Alza.sk
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Re: Alza.sk
lacika Vdaka!
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ake mate skusenosti s rychlostou dodania tovaru na predajnu? Objednavka vytvorena v piatok cez obed, stale svieti stav: "Čakajte.
Platba v hotovosti/kartou, zabezpečujeme tovar". Pritom tovar stale ukazuje v eshope ako dostupny skladom (viac ako 5 ks). Dokonca pri objednavke bol v case jej vytvarania zobrazeny predpokladany datum dodania 24.2., cize sobota. Nechapem, co moze trvat dalsie 2 dni. Holt, reklama (dodanie v ten isty den) a realita sa podstatne lisia.
Platba v hotovosti/kartou, zabezpečujeme tovar". Pritom tovar stale ukazuje v eshope ako dostupny skladom (viac ako 5 ks). Dokonca pri objednavke bol v case jej vytvarania zobrazeny predpokladany datum dodania 24.2., cize sobota. Nechapem, co moze trvat dalsie 2 dni. Holt, reklama (dodanie v ten isty den) a realita sa podstatne lisia.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
U mňa do objednania do 18 na druhý deň.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
v nitre to iste...ale sporadicky vypadok byva
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Občas sa mi stalo, že to meškalo, aj keď bol tovar skladom, ale väčšinou pri doobedňajšej objednávke to príde na ďalší deň, pri večernej o dva. A tiež to čo meškalo bola dáka prkotina, kábel alebo adaptér alebo čosi. Asi zabudli pribaliť na cestu. To sú veci čo sa dejú keď kupuješ v takom "kolose", občas zlyhá logistika, resp. interný systém.
Spoiler: ukázať
Mne pri objednavke poslali mail, ze jeden z objednavaneho tovaru je poskodeny a je takto nepredajny. Zvysok odoslali. Z toho poskodeneho tovaru im pisalo na stranke dostupnost viac ako 25ks, nechapem preco to jednoducho nevymenili. Teraz mi pri objednavke uz 2 tyzdne pise "preplatok".
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Otázočka, možno niekto vie, ak nie -> kontaktujem Alzu.
Ku komponentom mám doklad, volá sa "záručný a dodací list", lenže tých komponentov je viac rovnakých na viacerých dokladoch, pre príklad zdroje, prečo Alza ak už si dá námahu dať na doklad SN od grafickej karty či základnej dosky a napríklad SN od zdroja sa na doklade nenachádza a teraz otázka -> ako mám zistiť, že daný doklad patrí ku danému zdroju, keď mám 3 doklady a 8 zdrojov s rôznymi SN, ktorých SN-ká na dokladoch nie sú?
Ku komponentom mám doklad, volá sa "záručný a dodací list", lenže tých komponentov je viac rovnakých na viacerých dokladoch, pre príklad zdroje, prečo Alza ak už si dá námahu dať na doklad SN od grafickej karty či základnej dosky a napríklad SN od zdroja sa na doklade nenachádza a teraz otázka -> ako mám zistiť, že daný doklad patrí ku danému zdroju, keď mám 3 doklady a 8 zdrojov s rôznymi SN, ktorých SN-ká na dokladoch nie sú?
Bolo mi divne preco nieje doprava s kartou zadarmo... Oni pridali dalsi typ dopravy na platbu kartou zadarmo. Defaultne mam kartou online ale stale mi to uctovalo dopravu tak sa mi to nezdalo.
.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
nemaju co opravovat uz davno to mali raz ako akciu ak platis VISA kartou
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Ja som to objednal tak aby som to mal zadarmo (rozdelili mi to na 2 baliky). Pointa bola ze je to trochu oyeb. Visa kartou sa da platit aj v prvom kroku a dopravu zdarma to nedava.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Mám odpoveď:castelL napísal: ↑Št 12. Apr, 2018, 20:31 Otázočka, možno niekto vie, ak nie -> kontaktujem Alzu.
Dobrý den,
pokial na doklade nie je uvedene SN zariadenia, toto zariadenie my nepredavame pod seriovym cislom (aj ked ho napr od vyrobcu ma). V takom pripade staci doniest na reklamaciu vadny zdroj a niektoru fakturu.
V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
V tom prípade keď napr. kúpim nejaký takýto produkt (monitor) a o rok si kúpim druhý a ten prvý sa mi dajme tomu pokazí po dvoch rokoch, keď už záruka skončila, tak môžem využiť doklad z druhého, ktorý je ešte v záruke? WTF ?