to zahasíš po 3 dňoch a hodíš gril do smetí, solvedBroslowski napísal:inak super napad! len to treba potom aj upratat
Jarná LAN párty pc.sk / pretaktovanie.sk 2011
Re: Jarná LAN párty pc.sk / pretaktovanie.sk 2011
Me like Pentium
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
za tri dni sa ti odtavi dno
(mne sa to podarilo behom par minut ked som to prehnal s tym tekutym podpalovacom )
skoda ze asi nemozem dojst ale o rok na 100% !!
(mne sa to podarilo behom par minut ked som to prehnal s tym tekutym podpalovacom )
skoda ze asi nemozem dojst ale o rok na 100% !!
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
ale no tak. pani toto vyzera byt lanka jak OCI, pridite, slubujem ze budme dabovat dake p9rno
tak to si aj nahram grcko naposledy som mal pri tvojom dabovani strasne krce
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
JewOne napísal:btw, je tam dost miest na parkovanie? nie ze budem musiet parkovat niekde na konci dediny
parkovat sa tam da bez problemu, minule som zaspal v aute a ked ludia rano chodili do mesta na bus tak po mne kukala taka babka ze: co za bezdaka spi v aute
Pani fakt si uzijete kopec srandy, tie pohlady dedincanov ze co za delegaciu to doslo
Pani fakt si uzijete kopec srandy, tie pohlady dedincanov ze co za delegaciu to doslo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
co dedincania chlapci sa tesia na dedincanky:D patek diskoteka a rano opiti ku kompom
Broslowski napísal:parkovat sa tam da bez problemu, minule som zaspal v aute a ked ludia rano chodili do mesta na bus tak po mne kukala taka babka ze: co za bezdaka spi v aute
Tesim sa ))
PS4 + OPTOMA HD 141X
chalani som akasi LAMA a rad by som vedel ako sa mozem prihlasit na tuto akciu. Vie ma niekto naviest.Scorp napísal:aj ja
diky
na prvej strane tohto vlakna mas napisane .
a o odvoze dovoze sa dohodni zalezi odkial si a ci bude mat dakto cez tvoje mesto/dedinu v ktorej byvas cestu alebo prides autom/busom
a o odvoze dovoze sa dohodni zalezi odkial si a ci bude mat dakto cez tvoje mesto/dedinu v ktorej byvas cestu alebo prides autom/busom
PS4 + OPTOMA HD 141X
Staci ze tu napises (tu v tomto threade pridanim postu-prispevku), ze mas zaujem a je to. Miesto mas zarezervovane. Pridal som Ta na zoznam v prvej strane tohto threadu.lucky84 napísal:chalani som akasi LAMA a rad by som vedel ako sa mozem prihlasit na tuto akciu. Vie ma niekto naviest.Scorp napísal:aj ja
diky
Potom 20. aprila zacne registracia = vyplnis formular, odosles ho a pride Ti automaticky mail s udajmi ako platit za akciu.
Bude sa teda kupovat ten gryl? kludne by som prispel ale doniest ho nemozem lebo pochybujem ze bude miesto na gryl...
ale ta predstava, pivko + gryl + ziva hudbe a potom hranie az do rana...naaadhera
ale ta predstava, pivko + gryl + ziva hudbe a potom hranie az do rana...naaadhera
MB: MSI Z77A-G45 CPU: Intel i7 2600k + Cooler Master Nepton 240M
DDR3: 2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON
DDR3: 2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON
jaka ziva hudba to sa mam ako naucit hrat na gitare? :_D
Živú hudbu slúbil Wozik, nie?
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
jj ale on vie tiez prd zahrat keby nebolo tolko skoly..... hned by sa dalo daco..kazdopadne doniest gitaru nieje problem