Wizik napísal:Undertaker : Tak sa to vola v knizke co je ku autu, tak som to tak nazval aj ja. Hlavne nech to opravia a nie len resetuju ECU a o tyzden mi to zasvieti znova.
skus natankovat ten akoze "100 oktan" benzin a pojazdit na tom trochu do redline , sem tam sa stane , ze ak chodis ako dochodca tak sa zaseru lambdy, pripadne vydrbes von kat a na lambdu za katom, das taku prirubu, kedy si lambda bude mysliet, ze ten kat tam je.
Kedze mi v utorok konci zaruka na auto, tak urcite nebudem teraz tankovat 100 oktan a jazdit do cervenej, ale radsej pojdem do servisu.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Quicky byvas v Ruzinove teraz ? Veru by si sa mal zastavit a ukazat STI, tiez teraz byvam v Ruzinove.
Zaplatim ti pivo a odveziem ta domov.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Dnes asi nie, ale cez tyzden by sa veru patrilo niekam si sadnut.
Ja byvam pri Slovanete, mame tu na rohu dobru malu restiku, pripadne na druhom rohu kaviaren, takze kludne.
I ♥ MUSIC !
quicky napísal:posobnost zaruky a podobne ,je u kazdeho predajcu samozrejme uplne ina,nehovoriac a o podmienkach kedy za kolko v akom rozsahu atd ja milujem ked si niekto kupi nove auto s tym ze ma zaruku, pritom konkretna znacka ma zaruku na prevodovku+motor a rocne nabeha 10tis km, to uz by fakt musel mat zly kus aby za 4r/40t km zodral prevodovku alebo motor,pricom uz len kupou auta noveho pri vyjdeni z predajne ma 20perc dole na cene ,za co keby kupil jazdenku ju zoservisuje xyzkrat za tie prachy
a to si este prehnal..
AUDI, BMW a Mercedes idu este viac s cenou dole .. nielen tych 20%..