Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Pri powershifte dostane zabrat "len" spojka a prevodovka. Ak mas aspon stage2 alebo stage3 spojku sa bat nemusis lebo prevodovka toho vydrzi celkom dost vo WRXe. Uz si to len nacvicit a ide sa
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
keby som mal rozpocet original len na hranie sa s autom tak prosim,ale zatial pozadujem dlhodobejsiu bezporuchovu spolupracu neviem teda ake su stage na prevodovku/spojku... len viem,ze tam mam tusim keramicku exedy s odlahcenym zotrvakom tusim.
tak spojka by mala byt v poriadku
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Podobný problém mal aj tento drobec čo bolo vlastne prvé turbom preplňované závodne auto (BMW viem že to bolo isto ale nie som si istý modelom ) Kde sa BMW v závodoch podarilo málim motorom (okolo 3.0 mam pocit) vyhrať závody ale len tie kde boli dlhé rovinkylandrower napísal:presne tak, proste to auto malo pekny turbo kopanec, sila pribudla naraz a nie sa postupne zvysovala
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
s2000 nema az taky vykon, ale ten zadok je pomerne lahky a ked ti zopne vtec zrovna v drifte, tak ta paradne pretoci, zase ked to drzis tesne na hrane a zrazu ti to driftne, tak letis tiez... a za mokra ani nehovorim, ale to ma problem asi vacsina zadokoliek bez ohladu na ulozenie motora
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
http://cdn.roumen.cz/kecy/boban-octinka-bazos.jpg
chcel som k tomuto nieco napisat, pripadne vybrat z textu nejaky uryvok, ale to treba precitat cele zaradil by som to hned na druhe miesto po Rakete na naftu btw. snake neuvazujes nad dacim podobnym? 420 koni v octavke nemusi byt zle a tie klucky ti zavarim aj ja
chcel som k tomuto nieco napisat, pripadne vybrat z textu nejaky uryvok, ale to treba precitat cele zaradil by som to hned na druhe miesto po Rakete na naftu btw. snake neuvazujes nad dacim podobnym? 420 koni v octavke nemusi byt zle a tie klucky ti zavarim aj ja
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Nestačilo by lepidlo bolo by to ľahšie
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
boze zas som cikal pri precitani inzeratu vypocital mi vykon cez fejsb
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ja som umrel prave
//to ked budem predavat moju feldu, tiez napisem ze tuning predku zvodidlami, pridalo tak 100 krav pod kapotu
//to ked budem predavat moju feldu, tiez napisem ze tuning predku zvodidlami, pridalo tak 100 krav pod kapotu
Steam: michalsveto
a minus jeden somar za volantom
ftedeicku fmetle fkombi vole hehehehehehehehehe
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
zistil som ze mam nehorazny bordel v aute po zime.. som hodinu stravil tym ze som vyberal rozne pitomosti typu plechovky od energetakov z auta...
ale k podstatnym veciam: na co sa mam zamerat ne felicii ked mi zacina viacej zrat zrazu? (cca o pol litra na 100) normalne mi vsetky tankovania vychadzali tak ze 7.9-8.1 na sto priemerka, teraz mi tam skacu cisla typu 8.5. (bez nejakej zavislosti na tom ze je zima podla mna, az niekedy v polke zimy to zacalo - zimu chapem ako cas kedy mrzne)
ale k podstatnym veciam: na co sa mam zamerat ne felicii ked mi zacina viacej zrat zrazu? (cca o pol litra na 100) normalne mi vsetky tankovania vychadzali tak ze 7.9-8.1 na sto priemerka, teraz mi tam skacu cisla typu 8.5. (bez nejakej zavislosti na tom ze je zima podla mna, az niekedy v polke zimy to zacalo - zimu chapem ako cas kedy mrzne)
Steam: michalsveto
podla mna si cez zimu pribral a teraz chudinka felda musi viac makat
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Pokial len spotreba tak to neries, uvidis co ti prinesie leto, ja som dal cez jesen na rezervu 140km, ak to mam takto napisat tak teraz som rad ked dam 70
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator