Podarilo sa niekedy niekomu nieco vymenit na steam trading fore?
Mam dojem ze je tam tych zalozenych tem strasne moc a len co ju clovek vytvori hned je za chvilu niekde v p*deli na dalsich strankach.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
GEAR Dark Project KD87A TKL - Gateron Teal Switches, Glorious Model O Pro Wireless - Blue Lynx, xtrfy XGP1-L4, MSI Optix G273QPF, DELL S2422HG, Razer Barracuda X 2022, DXRACER OH/FD01/NR
anomaly warzone earth, veľmi podarená poľská reverse tower defense hra, pekná grafika, výborná hrateľnosť,
teraz vo flash deals do cca. 17:00 z 10 € na 2,50 € (75 % OFF). odporúčam, fakt vydarená zábavka a vcelku náročná
MichiGen napísal:Podarilo sa niekedy niekomu nieco vymenit na steam trading fore?
Mam dojem ze je tam tych zalozenych tem strasne moc a len co ju clovek vytvori hned je za chvilu niekde v p*deli na dalsich strankach.
GEAR Dark Project KD87A TKL - Gateron Teal Switches, Glorious Model O Pro Wireless - Blue Lynx, xtrfy XGP1-L4, MSI Optix G273QPF, DELL S2422HG, Razer Barracuda X 2022, DXRACER OH/FD01/NR
SC2, CS, LoL, HoN, Quake, WoT a na vzraste je Dota 2 (+sportove, bojove a racing,...). CS nikdy z pro sfery nevypadlo... a nemyslim si ani ze na svk by to bolo nejak rapidne inac ako vo svete - hra sa stale.
som si kúpil gta collection a keď spustím gta 4 tak vypíše " failed to contact key server " na fóre som zistil že to nerobí len mne, žebraj nemá steam dostatok klúčov či čo , to stačí len čakať a refreshovať ?
tam bude iný zádrhel. keby nemali dostatok kľúčov od distribútorov tak tú hru ani nekúpiš
skôr by som to videl na preťažený server. zvykne sa tam vystriedať nemálo zvláštnych error hlášok
inak k tým flash dealom ... to sa zdá iba mne alebo je tam už po 2-3x saints row the third? kurnik ani
keď si pustím na MP3 prehrávači shuffle mód tak sa mi toto nestane. dokonca tento titul už bol jeden
deň medzi hlavnými zľavami. nie že by som sa sťažoval, len to tam zaberá miesto nejakej inej hre ...
Pini napísal:som si kúpil gta collection a keď spustím gta 4 tak vypíše " failed to contact key server " na fóre som zistil že to nerobí len mne, žebraj nemá steam dostatok klúčov či čo , to stačí len čakať a refreshovať ?