veď to je samozrejmé, ale budeš to tu vysvetlovaťKyselinka napísal:Ja len k tomu SLI, lebo sa mi vsetko citat nechce...ak ma clovek oci a aspon trochu s nimi vidi, tak si SLI/CF v zivote do bedne neda
hehedexterav napísal:teba som tu chcel bratm![]()
Snaží sa to tu riešiť na 10 stranách, veľa šťastia na ďalších 10static-x napísal:neviem ale myslim si ze je to uplne zbytocne kupovat PC za 3000e aby vydrzal tri roky, ked za tri roky moze byt uplne ina moda DDR4 intelacke procaky z 6/8 jadrami za vybornu spotrebu takisto graficke karty pride novy GTX titan spotreba celeho PC bude 400-450w a bude vykon rovnaky toho co si kupi dnes ale spotreba jeho pc 600-650w
Bratm vidim, ze sa ti tu nedari, im to natrepat do palicedexterav napísal:teba som tu chcel bratm![]()
amen
ak sleduje recenzie, tak si dáKyselinka napísal:ak ma clovek oci a aspon trochu s nimi vidi, tak si SLI/CF v zivote do bedne neda
ak tie kde testujú latencie či už iba frapsom alebo dokonca FCATom nedáSTENLY napísal:ak sleduje recenzie, tak si dáKyselinka napísal:ak ma clovek oci a aspon trochu s nimi vidi, tak si SLI/CF v zivote do bedne neda
to je vul, pry kaviarovy toustyMartin6120 napísal:No to uz je i na mna vela. Nevadi. Ja planujem kupit 3 monitory 2 grafiky do SLI sa zidu
za 20 mesiacov, takze bez toho pc si ho mozes kupit za 18Martin6120 napísal: Za 20 mesiacov si kupujem Mercedes CLA. Takze cena tohto PC mi k nemu az tak nepomoze