Stavba rodinného domu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Stavba rodinného domu
hore dole som myslel skorej v tom zmysle, ze staci ze kupis lacnejsi gauc/postel a hned mas tisicku usetrenu, proste v dome kazda blbost stoji stovkyyy eur :/ ja uz som nad rozpoctom velmi daleko a este stale nemam zfinalizovany vonkajsok
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
No to veru zatial skoro kazdy, co staval plne chapem, lutujem aj ocakavam
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Funguje. Pozerám, že aj kopa susedov ti tam vyrástla
Inak toto vyzerá ako 3 arovy pozemok a nie 6 To si neišiel do 200 štvorakov nakoniec ako si chcel? ci kde zmizlo všetko miesto? kokos ked to neni dvojposchodove tak to spravi strasny rozdiel.
edit : ty máš tuším ten dom Lko nie? čiže to čo nevidíme vzadu je ešte volné miesto
Inak toto vyzerá ako 3 arovy pozemok a nie 6 To si neišiel do 200 štvorakov nakoniec ako si chcel? ci kde zmizlo všetko miesto? kokos ked to neni dvojposchodove tak to spravi strasny rozdiel.
edit : ty máš tuším ten dom Lko nie? čiže to čo nevidíme vzadu je ešte volné miesto
.
-
- Pokročilý používateľ
Ano vpredu parking je 5x20metrov,zadna cast bude garaz/pristresok.
Ano dom je Lko 23x15m z tejto strany co je fotka.ja som to schvalne chcel takto aby mi od ulice nikto nekukal,tj mal som sukromie co sa vdala bohu aj podarilo,ofotim
Ano dom je Lko 23x15m z tejto strany co je fotka.ja som to schvalne chcel takto aby mi od ulice nikto nekukal,tj mal som sukromie co sa vdala bohu aj podarilo,ofotim
ja si musim zanadavat, dva tyzdne dozadu nam v noci zacal cvrlikat v dome cvrcek. Bol niekde medzi sadrokartonom a izolaciou strechy. Zrejme sa tam dostal cez dieru na kable k osvetleniu. Tu k+rvu je v noci pocut jak hovado a cvrlika nonstop od cca 11 vecer az do rana. Po troch nociach som vystriekal miesto kde som si myslel Biolitom a na druhy den som ho nasiel uz na inom mieste kde som ho zabil, od vtedy som este nasiel v noci dvoch dalsich, tak teraz trpnem ci nemame niekde v dome celu rodinku, alebo iba vzdy priskacu zvonka ked vetrame (rekuperaciu este nemamu spojazdnenu).
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
Boha nehovor ani zo srandy ja mam este diery od hromozvodu nezakrytovane :O musim to doriesit nech sa mi do fasady nieco nedostane
tie su v krabicke, tam by nemalo nic hrozit, tiez som to mal neviem ako dlho nezakryte.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
tak krabicka ano ale je to vsade do polystyrenu a tam je fuga ako ide "zvod"
Naposledy upravil/-a quicky v Pi 27. Dec, 2019, 00:38, upravené celkom 1 krát.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Hromozvod
-
- Pokročilý používateľ
strasne vtipne ozaj. wow...
nijako pistik, je ako je, odteka pomalsie ale stiahne vsetko takze zatial to enbudem riesit,jedina moznost je "otvorit" konstrukciu a tam sa s tym pohrat (otocit sanie a pod)..ale zatial to nebudem ozaj riesit
nijako pistik, je ako je, odteka pomalsie ale stiahne vsetko takze zatial to enbudem riesit,jedina moznost je "otvorit" konstrukciu a tam sa s tym pohrat (otocit sanie a pod)..ale zatial to nebudem ozaj riesit
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Základná norma pre ochranu pred bleskom je účinná od 1. 4. 1970, vyšla v ČSSR v českom jazyku ako ČSN 34 1390 pod názvom Předpisy pro ochranu před bleskem a uvádza príslušné ochranné zariadenia ako „hromosvody„ (takže za federácie nás pred bleskami chránili hromosvody, čo v zemiach českých platí dodnes). Platná STN 34 1390 dodnes nebola preložená do slovenčiny, preto treba slovo hromosvod v uvedenej norme po slovensky chápať ako bleskozvod.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Ja som ani vobec nechapal na com sa vlastne smeje? az po mirjakovom poste. Ja som quickyho rocnik, cize este dieta CSSR a inak ako hromozvod som veru v zivote este ani nepovedal.
Inak quicky a odtok vody si vyriesil ako nakoniec?
Inak quicky a odtok vody si vyriesil ako nakoniec?
.