Ano bezne, riesil som zapis kolies CEZ IMPORTERA 3x za posledne 3 roky. Vzdy tam bol rozmer ktory chybal. 2 z toho slovenske auta jedno z cr. Bezne u bmw/audi chybaju rozmery. Ja neviem naco to potrebujete riesit. Zapisuje sa to dlhe roky bez problemov len na tomto fore je z toho kazdy vyjaveny.Pietro sk napísal: ↑Pi 16. Dec, 2022, 19:16bezne? podla tvojho tonu usudzujem ze si na sk kupil aspon 100 novych aut.scream napísal: ↑Pi 16. Dec, 2022, 11:57 Toto zacina vyzerat ako zenska debata. Vyjadrujete sa k veciam o ktorych viete hovno a este tu idete vyryvat a moralizovat.
stanomx:
Specialne pre teba, bezne sa stane, ze importer nezapisuje vsetky rozmery kolies schvalene vyrobcom, napr. skrz kupu auta v nizsej vybave. Taketo rozmery si lahko doplnis vyziadanim dokladu od importera a zapisanim do TP.
ja mam sice len jedno, v tp su zapisane vsetky rozmery, ktore sa davaju na model. vratane priplatkovych. 4zapisy totalAk niekto nahodou dostane do TP nieco nelgalnou cestou, chcel by som vidiet ten proces odbornych posudkov, dokazovania a preukazovania aby bolo mozne vyvodit nejake sankcie...u nas nerealne.
mne by stiskalo ritkou v tom pripade mat nehodu/usmrtenie. niekto by sa mohol v tom vrtat.
realne co brani si vyziadat nazor dopravneho znalca alebo prejst informacie u importera-vyrobcu?
to nie su osobne/tajne informacie, na to sa nevztahuje gdpr
TUV k diskom... ze ti zapisu rozmer a nemas na aute KONKRETNY disk nie len disk ktory ma rovnaky rozmer je nelegalne.
Ak to chces mat v poriadku musis najst disk s TUV, kludne aj 18" na fabiu, zapisat na DI a aj ho mat na aute. Poistovna ti moze potom fukat do riti.