Warcraft3 TFT DOTA
Re: Warcraft3 TFT DOTA
ja som bol v praci, az teraz som dosiel, takze mne to nevyhovovalo..co takto stanovit nejake dve casy?
niekedy cez den a vecer?
lebo ani zajtra nestiham o 9tej, o 8mej ak by zacalo tak by som este stihal, alebo skorsie
niekedy cez den a vecer?
lebo ani zajtra nestiham o 9tej, o 8mej ak by zacalo tak by som este stihal, alebo skorsie
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
- Kasp33r
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Aug, 2008, 15:24
no mne osobne by vyhovovalo nedela - štvrtok poobede : 15:00 večer 19:30 , 20:00 alebo 21:00 .... takže by sme to mohli nejako dohodnúť ....
Spoiler: ukázať
uz sa nehrava?:D
teba vsetci ignoruju lebo si zly clovek... vcera si mi 2 krat neodpisal na ICQ, tak isto ani brko na garene hlupaci
- Kasp33r
- Používateľ
zeby som online a pri pc nesom ty si hlupak ved sa pozri co tu davas adolescent
BTW ked ti nikto neodpisuje asi všetci ignoruju Teba
BTW ked ti nikto neodpisuje asi všetci ignoruju Teba
adolescent tak to ano, nalozil mi chlapec co nemoze pit v USA a dostal by nalepku LOOSer
neignoruju mna to neni mozne
co sa tyka vsetkeho tak za to mozu ufonci, idem do sprchy zmyt tu pohlavnu nedospelost
neignoruju mna to neni mozne
co sa tyka vsetkeho tak za to mozu ufonci, idem do sprchy zmyt tu pohlavnu nedospelost
- Kasp33r
- Používateľ
Sorry ale každý nemusí piť a USA je mi tak akurát ukradnuté
Dalej áno ignorujú ťa , je to tak
Ak sa umyješ nempomôže ti to
Dalej áno ignorujú ťa , je to tak
Ak sa umyješ nempomôže ti to
no uz tu nespamujte hovadiny, vecer mozme zahrat? je tu niekto kto moze hostnut? mal by som byt online...
uz davno som s vami nezahral
teraz troska makam natom, rozchodit w3 - battlenet na MAC-u (sprosty ebattle ze nevydal instalacku aj pre mac - a ze je nutnost spustit hru cez to .exe) - to vsetko aby som nemusel restartovat z MAC OS do windowsu, aby som si to zahral..
kazdopadne, stale zakladate o 9tej alebo uz ani nie?
teraz troska makam natom, rozchodit w3 - battlenet na MAC-u (sprosty ebattle ze nevydal instalacku aj pre mac - a ze je nutnost spustit hru cez to .exe) - to vsetko aby som nemusel restartovat z MAC OS do windowsu, aby som si to zahral..
kazdopadne, stale zakladate o 9tej alebo uz ani nie?
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Kolko fps vam ide vo warcrafte?
Niektori hovoria, ze to je Hertzami rozlisenia>monitor atd, a niektori, ze to je limitovane na max 64FPS. Ako to je vlastne je?
Niektori hovoria, ze to je Hertzami rozlisenia>monitor atd, a niektori, ze to je limitovane na max 64FPS. Ako to je vlastne je?
v registroch mas normalne nastavenie max fps... mozes si nastavit aj 500 ked chces. najdes v zlozke blizzard/warcraft III/video polozka maxfps - deafultne 100
- Ulakursall
- Používateľ
idem skusit diky, no deffaultne mam asi 60, ani fraps nedava viac, inak oplati sa nactavit max na viac?
- Ulakursall
- Používateľ
noskusil som dat maxfps na 500, stale mam tak isto 60 FPS
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Cim to merias ked vravis ze ANI fraps nedava viac?Ulakursall napísal:idem skusit diky, no deffaultne mam asi 60, ani fraps nedava viac, inak oplati sa nactavit max na viac?
Skus priamo ingame napisat "maxfps 300" - vcera som si vsimol ze sa to da, maju to napisane na hlavnej stranke po prihlaseni do ebattle.