Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Ja mám plecháče, keď to zhrdzavie, srať ma to nebude, a sú uzavretejšie, takže tam nejde tolko bordelu (plecháč + plastový kryt). Disky na zimu kupovať nemienim, zbytočná investícia, nehovoriac o tom, že keď sa poškodí disk tak to celkom slušne môže začať korodovať (kvôli soli a inému sajrajtu).
EDIT/ namiesto otázky čo je lepšie by som otázku pozmenil na "kolko mate v peňaženke". To lepšie vystihne situáciu
PS: to s tym nevyvážením kolies sa ti stane aj na plecháči, stačí trochu blata, a hneď máš pár g navyše.
EDIT/ namiesto otázky čo je lepšie by som otázku pozmenil na "kolko mate v peňaženke". To lepšie vystihne situáciu
PS: to s tym nevyvážením kolies sa ti stane aj na plecháči, stačí trochu blata, a hneď máš pár g navyše.
.
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
aj ja mám na zimu plecháče. Podľa mňa mať nejaké pekné disky na zimu je škoda... skôr či neskôr sa zničia
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
rusak za jedno euro, no nekup to
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
ano, aj ja tu mám rusáka, analýza dopadla takto:
takže nie, vďaka, 13c mi za doj**aný motor nestojí.
Ja mám na zimu hliníky, ale teda samozrejme iné než na leto na oboch autách (aj keď 480 sú napredaj, pretože to auto už bude jazdiť len v peknom počasí). Samozrejme disky sú v "zimnom" stave a je mi vcelku voľné, či ich niekde bachnem o obrubník alebo čo. Jednak boli k auto a navyše za pár šupov viem kúpiť náhradné.
Plecháče nemusím, jednak sa mi to nepáči (resp nehodí na auto, na fotrovom swifte mi je to u pr..) a hlavne na hliníkoch sa auto lepšie správa. Plus zožeň 5x108 16" plechy za normálnu cenu
Plecháče nemusím, jednak sa mi to nepáči (resp nehodí na auto, na fotrovom swifte mi je to u pr..) a hlavne na hliníkoch sa auto lepšie správa. Plus zožeň 5x108 16" plechy za normálnu cenu
ja mam na zimu disky, kedze mi ostali povodne 14" a na leto mam 16"... inak kebyze musim kupovat, tak berem plechy, vyjdu podstatne lacnejsie
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
vecsia sranda je 16" plechy 4x100 to by bol cisty styl na zimu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
NezáviďSnake napísal:jaffar: Máš mať normálnu rozteč
//Snake: ti ukradnem na sešne jednu maticu vyložím si ju na poličku
// ak, tak jedine z pravého zadného, vpredu by chýbala veľmi, vzadu vľavo už niekto tvoj nápad skúšal Už aby mi došli nové...
//Snake: neopováž dávať bezpečnostné bo dostaneš
Naposledy upravil/-a jaffar v St 08. Sep, 2010, 21:34, upravené celkom 1 krát.
Ja že bude viac plecháčistov (sklonovanie nevšímať), a vono hovno je to fifty fifty akurát by ma zaujímalo kolko ludí si našlo druhú možnosť a potom si náhodou všimli že tam je aj prezúvanie
.
do zajtra nam to ti piati vysvetlia, inak im das ban, ze?
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Zimne pneu mam na plechovych diskoch. Na sneh mi stacia 15-tky .
Mimochodom, kedy prezuvate na zimne? Az ked napadne prvy sneh alebo v predstihu?
Mimochodom, kedy prezuvate na zimne? Az ked napadne prvy sneh alebo v predstihu?
no kedze rano odchadzam o 6 z domu a domov nejdem skorej ako o 4tej, tak menim podla teplot resp ak uz aj poobede je pod 7st tak menim
na zimné sa má prezúvať keď teploty dlhodobo klesnú pod 5°C. Takže prezúvam tak, tento rok to bude asi skôr než minulý
.