Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Chlapik bol riadne v <>
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
inak, ked je to zohriate tak to zazracne nerobi, dokonca ked nestoji vonku moc dlho tak to nerobi. nechapem. a ked sa to zohreje tak idu potom vsetky valce. cize mam ten modul vymenit? ci rovno aj sviecky?STENLY napísal:landrower: zapalovací modul... (celkom drahá záležitosť)
ak nejdu všetky valce, tak treba od začiatku a to vyskúšať každú jednu sviečku, prípadne kúpiť rovno nové...
alebo, ten zapalovaci modul by som niekde mal mat tusim tak skusim len ten a uvidim
//dufam ze v 40kW je ten isty, ale mal by byt
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
No neviem čo je to za auto ale mne to robilo na Alfe 33 a boli to ventily preto išla preč, naštartovala a išla len na dva valce a potom už bolo všetko OK ale kôli tým ventilom som strácal výkon hlavne do kopca kde bolo treba krúťak a nie kW.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak kedze lietali iskry medzi zapalovacim modulom a svieckou tak pochybujem ze by to nieco ine bolo
akurat som tam dal z felicie 40kW novej ten modul, vyzera ze to je to iste, a ide to
dokonca mal som pocit ze to bolo trochu lenivejsie a ze teraz sa to vratilo do normalu s tym.
takze verim ze to je vyriesene po vyplate mozno este sviecky pre dobry pocit vymenim
akurat som tam dal z felicie 40kW novej ten modul, vyzera ze to je to iste, a ide to
dokonca mal som pocit ze to bolo trochu lenivejsie a ze teraz sa to vratilo do normalu s tym.
takze verim ze to je vyriesene po vyplate mozno este sviecky pre dobry pocit vymenim
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tak auto finito,na klznej vozovke odmerany vykon 380ps na suchej bude viac !
Ako si meral vykon?
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
predpokladam, ze podla G-techu alebo niecim podobnym
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
pocitac napojeny na auto ,za jazdy to meria podla nastaveni na niektorom prevodovom stupni .
o 10.30 v noci, na trosku primrzlej ceste, 315ps na kolesach ,pri pocitani minimalnej straty awd 65ps,to dava celkovo 380ps... v merani po slovensky by strata bola aspon 90ps ,takze by som bol cez 400konovy ale treba byt trosku realnejsi...
ked bude sucho a letne semislick potom vyskusam znova:)
p.s. mam aj graf
o 10.30 v noci, na trosku primrzlej ceste, 315ps na kolesach ,pri pocitani minimalnej straty awd 65ps,to dava celkovo 380ps... v merani po slovensky by strata bola aspon 90ps ,takze by som bol cez 400konovy ale treba byt trosku realnejsi...
ked bude sucho a letne semislick potom vyskusam znova:)
p.s. mam aj graf
tiez som meral, gtechom
na kolesach bolo 259
ale to uz nebola spojka uplne v poriadku
na kolesach bolo 259
ale to uz nebola spojka uplne v poriadku
-
- Pokročilý používateľ
to hej ,vela spravi vozovka a dalsie blbosti,ono vsetko so vsetkym suvisi takze tazko povedat ,ze teraz toto je realny vykon, to by muselo byt uplne idealno )
mbc: a ty mas co motorovo spravene?
mbc: a ty mas co motorovo spravene?
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ono treba aj presne realnu vahu zadat, cize sup do kovosrotu na vahu a presne odmerat
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
tak pridali sme podla TP+vahy ludi a pod:)
je to teda delo ale 400 koni... no neviem neviem seria ma 300 - nie ? co to tam vlastne v tych sti mate --> 2.5 boxer turbo?
-
- Pokročilý používateľ
seria je 280ps, a nato ,ze je to 2.5L 4valec boxer s turbom... myslim,ze takmer 400ps je viac ako dost ja tam mam asi vacsie upravy ako mbc,ale momentalne som zistil,ze ma brzdia seriove vstreky,pockam kym skapnu a potom dam min 850ky/1000ky, podla grafu a co mi vravel chlapik koli vstrekom to mam priskrtene na tento vykon a je tam zatial slusna rezerva aj ked celkovo tie motory maju limit,resp ich blok okolo 450ps
je to "síla"... na unlimited 500 boli neake videa ale nasiel som uz len tieto... http://www.youtube.com/watch?v=W05HBO7rkHY http://www.youtube.com/watch?v=N9w19hXuNVY ten na tej starsej verzii spec -c ma blok ten isty? je to len odlahcene nie? a turbo ma gulickove loziska...ci tak neako..v kazdom pripade ... porsche to natrel... gtrko bolo jasne lebo je o dost lahsie..a navyse ma 6V