Vodné fajky
- agrashi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
Re: Vodné fajky
za 2.5 za kus berem
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ak by si mi ty dal niekedy taku cenu....
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
páni, haló , nikto nič?
Hodntoa tabaku sa znížila na nebezbečnú hladinu 2 kusov...
A keď som tu, tak znova napíšem príhodu, teda ako som prežil víkend.
mali sme výletík , exkurziu, tak reku fajka sa berie, fajkalo sa...jak sik sa nám podarilo vyfačiť 9 fajok za sebou! Opakujem 9fajok, z 10 uhlíkov nám zostal 1, čo fajka to nový uhlík...fajčilo sa od cca 20.00 do cca 5 tej rána...dámy a páni ja som bol ráno jak zmutovaný staroveký lovec...deviata fajka bola zfajčená asi tým štílom že sme šetcia (už len traja z pôvodných 7ľudí) na terase a nikto nevnímal či je tabak prepálený abo čo, proste bol dym išlo sa. hat ale porpi fajke sa pilo (Kentucky Jack, Jim Bim at´d) ráno som si nepamätal ani to kde s kým som zaspal, kde som zaspal...) No tak na druhý deňs a šlo domov, došli sme domov, reku, došla návšteva z nemecka, tak sa išlo na jazerá a čo sa bralo ? Zborovo: FAJKA!!!! , v ten večer padlo už iba 5fajok, pozor vonku, do 23:00 po príchode domov ma čakala ďalšia, ak to dobre počítam 14 fajok, plus včera jedna u kamaráta na chate, kde sme si dali neplánované stretko, a dneska pri jazera ďalšia takže moje pľuca prefiltrovali 16 vodných fajok za 3dni , z čoho (72hodín som spal asi 25? ) proste sa ťahala 48hodinovka, s 3 hodinovým spánkom...)
Ale jedno ponaučenie z toho vyplýva...nemešajte whisky s domácou slivovicou, grcalo nám 5ľudí naraz, naštastie ja k nim nepatrím...mám silný žalúdok...
Takže ak sa nájde nejaký dobrák čo si trúfne so mnou fajčiť, rád si s nim sadnem ku jednému stolu
Hodntoa tabaku sa znížila na nebezbečnú hladinu 2 kusov...
A keď som tu, tak znova napíšem príhodu, teda ako som prežil víkend.
mali sme výletík , exkurziu, tak reku fajka sa berie, fajkalo sa...jak sik sa nám podarilo vyfačiť 9 fajok za sebou! Opakujem 9fajok, z 10 uhlíkov nám zostal 1, čo fajka to nový uhlík...fajčilo sa od cca 20.00 do cca 5 tej rána...dámy a páni ja som bol ráno jak zmutovaný staroveký lovec...deviata fajka bola zfajčená asi tým štílom že sme šetcia (už len traja z pôvodných 7ľudí) na terase a nikto nevnímal či je tabak prepálený abo čo, proste bol dym išlo sa. hat ale porpi fajke sa pilo (Kentucky Jack, Jim Bim at´d) ráno som si nepamätal ani to kde s kým som zaspal, kde som zaspal...) No tak na druhý deňs a šlo domov, došli sme domov, reku, došla návšteva z nemecka, tak sa išlo na jazerá a čo sa bralo ? Zborovo: FAJKA!!!! , v ten večer padlo už iba 5fajok, pozor vonku, do 23:00 po príchode domov ma čakala ďalšia, ak to dobre počítam 14 fajok, plus včera jedna u kamaráta na chate, kde sme si dali neplánované stretko, a dneska pri jazera ďalšia takže moje pľuca prefiltrovali 16 vodných fajok za 3dni , z čoho (72hodín som spal asi 25? ) proste sa ťahala 48hodinovka, s 3 hodinovým spánkom...)
Ale jedno ponaučenie z toho vyplýva...nemešajte whisky s domácou slivovicou, grcalo nám 5ľudí naraz, naštastie ja k nim nepatrím...mám silný žalúdok...
Takže ak sa nájde nejaký dobrák čo si trúfne so mnou fajčiť, rád si s nim sadnem ku jednému stolu
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
Ty si balazen,ja by som uz davno na zemi lezal .
Vy viete taku strasnu chut spravit na fajku, musim uz aj ja oprasit moju, len neviem ci tie 2 rocne tabaky co sa susia v skrinke budu este dobre:D.
Inak ako davate uhliky do kotla ked to chcete rozhoriet? Videl som k tomu take klieste ale ja som k fajke take nemal. Da sa nieco take kupit lebo inak je to celkom fuska zapalit.
Vy viete taku strasnu chut spravit na fajku, musim uz aj ja oprasit moju, len neviem ci tie 2 rocne tabaky co sa susia v skrinke budu este dobre:D.
Inak ako davate uhliky do kotla ked to chcete rozhoriet? Videl som k tomu take klieste ale ja som k fajke take nemal. Da sa nieco take kupit lebo inak je to celkom fuska zapalit.
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cPath=6_11" onclick="window.open(this.href);return false;
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Záleží či máš samorozpalovacie alebo tie normálne, ak normálne tak odpočúčam ho rozbiť na polovicu, a bachnúť ho na šporák na priemi oheň, ke´d uvidíš že bude aj z vnútra červené je akurát...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
No musim sa vam pochvalit, na namesti stoji balik samorozpalovacich uhliov 10KS 3e , avsak prisiel som do jedneho nemenovaneho obchodu a tam to stoji 40 centov ! .....
- Kasp33r
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
nooo tak pridavam sa k Vam vodne fajci asi pol roka kaydz tzyden 2x skoda zatial len s kamaratmi a kamaratkami v cajovni ale onedlho budem mat doma asi vlastnu btw ak bi bola dalsia lanka pc.sk zobral by niekto vodnu ? nemusi byt v nej vyhradne len tabak
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Tabaky tabaky, ľudia agrashi fakt nič? do soboty potrebujem hocičo, len nie za 7-8 €!!
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
sq: vyber si prinajhorsiom tu predsa http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... c67ddf2cf2" onclick="window.open(this.href);return false;
Down: Teraz maju dobre akcie na vodne-fajky.eu, 44cm VF za 20 ecok....
Down: Teraz maju dobre akcie na vodne-fajky.eu, 44cm VF za 20 ecok....
- Kasp33r
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
Krutibrko boha thxx ja som si myslel , 6e sa vodné zhanaju uplne tazko tak som nemal ani tolko odvahy pogogglit
- Reinok
- Sponzor fóra silver
pardon ale za 6€ ...to sú u agrashiho dva tabaky, aj za 6,60 takže nesrandujte... nechystá sa niekto do edžypta?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
No ale na aciu mas normal cen u aj za 6,6e predsalen je to lacnejsie ako ked ides do cajovne a mas tolacnejsie aja ko flaska, vlastne cena rovnaka no...
- Reinok
- Sponzor fóra silver
tabaky za viac ako 3€ sú pre mňa neni tabakmi...
W!Z!K
je BOH
W!Z!K
je BOH
- agrashi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
no hlasim sa po dlhsej dobe. prislo mi zopar tabakov.
Al Sultan : Citron a Visna. Bola jahodka, ale bohuzial BOLA
cena za kus 3.2 ecka
postovne 2 ecka ..takze klasika
PS: Speezer , ty si neskutocne hovado , po precitani tvojho prispevku so 16timi fajkami prave otvaram krabicku tabaku s nazvom "Guava" , idem ochutnat co to je, proste nemozem odolat vodnici
Al Sultan : Citron a Visna. Bola jahodka, ale bohuzial BOLA
cena za kus 3.2 ecka
postovne 2 ecka ..takze klasika
PS: Speezer , ty si neskutocne hovado , po precitani tvojho prispevku so 16timi fajkami prave otvaram krabicku tabaku s nazvom "Guava" , idem ochutnat co to je, proste nemozem odolat vodnici