No skúste si to pozrieť celé..chlap si vyskoci do vzduchu..trafí za letu 3 ciele v jednej sekunde a podobné wtf veci
Každopádne veľký rešpekt..ak je to len skill,nič lepšie som nevidel
DOOM (4. pokračovanie)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Re: DOOM (4. pokračovanie)
Ako vyzerá to brutálne, ale sú magori čo dajú všeličo. Hlavne keď toto je lineárna záležitosť a dá sa to natrénovaťkrok po kroku. V princípe stále strieľa na bežnú vzdialenosť, nie na nejaké dva pixely niekde v diaľke, takže nevyzerá to ako aimbot. A prepínanie medzi zbraňami no problem, niečo jak Razer Orbweaver napr . pomôže, pohyb si namapuješ na D-pad pod palec a štyri prsty máš voľné položené na klávesách... ale kľudne to môže byť aj bežná klávesnica, proste skill. Ale pozerá sa na to parádne.
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Pozrite si Half life speedruny, potom nepochopíte Toto je oproti nim nič.
.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
per please,
ja to vidim v csku na sebe ked hram s ludmi ktori hraju ocividne hru prvykrat, alebo len kratko oproti mne, co to hram uz pomaly 20r a poznam tie (zakladne) mapy takmer naspamat. jasne aj tie sa obmienaju cize treba to hravat stale.
a obvinuju ma ked niekoho zabijem cez stenu, ze mam wh, ked som ho tam pocul cvakat scope, spravil krok, whatever alebo, ked ho uz cakam, ked vybieha spoza rohu, pretoze viem, ze v ten cas po starte kola napr tam takmer vzdy niekto vybieha a pod.
co chcem povedat to, ze, su ludia co maju tu hru velmi naskilovanu. mozno hraje len to a hraje min. 10hod denne lebo ho to bavi (alebo nema lepsie nic na praci). v takom pripade, pozna vsetky kuty, kedy sa kde objavi aka postava.
je to len skill, a ani neverim, ze su to nejake makra. na co.
a urcite to neni video z jedneho a jedineho runu.
ma takych pokusov som si isty, nespocet a az tento sa mu podaril spravit, takto cisto.
tu som si nahral, ako ma dal typek pred par dnami. najskor som si myslel, ze wtf.
potom ked som si dal demo, tak to tam skusal celu hru strielat nahodne a vidalo mu.
a to som pritom ani len netusil, ze to ide prestrelit.
ja to vidim v csku na sebe ked hram s ludmi ktori hraju ocividne hru prvykrat, alebo len kratko oproti mne, co to hram uz pomaly 20r a poznam tie (zakladne) mapy takmer naspamat. jasne aj tie sa obmienaju cize treba to hravat stale.
a obvinuju ma ked niekoho zabijem cez stenu, ze mam wh, ked som ho tam pocul cvakat scope, spravil krok, whatever alebo, ked ho uz cakam, ked vybieha spoza rohu, pretoze viem, ze v ten cas po starte kola napr tam takmer vzdy niekto vybieha a pod.
co chcem povedat to, ze, su ludia co maju tu hru velmi naskilovanu. mozno hraje len to a hraje min. 10hod denne lebo ho to bavi (alebo nema lepsie nic na praci). v takom pripade, pozna vsetky kuty, kedy sa kde objavi aka postava.
je to len skill, a ani neverim, ze su to nejake makra. na co.
a urcite to neni video z jedneho a jedineho runu.
ma takych pokusov som si isty, nespocet a az tento sa mu podaril spravit, takto cisto.
tu som si nahral, ako ma dal typek pred par dnami. najskor som si myslel, ze wtf.
potom ked som si dal demo, tak to tam skusal celu hru strielat nahodne a vidalo mu.
a to som pritom ani len netusil, ze to ide prestrelit.
Spoiler: ukázať