Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
akoze, to je len na tebe ci chces absolvovat taku cestu, na styl spominanych top gear "vyletov", alebo uprednostnis rychlejsiu a pohodlnejsiu letecku variantu.
osobne mat auto o ktore sa nebojim ze sa rozpadne tak urcite volim tu moznost
osobne mat auto o ktore sa nebojim ze sa rozpadne tak urcite volim tu moznost
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Bol som autom výlet Monaco, čo je pomerne blízko, pekná vyhliadková trasa bola Linz, Salzburg, pod Rosenheim, Innsbruck, z e60 na 180ku k Davosu, a odtiaľ je to kúsok na Stelvio(čo sa oplatí) teda ak chceš "tg" výlet, a odtiaľ dole Milano(dá sa ísť aj Turín, ten je tiež pekný), potom smer Genova a po pobreží až tam. Nie je to zďaleka najrýchlejšia cesta, asi 1500 km ale veľmi pekná, či už hory alebo pobrežie, trvala asi 14 hodín...
Vždy keď mám možnosť výberu, tak idem radšej autom, je to pre mňa väčšie pohodlie a na cestovanie som už celkom navyknutý, a aspoň spoznám kus Európy.
Vždy keď mám možnosť výberu, tak idem radšej autom, je to pre mňa väčšie pohodlie a na cestovanie som už celkom navyknutý, a aspoň spoznám kus Európy.
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
predane za 4300, spokojny, ked ale zoberem ze stalo cez 400k..andrejsvk napísal:Vedel by niekto tipnut cenu? Pripadne ak by mal niekto zaujem
Polo 2005(okruhle svetla) 5d, 1.2 benzin 47kW, strieb.met, 78t km, comfort(klima,elektrony..), 1.majitel
btw 3dverove polo 2011 je priserne auto, som myslel ze na dialnici odletim. Kolko to vazi? Smrt v ociach som mal.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Inac cestu Bratislava - Pariz planujem aj ja... mozno by nebolo zle vytvorit na to extra temu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
uz mam auto doma ) ide to jak jbnuteee, od 0-250kmh tlaci vkuse. kto si chce merat pipika?
ja ho mam dlhsi bo mam len polovicku koni
Hoppaaaaaaa:
http://www.zlavomat.sk/zlava/32931-jazd ... 3godxikAhQ#
Hoppaaaaaaa:
http://www.zlavomat.sk/zlava/32931-jazd ... 3godxikAhQ#
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Chalani, ako je to so zrusenim havarijnej ? Musim poslat/doniest osobne list, alebo staci ked pridem na pobocku, ze to chcem zrusit ? Mam to v Unione.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Pokročilý používateľ
myslim, ze sa to neda hociekdy ale len k nejakemu datumu, ale vo vseobecnosti je vhodne napisat pisomnu vypoved. prinajhorsom predtym zatelefonuj pomohol som ti ?
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Ani trosku, dakujem.
Zrusit sa to musi minimalne 6 tyzdnov pred, to viem, ale pokial to spravim do 22.2 tak to stiham.
Zrusit sa to musi minimalne 6 tyzdnov pred, to viem, ale pokial to spravim do 22.2 tak to stiham.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- landrower
- Pokročilý používateľ
volaj a oni ti povedia vsetko podstatne
myslim ze sa to da aj telefonicky, ale potom by som aj tak pre istotu nejaky oficialny list poslal nech to je cierne na bielom.
ked budem doma spytam sa otca, akurat v januari rusil v generali havarijku na moje auto
mozes to ist niekedy predviest mimochodom, nech mame presne merania
// to auto samozrejme
myslim ze sa to da aj telefonicky, ale potom by som aj tak pre istotu nejaky oficialny list poslal nech to je cierne na bielom.
ked budem doma spytam sa otca, akurat v januari rusil v generali havarijku na moje auto
cize ked mam feliciu, tak...quicky napísal:uz mam auto doma ) ide to jak jbnuteee, od 0-250kmh tlaci vkuse. kto si chce merat pipika?
mozes to ist niekedy predviest mimochodom, nech mame presne merania
// to auto samozrejme
Mate niekto skúsenosti s BMW E36 1.6 ,rok 98 ?Načo sa zamerať pri obhliadke a tak? Vďaka
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
-
- Pokročilý používateľ
za predpokladu ,ze ja mam subi a pipika, a ty felicu tak mas vaginu
ask uz by sme mohli dat nejaky pc.sk zraz na kafe niekde:)))
ask uz by sme mohli dat nejaky pc.sk zraz na kafe niekde:)))
- landrower
- Pokročilý používateľ
nedbam ked nemam robotu ani skolu tak mam volno
k tomu e36, treba sa zamerat na to ze to budu na 90% vyhrkane vraky....
k tomu e36, treba sa zamerat na to ze to budu na 90% vyhrkane vraky....
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Akurát včera som išiel domov a šiel predomnou nejaký takýto starší bavorák.
Vždy keď čo i len trošku pridal, tak mu z výfuku začali vychádzať sivé dymy a ten smrad bol úžasný...
(pridal = zrýchlil zo 40km/h na 45 km/h)
Vždy keď čo i len trošku pridal, tak mu z výfuku začali vychádzať sivé dymy a ten smrad bol úžasný...
(pridal = zrýchlil zo 40km/h na 45 km/h)