Politicka debata
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Re: Politicka debata
su to k**** maju v tom bordel o vela veciach sa vie ale ucelovo sa vytahuju ked je treba
co sa voleb tyka uz nemam sajnu koho ist volit ....
SAS su len dristkovia s ktorymi do koalicie pojde jedine KDH bo su to predajny jak teple rozky
a zvysok banda
co sa voleb tyka uz nemam sajnu koho ist volit ....
SAS su len dristkovia s ktorymi do koalicie pojde jedine KDH bo su to predajny jak teple rozky
a zvysok banda
Spoiler: ukázať
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
HellAngel napísal:platis a co nakoniec z toho? nic, nemas nic. ja mam ciel a to je splatit dom. ale rozlozme si to:Scorp napísal:
na iného makáš aj tým, že chodíš do roboty
tým, že bývaš v podnájme, na nikoho nemakáš, proste si platíš za nejaké služby ...
//nezedzte ma .))
ty za 30 rokov nehas 100 000€ na prenajme. po 30 rokoch nemas v ruke nic. platis dalej najom + energie. ak nebudes mat na najomne tak si bezdak
ja: za 30 rokov spaltim banke 100 000€. mam dom ktory ma hodnotu 150 000€ a je uz len moj. teraz uz len budem platit energiu. nemam na nu? predam dom za 100 000€ a dozijem si v tom egypte co pisal avixe
ale pouzil si ten najsilnejsi argument pre podnajmi, flexibilnost c je v dnesnej dobe velke plus, lebo dokazes za pracou odist a nic ta neviaze. ale aj to len do doby ked si budes chciet zalozit rodinu, lebo s nou hadam migrovat uz nebudes
toto je trochu odveciScorp napísal: keď ja si tie 4 mega teda už požičiam a môžem ich buchnúť hoci aj na termínový účet, čo mi nasype hoci len o pár šušňov viac, ako sú úroky, už mám na nájomné a na papu si zarobím... pritom mám 4 mega na účte a som vysmáty... aj keď arbitrovať hypotéku je extrém, ide o tých pár % navyše .))
//nezedzte ma .))
ohladne odpocuvania. neprekvapuje ma to. ako v dnesnej dobe si mysliet ze clovek ma sukromie tak ja naivny blazon. to by musel zit niekde uprostred dzungle, bez internetu, mobilu ... no proste bez vsetkeho. ale je to humusarcina
edit: ale este doplnim: ziadny hypotecny uver ani ziadne velke peniaze ti banka nepozicia bez zabezpeky a zobrat bezucelovy uver na kupu akci, uroky to sa neoplati
HellAngel napísal:myslim ze vies ze tema ohladne tohto je uz zalozena osobitne, pretoze si do nej prispevial. tak naco to OTfelipe25 napísal: Jedine co ho moze tesit bude to, ze ho zdedia jeho deti.
to video nema chybu, ale je to asi ironia zivota. Uz len nech su tie volby. Dufam ze pojde volit co najviac ludi ale hlavne s rozumom a nenahaju sa opantat dristami co v tej telke su.
Ja robim OT? A Ty na stranke 110 si sa nejak zabudol?
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Ano robis OT
Pozri kedy bol ktory post napisany
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 35#p881501panasonic650 napísal:Navrhujem pokracovat tu kedze to zacina byt dost OT
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 21#p881500
Pozri kedy bol ktory post napisany
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
To skor zostrojim raketoplan ako nepodlahnut dristom... Vsetci dristaju... len jedny presvedcivejsie ako druhy... Cize otazke bude ze ktore klamstvo mi je mylsie asi...HellAngel napísal:... ale hlavne s rozumom a nenahaju sa opantat dristami co v tej telke su.
Radicova: Pocuj, Galko, musim ti nieco povedat...
Galko: pocul som...
Galko: pocul som...
nojo, Galko letel jak spinave pradlo
teraz sa uz iba smejem na tom, ze letel za to, co sa robilo uz za Basku ...
... a najlepsie je na tom, ze letel za to, ze vlastne hladal spinu na SDKU
... holt, vysoko rubal ... to sa nerobi ... pichat do rozkradacskej smotanky ...
teraz sa uz iba smejem na tom, ze letel za to, co sa robilo uz za Basku ...
... a najlepsie je na tom, ze letel za to, ze vlastne hladal spinu na SDKU
... holt, vysoko rubal ... to sa nerobi ... pichat do rozkradacskej smotanky ...
lava, prava, lava, prava ...
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
za co ho vlastne odvolala, ja tomu nejak nerozumiem
coskoro by asi zverejnil kradnutie Dzurindovcov
- killswitch
- VIP
realne viem za co, to mi je jasne...ale oficialne ma zaujima. za to ze vos si robila svoju robotu, ktoru ma zo zakona?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
zamyslas sa niekedy nad tym co pises?felipe25 napísal:Ja robim OT? A Ty na stranke 110 si sa nejak zabudol?
kill: to nevie dokpy nikto, ale zaujmalo by ma to.za odpocuvanie novinara podozriveho z podvodov? nj lebo podla najnovsej hlasky su nedoknutelny
toto je uz snad svinskejsia politika ako za meciara.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
no tak zas.. za meciara..
- killswitch
- VIP
ja myslim, ze to zacina byt horsie nez za meciara.
http://prepis3.posterous.com/prepis
http://prepis3.posterous.com/prepis
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Mozno som naivny ale mozete mi povedat co je to "platena sprava do CT" ? Akoze ked chcem aby nieco bolo v TV Novinach tak si zaplatim a bude ? "a oni dali platenu spravu. Pata to zase nezaradila"
niekedy rozmyslam, ze naco su kadejake previerky, ked potom statny zamestnanec nakluse ku telefonu, zavola pipke z novin, a hotovo
lava, prava, lava, prava ...
vsetko zhrnute do jedneho clanku.... toto je fakt na zamyslenie ako dalej...
http://blog.tyzden.sk/vladimir-palko/20 ... atastrofa/
Palko to zaujimavo napisal na to ze je byvaly KDH-ak
http://blog.tyzden.sk/vladimir-palko/20 ... atastrofa/
Palko to zaujimavo napisal na to ze je byvaly KDH-ak