v kolone kvoli nemu, o to dlhsi trest bez vodicaku).