Snake napísal:Prečo? Lebo ty si povedal?
Ja + dalsich milion ci kolko ludi na to nadava, a opravnene.
Snake napísal:Lebo tak to bolo X rokov tak teraz sa to nemôže ujať?
Vysvetli mi jediiny prinos toho paskvilu (metra) na
desktop PC. Na mobily a tablety to schvalijem, dobry krok. Ale na PC s nedotykovymi LCD? Plytvanie miestom, otrasne ikonky jak z roku 1990, ziadne efekty. To kde sme? V 21. storoci ma OS aj nejak vyzerat. Ze to zere moc vykonu? A od coho su tu programatori, aby to optimalizovali?
Neznasam exotov co by aj vo win7 pouzivali styl win2000, aj ked to vyzera ako grc, lebo si naivne myslia ze Aero zere neviem ake strasne percenta vykonu PC. A ze ich win2000 styl vytazuje CPU namiesto GPU pri Aere ich vobec netrapi... Ked uz do dacoho cumim vacsinu dna, tak nech to aj nejak dobre vyzera. A nie trapne CB ikonky. Minimalizmus mam rad, ale odtial-potial.
Zbytocne sa to miesa s klasickym desktop rozhranim. Naco? Skus na 22" alebo vacsom LCD smatrat rukami v dotykovom rozhrani (nehovoriac o tom ze takych monitorov je jak safranu, ak vobec nejaky) - zbytocne. Mali dat ludom na vyber ci metro na desktope uplne vypnut, alebo si ho ponechat. A nie takto natvrdo.
Snake napísal:Nik ti to nekáže používať, sám to používam na 15,6" EliteBooku.
Ale kaze, pretoze to na mna vykukne miesto startu, musim cez tu zrudu vypinat pc, vystrkuje sa metro-sidebar z praveho okraja obrazovky, instalator systemu v tom bezi (tusim) a tak podobne.
Ten co u MS schvalil takyto smer vyvoja ich GUI by mal dostat po facke od kazdeho, komu sa to nepaci. Mal by pekne cervene lice.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB