Keď už sme pri artilleriach tak som niekde (už neviem kde) videl že mieritko posúvajú tak že si zablokujú mierenie pravý tlačítkom myšky, a klávesnicou si posunú mieritko.
Ale sú nejaké iné triky, vychytávky pre tento typ vozidla ?
CPU:Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro«|»MB:ASUS P5K SE«|»VGA:GB 4850«|»HDD:M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB«|»RAM:OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA«|»Mechanika:1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P«|»Mouse:Logitech MX518«|»Monitor:Benq G2222HDL«|»Headphone:Sennheiser eH 250
Je video o arty kde to ukazuju, presne nato som prisiel kedisi davno ale nikto mi neveril (v klane), pretoze vraj je to len moja domnienka a serverovy zameriavac ukazuje nieco ine, vraj som len oblbol klienta.
musis kempnut tak aby ta nemohla trafit nato su tam artyshadow spoty, mna skor sere ze im zmensili hp a teraz ked sa tracuje tak gwp rozstreli aj gwtigra, vtedy si mal este moznost utiect.
No však áno, keď máš tesný splash z boku je to silnejšie ako priami zásah do predu najväčšieho panciera. Mňa artyni neserú...proste hrám vždy tak že počítam s tým počítam....kempiť nekempím....
Ale to potešenie, keď spotnú niekoho a vy ho sundáte na ranu s plným životom tomu sa vo WOTku vyrovná len máločo.
CPU:Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro«|»MB:ASUS P5K SE«|»VGA:GB 4850«|»HDD:M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB«|»RAM:OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA«|»Mechanika:1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P«|»Mouse:Logitech MX518«|»Monitor:Benq G2222HDL«|»Headphone:Sennheiser eH 250
neviem preco ludia nemaju radi tie artiny, patri to k tomu, da sa im vyhnut pohybom, ukrytom, nenechanim sa spotnut... daju sa counterovat tracermi, scoutami, su prevazne pomale takze neujdu (neratam francuzov), ja to beriem ako normalny tank co ma vyhody aj nevyhody ale vobec nie nieco co je op a malo by sa to dat prec.
no jo, pred chvilou som hral. Uplne uzasne ma potesilo, ked som si s E5 spotol na himmelsdorfe zo stredu S-51, napalim to po nom...300 damage, 10 HP mu zostalo a samozrejme mi napalil naspat. No nastastie neurobil moc damage. Inac to bola dost slusna bitka a vyhrali sme.
Problem je, ze ked ich je vela, tak len vystrcis nos a hned to po tebe lieta tie ich atomovky. A samozrejme dostat na slabsie miesto direct hit od nejakej tier 8 artiny, tak places. V pohode 2000 HP v prdeli na jednu ranu. A ked hras s HT alebo TD (nebodaj este s nemeckymi), tak ti pohyb moc nepomoze, to nie je az taky problem trafit HTcka v pohybe.
Myslim, ze tento nerf, co dostali, je velmi adekvatny. Nerfli im prave mobilitu, ak sa nemylim. Co je to hlavne. SerB to v tom videu dobre vysvetlil.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
najsmiesnejsie je, ze artina da v pohode na slabe miesto 2000 hp, ale dela, ktore su legendy z 2WW si v hre ani neprdnu... polovicu tvorcov hry by mali postrielat a druhu polovicu nahradit vyvojarmi z kazdeho kuta sveta.