Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
tam sa dava len to ciselko, co je za ?v= (v tomto pripade 9yHl24QynOM)
takto:
takto:
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
ten motor mal turbo sériovo, či to nejako autori dorobili
Tuning traktorov je v severskych krajinach uplne bezna vec... mavaju tam kadeake sampionaty. Nepredpokladam ze by ten traktor mal od vyrobcu takyto motor
- landrower
- Pokročilý používateľ
to je kazdemu jasne, ale on myslel ze ci ten motor (tusim volvo to bolo?) mal turbo od vyrbocu alebo ci aj to bolo dorabane
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
YO, tak som to myslel, mal by to byť motor Volvo 240. Ten turbo nemal, či mal neskôr, či ako? Neviete niekto?
Malo, ale v EU ich moc nebolo. Bola to verzia GLT.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Ja by som chcel vidieť ten traktor na BA obchvate v case ked by dával dole sedmice, osmice a podobne zvery, dokonca by som za to aj zaplatil, verim ze 90% vodicov by sa posralo smiechom za volantom
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
tak tomuto nerozumiem vôbec ... uplne čisté cesty .. ale úplne ... a kok na SX4 ide mimo obce 50 samozrjeme zas ... autobus musiel predbiehať ...
PS: dnes pri skole jeden sikmooky ziak vyparkovaval isiel tak ze najebal do auta za nim a ked isiel do predu ked citil jeb tak zrazil takmer cloveka :D:D na 80tke isiel 50 .. museli sme ho predbiehat na lade na lpg :D lolko ....
PS: dnes pri skole jeden sikmooky ziak vyparkovaval isiel tak ze najebal do auta za nim a ked isiel do predu ked citil jeb tak zrazil takmer cloveka :D:D na 80tke isiel 50 .. museli sme ho predbiehat na lade na lpg :D lolko ....
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ked sa ten traktor rozbeholt ha ja smiech na plne usta
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- landrower
- Pokročilý používateľ
musim uznat ze keby ma hento predbehlo tak sa tlemim este o tyzden
ten traktor - od 1:20 ked rve zem z pola - to video vyzera ako render z neakych nepodarenych lacnych syfy...ta kamera tomu teda neprida..FAKE
staci, je piatok
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Borci, zajtra pride daky chlapik sa previezt na mojom aute, lebo uvazuje o kupe.
Kedze je vonku pocasie take, ake je, nerad by som, keby mi ho nedajboze nabural.
Nemate niekto vzor zmluvy/dohody o prevzati zodpovednosti za pripadne sposobene skody ? Gugl som skusal, ale asi som v tom este lama.
Nasiel som iba medzi zamestnavatelom a zamestnancom, ale to mi je na dve veci.
Kedze je vonku pocasie take, ake je, nerad by som, keby mi ho nedajboze nabural.
Nemate niekto vzor zmluvy/dohody o prevzati zodpovednosti za pripadne sposobene skody ? Gugl som skusal, ale asi som v tom este lama.
Nasiel som iba medzi zamestnavatelom a zamestnancom, ale to mi je na dve veci.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Ked nadrbe do ineho auta, tak papier co odovzdavas aj poistovni ma kolonku vodic. V pripade ze nadrbe do lampy, tak sa volaju fizli, z oboch mozes dat vyhotovit zapisnicu.
PS: keby ja som dosiel kupovat auto, a hned mi podhodis nejake lejstro, tak ti dam facku, popisem fixkou tricko, a zamknem tunel v uchu
PS: keby ja som dosiel kupovat auto, a hned mi podhodis nejake lejstro, tak ti dam facku, popisem fixkou tricko, a zamknem tunel v uchu
.