Steam digitalna distribucia hier
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
Re: Steam Digital Distribution
nebudes, ja som dodnies niektore hry z minuly salov este ani nenainstaloval
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
preto kupujem len veci ktore naozaj chcem a aj tak nemam polovicu hier prejdenych a stvrtinu nainstalovanych
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16 GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Sony WH-1000XM4 | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Mam na vymenu STEAM kluc na Deus Ex: Human Revolution.
Ponuknite nieco na vymenu.
Ponuknite nieco na vymenu.
Spoiler: ukázať
@faugusztin: trhová ekonomika je jedna vec, ale masový ošiaľ či ako to nazvať je vec druhá. aj keby trebárs
začali predávať max payne 3 za 10 € (z pôvodných 50 €) tak na tom zarobia X-krát viac akoby to ponúkali celý rok za
padíka. čiže tie zľavy nie sú len pre nás. vlastne práve Valve si na tom mastí vrecká, len si to nejako neuvedomujeme.
v období zliav zarobia hádam pätinu ich ročného zárobku a to behom desiatich dní ...
a nás doráža skôr to, že sa tie zľavy behom pár dní už viackrát zopakovali. stále sa nájde, kto to kúpi, teda kto to vtedy
a vtedy nestihol, ale predsa, opakovaním zliav predsa len už nezarobia toľko, akoby sa neopakovali ...
začali predávať max payne 3 za 10 € (z pôvodných 50 €) tak na tom zarobia X-krát viac akoby to ponúkali celý rok za
padíka. čiže tie zľavy nie sú len pre nás. vlastne práve Valve si na tom mastí vrecká, len si to nejako neuvedomujeme.
v období zliav zarobia hádam pätinu ich ročného zárobku a to behom desiatich dní ...
a nás doráža skôr to, že sa tie zľavy behom pár dní už viackrát zopakovali. stále sa nájde, kto to kúpi, teda kto to vtedy
a vtedy nestihol, ale predsa, opakovaním zliav predsa len už nezarobia toľko, akoby sa neopakovali ...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
A teraz co ? Valve si nemoze samovolne davat akcie na hry inych vyrobcov. Proste viac akciovych titulov teraz nie je. Mali radsej skratit letny vypredaj ?
dobre, nechajme to tak. proste pre mnohých (vrátane mňa) sú tohtoročné zľavy na STEAMe veľkým sklamaním ...
už dlhšie ma láka hra Demigod. je to vraj niečo ako Dota. šiel by niekto do 4-packu? normálne vychádza cena
na jednu osobu 4 €, pri 4-packu sú to 2 €. mal by niekto záujem? ak áno, dajte vedieť cez SS. peniaze potom na účet ...
už dlhšie ma láka hra Demigod. je to vraj niečo ako Dota. šiel by niekto do 4-packu? normálne vychádza cena
na jednu osobu 4 €, pri 4-packu sú to 2 €. mal by niekto záujem? ak áno, dajte vedieť cez SS. peniaze potom na účet ...
nekupuje niekto splinter cell conviction ? chcel by som si zahrat coop
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ja ho mam, je to pecka na coop. hlavne cez mikrak, odporucam.
veru ten splinter cell nevyzerá zle. hoci som sa tejot sérii vždy vyhýbal, už je na čase to nejako zmeniť.
akurát že ubisoft ... to zas bude DRM. pozerám že deluxe edícia je za 5 € ale nerozumiem, prečo
STEAM ponúka to insurgency DLC ako extra obsah, keď deluxovka by to mala obsahovať, nie? podľa popisov
na STEAMe toto DLC deluxovka neobsahuje. alebo sa mýlim? hulo ty máš kúpenú deluxe verziu? máš tam DLC?
akurát že ubisoft ... to zas bude DRM. pozerám že deluxe edícia je za 5 € ale nerozumiem, prečo
STEAM ponúka to insurgency DLC ako extra obsah, keď deluxovka by to mala obsahovať, nie? podľa popisov
na STEAMe toto DLC deluxovka neobsahuje. alebo sa mýlim? hulo ty máš kúpenú deluxe verziu? máš tam DLC?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
kup si normalnu verziu... to dlc si vies odomknut pomocou tych uplay bodov ktore ziskavas hranim hry. tie predmety z deluxe si vie tiez tusim niektore odomknut... a vonkoncom aj tak su to hovadiny ja mam hru uz dlhsie, ale bol som sprosty a zobral som si deluxe aj dlc vtedy a potom som zbadal ze cez ten uplay sa to da odomknut...
to iba ja mam pocit, alebo pre nas region su same voloviny ? (+ v zime)
Spoiler: ukázať
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
O com tocis si myslíš že v iných regionoch majú ine hry
- hulo92
- Pokročilý používateľ
fakt len par hier u nas nie je dostupnych, ty si fakt mimo...
náhodou je ich dosť. napr. Skyrim, Rage, Fable II, Fable III, donedávna FEAR2 (FEAR a FEAR3 boli dostupné ) Darkness II ...
poodbíjal by som hlavy tým distribútorom, čo sa hašteria o výhradné distribučné práva. kto na to nakoniec vždy doplatí? iba my ...
inak Far Cry 2 Fortune's Edition (niečo ako Enhanced Edition pri Witcherovi) vo flash deals za 2,50 €. odporúčam, super cena.
far cry 2 je zábavka aj na dnešné dní, dobre vyladená, grafika stále parádna. len je to po čase kus stereotypné, ale za 2,50 € ?
(tú hru som cca. pred rokom kúpil za 7,50 €, vtedy normálne stála 30 €) vo flash deals ešte vyše 9 hodín
poodbíjal by som hlavy tým distribútorom, čo sa hašteria o výhradné distribučné práva. kto na to nakoniec vždy doplatí? iba my ...
inak Far Cry 2 Fortune's Edition (niečo ako Enhanced Edition pri Witcherovi) vo flash deals za 2,50 €. odporúčam, super cena.
far cry 2 je zábavka aj na dnešné dní, dobre vyladená, grafika stále parádna. len je to po čase kus stereotypné, ale za 2,50 € ?
(tú hru som cca. pred rokom kúpil za 7,50 €, vtedy normálne stála 30 €) vo flash deals ešte vyše 9 hodín